Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΑΙΟΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΝΑΔΟΥ: Σπουδαία (τριπλή) ενίσχυση!

Δυναμικά ενισχύθηκε ο Αίολος Σαρακηνάδου για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ζακύνθου, αφού ανακοίνωσε τρεις νέες μεταγραφές. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κρεζία που έπαιζε στον Άγιο Λέοντα, τον Φώτη Γιατρά που αγωνιζόταν στην ΑΕ Γερακαρίων και τον Τάσο Μποτώνη που ήταν στο Αργάσι.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με υπογραφή Μπεσού ο Ζακυνθιακός 2-0 τον ΑΟ Τσιλιβή - Όλα τα αποτελέσματα (photos)

Το... come back του Λουι Μπεσού στη Ζάκυνθο και στον Ζακυνθιακό, συνοδεύτηκε με νίκη επί του ΑΟ Τσιλιβή, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής. Ο επιθετικός των "κυανοκίτρινων" πέτυχε το πρώτο και έδωσε την ασίστ στον Σούρμπη για το δεύτερο τέρμα.

Α2 ΕΣΚΑΗ: Το απόλυτο ντέρμπι (Ιονίου) στην Παναγούλα - Μην λείψει κανείς!!!

Αυτή την Κυριακή (15/01) η Α2 ΕΣΚΑΗ και η 13η  αγωνιστική "φιλοξενεί" το μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων. Οι δύο αήττητες ομάδες Α.Γ.Ε. Ζακύνθου και Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου στις 11:45 π.μ. στο Κλειστό της Παναγούλας θα κοντραριστούν με τους "ερυθρόλευκους" του Νίκου Θεοδόση να έχουν το αβαντάζ της έδρας.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στο Δημοτικό Στάδιο το ντέρμπι!

Από την  Επιτροπή Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκε,  ότι  μετά  την  απόφαση  του Δήμου ΖΑΚΥΝΘΟΥ   674/13/01/2017, το έγγραφο του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού   8128/8712/01/2017 για  την  παραχώρηση  για  χρήση  του Δημοτικού Σταδίου Ζακύνθου ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ,

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Μπέης στο Ζακυνθιακός-ΑΟ Τσιλιβή

Από την Επιτροπή  Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  ανακοινώθηκαν  οι  Διαιτητές  των αγώνων Α΄και Β΄Κατηγορίας  της 10ης Αγωνιστικής.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σπουδαία διοργάνωση για ενίσχυση του "Χαμόγελου του Παιδιού" (photos)

Μία σημαντική διοργάνωση για το νησί της Ζακύνθου θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Ζακύνθου και... "συμπαίκτες" ΟΛΟΥΣ τους φορείς του νησιού (Μητρόπολη, Δήμο, Περιφερειακή Ενότητα, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική, Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Επιμελητήριο κ.α.). Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Εθελοντικό Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σήριαλ για το που θα διεξαχθεί το ντέρμπι Ζακυνθιακός-Τσιλιβή!

Αυτή η 10η  αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου έχει περάσει από... τριακόσια κύματα!!!
Συγκεκριμένα, σε αυτή την αγωνιστική ο δεύτερος Ζακυνθιακός υποδέχεται τον τρίτο ΑΟ Τσιλιβή.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

«Το πρόβλημα των γηπέδων στην Ελλάδα είναι πρόβλημα νοοτροπίας» - Τι συμβαίνει με τους πλαστικούς χλοοτάπητες;

Στην εκπομπή «Η Πρώτη Σελίδα» της ΕΡΑσπορ με τον Δημήτρη Μαλισιώβα μίλησε ο γεωπόνος- grass expert Παναγιώτης Αραμπάνος για την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στη Σούπερ Λιγκ, για τους κινδύνους του πλαστικού χλοοτάπητα και για την υπόθεση που διερευνά η δικαιοσύνη για τα γήπεδα του Ευρωπαϊκού Νέων το 2015. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Γ' Εθνική: Μεγάλη κίνηση με Δημήτρη Αρβανίτη ο Αστέρας Αμαλιάδας

Στην ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής μεταγραφικής κίνησης, που αποτελεί άλλη μια μεγάλη απόδειξη της διάθεσης των διοικούντων για το καλύτερο στην ομάδα, έφτασε την Πέμπτη (5/1) ο Αστέρας Αμαλιάδας. Αφού συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο γνωστός και πολύπειρος πλέον 36χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Αρβανίτης.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ι.Ν.: «Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ι.Ν. μετά και το νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται από αύριο Τετάρτη 12 Ιανουαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το Σάββατο (14/01) το ντέρμπι Ζακυνθιακός-Τσιλιβή (στο Ρόιδο) – Όλο το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων Α΄και Β΄Κατηγορίας της 10ης Αγωνιστικής.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Σκοράρει για το Χαμόγελο του Παιδιού" - Ποδοσφαιρικό τουρνουά στο νησί!

Συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου, στο Γαϊτάνι θα έχουν την ερχόμενη Πέμπτη 12 Ιανουαρίου το Προεδρείο της Ένωσης με τον Ταμία του Εθελοντικού Οργανισμού  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Γιάννη Λαμπρόπουλο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο καιρός... ανέβαλε τα παιχνίδια της Τετάρτης (11/01)

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου ανακοινώθηκε.  ότι αναβάλονται  οι προγραμματισμένοι  αγώνες που  είχαν ορισθεί για την ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ 11/12/-01-2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με απόφαση Δημάρχου την Τετάρτη 11/01

Λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων αύριο Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, και ύστερα από συνεννόηση με τους προϊσταμένους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Κλείνει σήμερα ο Καλλιβωκάς

Στην Καβάλα βρίσκεται από χθες το βράδυ (09/01) ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Καλλιβωκάς που σήμερα εκτός απροόπτου θα συμφωνήσει με τον ΑΟΚ.  Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

58ος στην Ελλάδα και 4ος στην Περιφέρεια ο σύλλογος στίβου της ΑΓΕΖ για το 2016!

Την 58η  θέση κατέλαβε η ΑΓΕΖ για το 2016 στην Πανελλήνια κατάταξη των συλλόγων στίβου. Βαθμολογήθηκαν 312 σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα και ο σύλλογος του νησιού μας συγκέντρωσε 2108 βαθμούς, έχοντας ρεκόρ από το 2006 2960 βαθμούς, ενώ βαθμολογήθηκε σε όλες τις κατηγορίες από τους ΠΠ-ΠΚΑ’ έως των Α-Γ. 

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ: Μετά τον Σάκη... και ο Κώστας Γεωργίου στο δυναμικό του!

Στο Τσιλιβί της Ζακύνθου θα συνεχίσει την καριέρα του δίπλα στον αδερφό του ο Κώστας Γεωργίου. 
Την αποχώρησή του από την ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου γνωστοποίησε με προσωπική του ανακοίνωση ο νεαρός μεσοεπιθετικός Κώστας Γεωργίου, καθώς μεταβαίνει στη Ζάκυνθο για να αγωνιστεί στον ΑΟ Τσιλιβί:

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΟΝΙΚΟΣ:Καλεί το μπασκετικό κοινό στο ντέρμπι με το Ληξούρι

Κάλεσμα στο μπασκετικό κοινό (και όχι μόνο) της Ζακύνθου έκανε χθες Κυριακή (08/01) ο έμπειρος Διονύσης Μπονίκος, ενόψει του ντέρμπι των πρωτοπόρων (και αήττητων) της Α2 ΕΣΚΑΗ, ΑΓΕΖ-Ληξούρι. Αναλυτικά:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στα «λευκά» και τα γήπεδα!

Όπως ήταν φυσικό και επακόλουθο και τα Δημοτικά Γήπεδα του νησιού μας που ήταν στα ορεινά δεν γλίτωσαν από την επέλαση του χιονιά, με αποτέλεσμα να έχουν «ντυθεί» στα λευκά αυτές τις ημέρες.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΑΓΕΖ: «Καθάρισε» και τον Προφήτη Ηλία (57-40) και βλέπει… Ληξούρι!

Νικήτρια και στο δεύτερο διαδοχικό δύσκολο αγώνα της αναδείχθηκε η αντρική ομάδα της ΑΓΕΖ όταν αναμετρήθηκε εκτός έδρας με τον Προφήτη Ηλία στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α.Η. σήμερα 8 Ιανουαρίου 2017.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Κατασταριανός» ο Άκης Κωστής – Τελευταία νέα για Καλλιβωκά

Στην πρώτη του μετεγγραφική κίνηση του Ιανουαρίου (σύμφωνα με πληροφορίες) προχώρησε ο πρωτοπόρος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, Α.Ο. Κατασταρίου.

ΖΑΟ: Ήταν καταπληκτικές και νίκησαν (3-0) τον ΑΟ Αρχαίας Ολυμπίας

Αποδίδοντας καλό βόλεϊ, κατά διαστήματα, οι αθλήτριες του Ζ.Α.Ο. κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-0 σετ των αντίστοιχων του ΑΟ Αρχαίας Ολυμπίας και να… καλοβλέπουν την 2η  θέση, αφού έχουν και δύο παιχνίδια λιγότερα (που είναι στα μέτρα τους).

Κλειστά τα σχολεία στην Ορεινή Ζάκυνθο - Δείτε ποια δεν θα λειτουργήσουν στις 09/01

Με απόφαση του Δημάρχου Ζακύνθου, κ. Παύλου Κολοκοτσά, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν όσα σχολεία βρίσκονται στην ορεινή ζώνη και πιο συγκεκριμένα: