Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου – Την έκπληξη το Καλλιπάδο!



Σπουδαίο «διπλό» γοήτρου πήρε σήμερα ο Αετός Καλλιπάδου, επικρατώντας με 2-1 στο γήπεδο του Αγίου Λέοντα, της φιναλίστ στο Κύπελλο ΑΕ  Άγ. Λέων/Κοιλιωμένος! Εντυπωσιακό πέρασμα του ΑΟ Τσιλιβή από το Μαχαιράδο (4-0 τον Παναρτεμισιακό Α.Ο.). Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Α.Ο. Λεβάντε επικράτησε 2-1 του Αστέρα Μαχαιράδου. Αναλυτικά:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι σκόρερ σε ΑΓΕΖ, Προμηθέα και Έσπερο ΑΟΠΑ

Μετά και την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (Α΄ Όμιλος Νότου), όλοι οι σκόρερ σε Προμηθέα, Έσπερο ΑΟΠΑ και Ζάκυνθο έχουν ως εξής (σε παρένθεση τα τρίποντα):

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν  από  την   Επιτροπή  Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  οι  Διαιτητές  των  αγώνων  της  20ης αγωνιστικής  Α΄ Κατηγορίας  και  25ης  Αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας.  Αναλυτικά :

ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τέλη του 2014 αρχίζει η κατασκευή του κολυμβητηρίου!



Με γοργούς ρυθμούς κυλούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του ανοιχτού κολυμβητηρίου στην Ζάκυνθο, στο Δημοτικό Στάδιο. Σήμερα (14-03-2014) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην οποία συμμετείχαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού Διονύσης Μουζάκης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Διονύσης Μήλεσης προκειμένου να ενημερωθούν για τον προγραμματισμό του Υπουργείου, όσον αφορά στην εκτέλεση του έργου.

AΓΕΖ: Αγώνας δίχως αύριο – Εντός έδρας οι Γυναίκες

Τον πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν, δίνει την Κυριακή(15:30), η ομάδα της ΑΓΕΖ με αντίπαλο τον Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου.
Η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής προβάλει ως τελικός καθώς η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, κρίνεται απαραίτητη προκειμένου η ομάδα της Ζακύνθου να έχει ελπίδες ότι θα ξεφύγει από την δύσκολη βαθμολογικά θέση στην οποία έχει βρεθεί.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Χωρίς άγχος και ότι μαζέψει μέχρι το τέλος

Mε στόχο να έχει την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στα τρία τελευταία παιχνίδια για να ρίξει με εντυπωσιακό τρόπο την αυλαία στην φετινή σεζόν όπου ήδη έχει πετύχει τον βασικό του στόχο, ο ΑΠΣ αντιμετωπίζει την Κυριακή(15:00) εκτός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του νησιού θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη δύο φορές στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές καθώς εκτός από την αναμέτρηση με τους «Πόντιους», θα αντιμετωπίσει και στο φινάλε του Βορείου Ομίλου της Football League, τον Ηρακλή και θέλει να κάνει καλή… αρχή την προσεχή αγωνιστική.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Εύκολες αποστολές για τους πρωτοπόρους

Εύκολο θεωρητικά έργο δείχνουν να έχουν οι πρωτοπόροι στην 20η αγωνιστική. Ο Α.Ο Ζακυνθιακός υποδέχεται τον Ελατιακό στο γήπεδο της Λιθακιάς με στόχο μία ακόμη νίκη με την οποία θα παραμείνει σε απόσταση πέντε βαθμών από την Θύελλα Αμπελοκήπων η οποία αγωνίζεται στο γήπεδο του Αγγερικού με αντίπαλο τον Α.Ο Κατασταρίου.
Κατά τα άλλα με ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις του Παναρτεμισιακού με τον Α.Ο Τσιλιβή και του Α.Ο Λεβάντε με τον Αστέρα Μαχαιράδου. Αναλυτικά:

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: Τι θα δείτε και που…

Γεμάτο είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα στο νησί το προσεχές διήμερο με αναμετρήσεις τόσο για το ποδόσφαιρο όπου διεξάγονται τα τοπικά πρωταθλήματα όσο όμως και για το μπάσκετ με τους αγώνες της ΑΓΕΖ σε άνδρες και γυναίκες. Αναλυτικά:

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Δυναμική συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Με τη συμμετοχή 25 αθλητών του συλλόγου «Απολλοφάνους Φιλόξενος», διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαρτίου στο Κλειστό Άνω Λιοσίων, το Ολυμπιακό κέντρο Πάλης , το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Zίου Ζίτσου» των ηλικιών -12 και -15 ετών.

Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν πάνω από 100 σύλλογοι απ΄όλη την Ελλάδα ενώ στον σύλλογο της Ζακύνθου υπάρχει αισιοδοξία για καλά αποτελέσματα, όπως φέρνει  κάθε χρόνο στο νησί.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Βόμβα στα θεμέλια του αθλητισμού!»

«Να με συγχωρήσουν οι ακροατές για το οργίλο ύφος, αλλά είμαι οργισμένος». Αυτή η ατάκα του Γιώργου Βασιλακόπουλου, στο τέλος της συνέντευξής του στον Sentra 103,3 και στην εκπομπή «Βάλτο αγόρι μου» του Βασίλη Σκουντή ήταν ενδεικτική της έξαλλης κατάστασης του προέδρου της ΕΟΚ.Αφορμή οι ανακοινώσεις της Πολιτείας για τις επιχορηγήσεις των Ομοσπονδιών, όπως αυτές γνωστοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (12/3). «Είμαι ήδη έξαλλος. Εχω μείνει κατάπληκτος με τη βόμβα που βάζουν στα θεμέλια του αθλητισμού. Είναι τρομακτική επίθεση που δεν έχει προηγούμενο», τόνισε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε με αφορμή την απόφαση για επανασύσταση του Ελεγκτικού Συμβουλίου της ΓΓΑ: «Ποιους απειλούν; Δεν ντρέπονται λιγάκι; Είναι ντροπή και ό,τι γίνεται είναι ντροπή που κατευθύνεται στα πρόσωπά τους. Να μας ελέγξουν σε τι; Στη φτώχεια και τη διάλυση; Ας διορίσουν και διοικήσεις από δικά τους ανδρείκελα αν έχουν το θάρρος, γιατί θράσος έχουν».

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Γνωρίστε τον αντίπαλο του Ζακυνθιακού

Ο ΑΟΚΙ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ με 26 βαθμούς (8 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες, τέρματα 26-13) πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ (39) και τη δεύτερη Εικοσιμία (31). Ξεκίνησε το καλοκαίρι με προπονητή τον Ρέτζι Γκόνι αλλά μεσούσης της σεζόν απομακρύνθηκε επειδή είχε αντιπαραθέσεις με βασικά στελέχη της ομάδας που αποχώρησαν προσωρινά από την ομάδα. Αυτοί ήταν οι Γιάννης Βουκελάτος, Μάκης Χαλιώτης και Χάρης Λαμπρόπουλος. Ωστόσο, επέστρεψαν στην ομάδα μόλις ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Τζουγανάτος, παλιός παίκτης επί σειρά ετών της ομάδας και γενικός αρχηγός.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ FOOTBALL LEAGUE: Παράταση στην αγωνία της Ζακύνθου

Δεν συζητήθηκε σήμερα η υπόθεση της Ζακύνθου για τα όσα έγιναν την προηγούμενη Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με αντίπαλο την Κέρκυρα  καθώς η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League την ανέβαλε για την ερχόμενη Τρίτη 18 Μαρτίου και ώρα 10:30.

ΒΛΑΣΗΣ ΤΣΑΚΑΣ: «Η Καβάλα θα μείνει στην κατηγορία»!

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να κρατήσει την Καβάλα στην Football League είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, που την ψάχνει και για πολιτικά δικαστήρια!
Δεν τον βάζουν κάτω στην Καβάλα! Μπορεί αγωνιστικά η ομάδα να είναι... ήδη με τα δύο πόδια στην Γ’ Εθνική, ωστόσο ο Βλάσης Τσάκας δεν παρατά την προσπάθεια και κάνει ό,τι μπορεί για την σώσει!
Αφού λοιπόν αρχικά είχε εισηγηθεί να αυξηθούν οι ομάδες της Football League σε 32 κι αφού δεν βρήκε «ανταπόκριση», κινήθηκε διαφορετικά. Έστειλε προσφυγή-αίτηση στην ΕΕΑ να ελέγξει αν οι ομάδες της κατηγορίας έχουν καλύψει το μετοχικό τους κεφάλαιο κι αν δικαίως αγωνίζονται εκεί.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Με ΑΟΚΙ ο Ζακυνθιακός

Με την κυπελλούχο ομάδα της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Α.Ο.Κ.Ι.  κληρώθηκε η ομάδα του Α.Ο. Ζακυνθιακού για τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Την ερχόμενη Τετάρτη 19/3/14 ο ΑΟΚΙ θα φιλοξενήσει στην Κεφαλονιά την ομάδα της Ζακύνθου για το παιχνίδι που θα είναι νοκ άουτ. Όποια ομάδα περάσει θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Κυπαρισσία- ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ Νίκη Τραγανού με το παιχνίδι της 2ης φάσης να γίνεται στη Ζάκυνθο, αν περάσει ο Ζακυνθιακός.


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Σήμερα κληρώνει. Όλοι οι κυπελλούχοι

Με τους τελικούς να έχουν γίνει σε 49 Ενώσεις, θα διεξαχθεί σε λίγο η κλήρωση της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, για να ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση την προσεχή Τετάρτη. Από τις τέσσερις Ενώσεις που δεν έχει γίνει ο τελικός, μόνο το Ρέθυμνο θα περιμένει η ΕΠΟ, μιας και οι ομάδες της Κρήτης θα μπουν στη δράση τη 2η αγωνιστική. Στη Σάμο δεν διεξάγεται πρωτάθλημα ή Κύπελλο φέτος, ενώ σε Ήπειρο, Ξάνθη και Δωδεκάνησα οι Κυπελλούχοι που θα προκύψουν, δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, καθώς δεν επιθυμούν να συμμετέχουν.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος σφυρίζει το Παναιτωλικός-SKODA Ξάνθη!

Ο Άγγελος ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ορίσθηκε από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας να διευθύνει τον αγώνα της SUPER LEAGUE Κ20 των νέων μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ EMILEON στο Αγρίνιο τις 15/03/14  και ώρα 11:00. Βοηθοί του θα είναι οι ΓΚΑΒΕΡΑΣ Γρηγόριος και ΚΟΤΣΑ ΓΚΕΡΚ Γεώργιος της Ε.Π.Σ. ΑΧΑΙΑΣ.


Πηγή: epszakynthou.gr

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ): Πάει (για διακρίσεις) στην Πάτρα ο Α.Ν.Ο.Ζ.

Στην Πάτρα θα μεταβεί το Σ/Κ που μας έρχεται 15 Μαρτίου η πρωταγωνιστική ομάδα του Α.Ν.Ο.Ζ (9-10-11-12 ετών) προκειμένου να λάβει μέρος στο χειμερινό πρωτάθλημα περιφέρειας που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο ΠΕΠΑΝΟΣ . Έτσι οι ΜΙΚΡΟΙ κολυμβητές παίρνουν τη σκυτάλη από τις ΜΕΓΑΛΕΣ επιτυχίες της ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΟΛΟΚΟΤΣΑ (1 χρυσό-1ασημενιο-1 χάλκινο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος και 7η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών) και της ΜΑΡΓΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑΣ (1ασημενιο και 1 χάλκινο στο Διεθνούς επιπέδου μίτινγκ που διεξήχθη στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ ).Οι κολυμβητές που θα αγωνιστούν είναι οι παρακάτω:

Γ.Γ.Α.: «Μαχαίρι» 60% στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Σε λίγο θα… εξαφανιστεί. Ο λόγος για την τακτική επιχορήγηση που θα λάβει η ΕΠΟ για το 2014 για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό γιατί τα 442.000 ευρώ τα οποία ανακοίνωσε η ΓΓΑ για το δημοφιλέστερο άθλημα αποτελούν το μικρότερο ποσό που διαχρονικά θα μοιραστούν οι ΕΠΣ (λιγότερα και από 8.000 ευρώ η καθεμία).
Αξίζει να σημειωθεί πως η μείωση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά είναι της τάξης του 60%, με δεδομένο πως το έτος 2013 ήταν στο 1.050.000 ευρώ.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΚΙ: Το σήκωσε ο ΑΟΚΙ

Τον τίτλο του κυπελλούχου της ΕΠΣΚΙ για αυτήν την αγωνιστική περίοδο κατέκτησε ο ΑΟΚΙ, κερδίζοντας με 1-0 την ΑΕΚ σε έναν τελικό που με την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες του άξιζε περισσότερο το συγκρότημα του Γιάννη Τζουγανάτου.
Από τα πρώτα λεπτά φαινόταν πως οι παίκτες του Γιάννη Τζουγανάτου πάταγαν πιο γερά στον αγωνιστικό χώρο, καθώς πέφτανε με πολύ πάθος και δύναμη στους αντιπάλους τους, κερδίζοντας τις προσωπικές μονομαχίες. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ έκανε την χειρότερη εμφάνισή της φέτος, αφού δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα, όπως ήθελε, με τον Γιάννη Τζουγανάτο να βάζει man to man τον Λαμπρόπουλο πάνω στον Μπαζάρογλου, με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώσει η επιθετική γραμμή της ΑΕΚ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η 2η αγωνιστική του Παιδικού Ενωσιακού Τουρνουά

Το  Σάββατο  15/03/2014 στο  Ενωσιακό  Γήπεδο  στο  Γαϊτάνι   θα  διεξαχθεί  η  2η  αγωνιστική   του  3ου Ενωσιακού  Τουρνουά  στην  κατηγορία  8 Χ 8 που  διοργανώνει  η  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Διπλό" ημίχρονο... "άσσο" τελικό

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχτηκε ο Παναρτεμισιακός στο γήπεδο του Μαχαιράδου. Ο Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας μάλιστα και το αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη, έφεραν τα πάνω-κάτω, πετυχαίνοντας μία σπουδαία νίκη με 3-2 μετά από ένα «χορταστικό» παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35’ όταν μετά το λάθος της άμυνας, ο Ζώντος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του Κ. Μπράτη με τον Μάριο Μαρούδα Διον.  να «γράφει» το 0-2.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ασταμάτητος ο Ζακυνθιακός στην κούρσα για τον τίτλο


Τι και αν αγωνίστηκε με απουσίες στον Αγγερικό; Ο πρωτοπόρος Α.Ο Ζακυνθιακός πέρασε σαν «σίφουνας» από την έδρα του Αετού Καλλιπάδου και με το επιβλητικό 7-2, συνέχισε την ξέφρενη πορεία του για τον τίτλο, διατηρώντας την διαφορά των πέντε βαθμών από την Θύελλα Αμπελοκήπων.
Εκτός πλάνων του προπονητή της ομάδας, Στράτου Κουρούμαλο ήταν μεταξύ άλλων ο Καραμαλίκης, ο Σούρμπης αλλά και ο Χαρακτινός αλλά παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν «καταιγιστικοί».
Πάντως αν και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 4΄με τον Μαλαφούρη, στο 25’ έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα Κλάδη λόγω του ότι έπιασε την μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή. Αντικαταστάτης του στη θέση κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κόλα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της  20ης  αγωνιστικής  Α΄ Κατηγορίας   και  25ης  Αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας. Αναλυτικά :

FOOTBALL LEAGUE: Βαρύ κατηγορητήριο για τον ΑΠΣ

Σε απολογία κλήθηκε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για την Πέμπτη(13/3) και ώρα 10:30, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Κέρκυρα μετά τη μη τήρηση του Fair-Play από τους φιλοξενούμενους.
Στο «σκαμνί» θα καθίσει όμως και η ΠΑΕ Κέρκυρα για το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς κλήθηκε επίσης σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή.

ΑΓΕΖ: Προετοιμασία για… τελικό

Οριακό χαρακτήρα έχει για την ΑΓΕΖ, η αναμέτρηση που ακολουθεί στο κλειστό της Παναγούλας με αντίπαλο τον Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου.
Η ομάδα του νησιού έχει βρεθεί πλέον σε δύσκολη βαθμολογικά θέση και τα περιθώρια έχουν στενέψει , με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητη η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα για να ελπίζει σε μία καλύτερη συνέχεια.

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ: «Πιο δύσκολα παιχνίδια»

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ» του «IONIAN CHANNEL»  ήταν ο Στάθης Καραμαλίκης. Ο επιθετικός του Α.Ο Ζακυνθιακού λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό της ΕΠΣ Ζακύνθου με αντίπαλο την ΑΕ Άγιου Λέοντα/Κοιλιωμένου, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του αλλά και την πορεία της στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

LEAGUE CUP: «Πάτησε» Γουέμπλεϊ ο Χάρης Μαυρίας

Το πρώτο τρόπαιο φέτος στην Αγγλία κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς νίκησε με ανατροπή την Σάντερλαντ 3-1 στον τελικό του Λιγκ Καπ που διεξήχθη στο "Γουέμπλεϊ". Μπορεί να μην αγωνίστηκε ο ζακυνθινός ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ, Χάρης Μαυρίας, όμως «πάτησε» το Γουέμπλεϊ και όμως μας ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο, ένιωσε δέος!
Επίσης, η διοργανώτρια αρχή, μόνο για τον συγκεκριμένο τελικό, έδωσε στις ομάδες κουστούμια για τους παίκτες, μπουφάν, φόρμες όπου έγραφαν επάνω: «Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ, τελικός κυπέλλου, Λιγκ Καπ», τον τόπο και τον χρόνο συμμετοχής!


FOOTBALL LEAGUE: Συνεχίζει το… Fair Play ο Γρηγορίου! (video)

Την απάντηση του έδωσε ο τεχνικός της Κασσιόπης για όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τον ίδιο για την μη τήρησης του fair play στο παιχνίδι με την Ζάκυνθο...

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στην εκπομπή του ΟΤΕ ΤV για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Ιονίου της 23ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στην Ζάκυνθο και την Κασσιόπη.

ΑΓΕΖ: Κι όμως… οι σημαίες πέφτουν!

Ποιος θα φανταζόταν ποτέ, ότι ο Ανδρέας Παπαδάτος δεν θα είναι κάθε μέρα στο Κλειστό της Παναγούλας για να προπονεί κάποιο από τα τμήματα της ΑΓΕΖ. Τα τελευταία 25 χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του από οποιοδήποτε πόστο του είχε ζητηθεί. Όμως με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέρει τους λόγους που αποχώρησε:

Κολονέλο: «Διδάσκω στην ομάδα να σέβεται τον αντίπαλο»


Ο τεχνικός της Ζακύνθου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΟΤΕ TV και αναφέρθηκε για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Κασσιόπη, την φετινή πορεία της Ζακύνθου, για το θέμα της παραμονής του στην ομάδα. Επίσης τόνισε πως έβρισκε πληροφορίες για την αντίπαλη ομάδα από το Google.

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΓΕΖ/ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Σπουδαία νίκη στην Πάτρα!

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΗ, η ΑΓΕΖ πήρε το 3ο της ροζ φύλλο, επικρατώντας στο Κλειστό της Περιβόλας του Απόλλωνα με 59-55.
Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τις Μασλάρη (20 πόντους) και Κυπριώτη (18π.) και χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιπες, οι παίκτριες του Σπύρου Νέγκα απέδειξαν ότι φέτος διαθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο.
Επόμενος αντίπαλος είναι ο Τρίτωνας, την ερχόμενη Κυριακή στο Κλειστό της Παναγούλας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ματσάρα στον Αγγερικό – Σπουδαία επικράτηση του Σκουλικάδου

Νικητής στο τοπικό ντέρμπι του Αγγερικού αναδείχτηκε τελικά ο Εθνικός Σκουλικάδου, επικρατώντας με 4-2 του τυπικά γηπεδούχου Παναρκαδικού, αν και έχανε με 2-0! Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Απέφυγαν το… «έμφραγμα» στον Πλάνο!

«Καθάρισε» το ματς με τον Λεβάντε, η Θύελλα Αμπελοκήπων και παραμένει 5 βαθμούς πίσω από τον κυπελλούχο Α.Ο. Ζακυνθιακό. Στον Πλάνο, οι 12 «ήρωες» του Απόλλωνα, χωρίς προπονητή, χωρίς παράγοντα στον πάγκο και απροπόνητοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους έως το 84ο λεπτό!. Σπουδαία νίκη του ΑΟ Κατασταρίου επί του Αχιλλέα με 1-0. Αναλυτικά:

ΑΓΕΖ: Δεν τα κατάφερε στην παράταση (87-84 στο Σπόρτγκ)

Σε μια αγχωτική νίκη έφτασε ο Σπόρτιγκ στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό των Πατησίων καθώς επιβλήθηκε στην παράταση της πολύ μαχητικής Ζακύνθου με 87-84 και έκανε άλμα παραμονής. Ο Μιχάλης Ραχωβίτσας στο ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων τους είδε να ανεβάζουν την διαφορά και στο +15 (45-30) στο 22' για να καταφέρει η ΑΓΕΖ με σκληρή άμυνα και ευστοχία στην επίθεση να ισοφαρίσει την αναμέτρηση.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Απαντούν οι παίκτες σε αυτούς της Κέρκυρας

Θεωρώντας τους εαυτούς τους θιγμένους, αλλά και αδικημένους, οι παίκτες του ΑΠΣ Ζάκυνθος, με αφορμή τα όσα έγιναν στο ματς με την Κέρκυρα, αλλά και τις ειρωνικές δηλώσεις (εναντίον τους) από τον προπονητή της Κέρκυρας, Γρηγορίου, αλλά και από τον συνάδελφό τους, Σουάνη, προχώρησαν στη κάτωθι ανακοίνωση:

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον τελικό κυπέλλου

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση προχώρησε μετά τον τελικό κυπέλλου, η διοίκηση που κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο, ο Αθλητικός Όμιλος Ζακυνθιακού. Αναλυτικά: