Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Χωρίς Μπουσινάκη στη Ζάκυνθο, που… φεύγει



Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Περικλής Μπουσινάκης αποκλείστηκε από την αποστολή για τον σημερινό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο, με αντίπαλο τη Ζάκυνθο, έπειτα από αίτημα του ίδιου. Ζήτησε να μείνει εκτός για προσωπικούς λόγους και το θέμα του πλέον θα το χειριστεί η διοίκηση, την Δευτέρα. Είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το σύλλογο. Εκτός αποστολής βρίσκεται και ο τιμωρημένος Γιάννης Ρόβας, ενώ επιστρέφει ο Σάκης Κουκούλης, που εξέτισε.
Στην αποστολή, που βρίσκεται ήδη στο νησί, μετέχουν οι: Σιαράβας, Τσάμης, Κουκούλης, Τζάνης, Δημόπουλος, Υφαντής, Γήτας, Μπιτέλης, Γεωργακόπουλος, Χλωρός, Κρανιώτης, Κόκκινος, Καραχάλιος, Οικονόμου, Χατζηρίζος, Μπουντούρης, Μίχος.

Αιγινιακός- Εθνικός Γαζώρου 1-1 (video)

Μπορεί ο Μαρσέλο Πέντα να πέτυχε ένα γκολ «ποίημα» απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου αλλά δεν ήταν αρκετό να φέρει την νίκη στον Αιγινιακό που έμενε στο 1-1.
Ο Αιγινιακός και ο Εθνικός Γαζώρου διασταύρωσαν τα ξίφη τους και ήθελαν νίκη στο πρώτο τους επίσημο ματς για το 2014.
Η ομάδα από Αιγίνιο ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, έπαιζε πιο στρωτό ποδοσφαιρο και κατάφερε με τον Μαρσέλο Πέντα στο 17' να ανοίξει το σκορ (1-0) μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ που άφησε άγαλμα τον Μέλκα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα με τον Καρακατσάνη στο 37' που έπιασε το ξαφνικό σουτ μετά από πάσα του νεοπακτηθέντα Γκέσιου αλλά ο Μέλκα απόκρουσε ενστικτωδώς. Ο Αιγινιακός φυσικά στάθηκε και τυχερός στο 25' όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Σρντιτς σε μια φάση που ο Τόλιος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στο λαό της Ζακύνθου οι μετοχές



Παρουσία του Βουλευτή Ζακύνθου, Σταύρου Κοντονή, του Αντιπεριφερειάρχη ζακύνθου, Διονύση Μυλωνά, των Αντιδημάρχων, Άκη Λαδικού και Διονύση Κυβετού και περίπου 100 φίλων της ομάδας, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κρίσιμη γενική συνέλευση (στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσικού Σχολείου) για το μετοχικό κεφάλαιο που απαιτείται να συμπληρωθεί ως τις 21 Ιανουαρίου.
Δυστυχώς, κανένας επενδυτής δεν βρέθηκε στην αίθουσα, ούτε είχε εξουσιοδοτήσει την προσωρινή διοικούσα επιτροπή του ΑΠΣ για να λάβει το πλειοψηφικό πακέτο, με αποτέλεσμα η συζήτηση των 2 ωρών περίπου αναλώθηκε και επικεντρώθηκε στο ότι οι ίδιοι οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να την πάρουν στα χέρια τους.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ματσάρα στα Πηγαδάκια! – Όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Καταπληκτικό παιχνίδι παρακολούθησαν σήμερα το μεσημέρι 100 και πλέον φίλοι του ποδοσφαίρου, που βρέθηκαν στο γήπεδο Πηγαδακίων για το ντέρμπι της αγωνιστικής Α.Ο. Αλυκανάς-Παναρκαδικός. Το τελικό 3-3 ικανοποίησε τους πάντες. Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

FOOTBALL LEAGUE: Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η 14η αγωνιστική της κατηγορίας και η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ήδη το πρόγραμμα της επόμενης.

Αναλυτικά οι αγώνες της 15ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Δημήτρης Στεριώτης στο Αλυκανάς-Παναρκαδικός



Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣ Ζακύνθου οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής στην Β΄ Κατηγορία. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας. Αναλυτικά:

ΜΠΑΣΚΕΤ – Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τέσσερις αγωνιστικές και -2 στον Σπόρτιγκ για... τον κάδο!

Βαριά θα πληρώσει ο Σπόρτινγκ τον κάδο σκουπιδιών που εκσφενδονίστηκε από την εξέδρα και -ευτυχώς- δεν έφερε τα χειρότερα για τον άτυχο Γιάννη Ντιπ. Η ομάδα των Πατησίων τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ της επιβλήθηκε και αφαίρεση δύο βαθμών.
Η απόφαση για το επεισόδιο αναφέρει:

APENANTI FANS: Ανακοίνωση… στην ανακοίνωση Μπιάζη!

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος, «APENANTI FANS», στα όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο πρώην αρχηγός της ομάδας, Κώστας Μπιάζης. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

ΜΠΙΑΖΗΣ: «Άλλοι λερώνουν τη φανέλα, όχι εγώ»

Άμεση ήταν η απάντηση του Κώστα Μπιάζη στα όσα του γράφουν με την ανακοίνωσή τους οι παλαίμαχοι. Η ανακοίνωση του πρώην αρχηγού του ΑΠΣ:
«Απλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα λερώσει τη φανέλα της ομάδας. Ίσα-ίσα που την έχω τιμήσει και φορέσει για 17 χρόνια και όλοι ξέρουν ότι έδωσα και έδινα τα πάντα γι αυτήν μέχρι και πέρυσι. Όσο για το αν δικαιούμαι κάτι ή όχι το ξέρω εγώ και μερικοί που τώρα είναι στην επιφάνεια της δημοσιότητας και της προβολής, μέσω αυτής της ομάδας. Μισό χρόνο τώρα ΚΑΝΕΙΣ δεν με έχει πάρει τηλέφωνο από την ομάδα, για το πρόβλημά μου. Ίσως αν το είχαν κάνει τότε, σήμερα δεν θα λέγαμε και δεν θα γράφαμε τίποτε απ’  όλα αυτά.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κρίσιμη συνάντηση με την Καρδίτσα (Κυριακή 5/1, 15:00) – Ραντεβού διοίκησης και φιλάθλων για το μετοχικό κεφάλαιο

Μπορεί η ομάδα να δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή το μεσημέρι (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο, με την Αναγέννηση Καρδίτσα, όμως αύριο το απόγευμα στις 18:00 προηγείται η κρίσιμη συνάντηση διοίκησης και φιλάθλων με μοναδικό θέμα συζήτησης το άνοιγμα του μετοχικού κεφαλαίου. Μία…  καυτή πατάτα που κρατάει στα χέρια του το Δ.Σ. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσικού Σχολείου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Τζιανλούκα Κολονέλο δεν υπολογίζει μόνο τον τιμωρημένο Κώστα Οικονόμου, που θα εκτίσει την 2η και τελευταία ποινή τιμωρίας του.

ΑΓΕΖ: Δεν χάνει στην Παναγούλα

Φάση από το φιλικό
των δύο ομάδων στην Παναγούλα
Με προπόνηση στην Παναγούλα μπήκε ο νέος χρόνος για το προπονητικό τιμ και τους αθλητές της ΑΓΕΖ, ενόψει του δύσκολου και σημαντικού αγώνα με τον Έσπερο ΑΟΠΑ. Το ματς αυτό με τους πατρινούς θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι στις 15:30 στο κλειστό της Παναγούλας, που αναμένεται να γεμίσει από τους φίλους των «ερυθρολεύκων», θέλοντας έτσι να βοηθήσουν ώστε οι παίκτες των Ταυρόπουλου και Θεοδώση να φτάσουν στη νίκη.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού επέστρεψε στις προπονήσεις ο τραυματίας Γιώργος Ζάγκλας (δεν είχε αγωνιστεί με Νίκη Αμαρουσίου και Καλαμάτα 1980), ενώ το πρόβλημα στο γόνατο του Χρήστου Κοτσέτα (ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο) δεν είναι τωρινό. Ο Χρήστος το αντιμετωπίζει με θεραπεία, ενώ την κατάστασή του παρακολουθεί από κοντά ο γνωστός ορθοπεδικός, Λεωνίδας Μαλιούφας. Ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού (στον αστράγαλο) του Κώστα Ακτύπη, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.
Έτσι, «ετοιμοπόλεμοι» για το ματς της Κυριακής είναι οι: Τζινόπουλος, Πόπιβτσακ, Καρακωνσταντάκης, Κοτσέτας, Σκούφης, Μπονίκος, Χαϊκάλης, Ακτύπης, Βαρβαρίγος, Ζάγκλας, Νικολόπουλος και Χαλβατζής.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ: Με Τύρναβο στο Μαχαιράδο ο ΑΠΣ Ζάκυνθος

Τον Τύρναβο υποδέχεται την Κυριακή το πρωί στις 11:30 η ομάδα Νέων της Ζακύνθου, στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου. Το παιχνίδι είναι για την 9η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League και θα το διευθύνει ο Αχαιός διαιτητής Παναγιώτης Τσιρογιάννης. Βοηθοί του θα είναι οι ζακυνθινοί ρέφερι, Βασίλης Μπέης και Χάρης Πέττας.
Το συγκρότημα του Σπύρου Φιορεντίνου θέλει να επιστρέψει και πάλι στις νίκες, αφού σε 8 αγώνες μετρά 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και μία ήττα, αυτή της 8ης αγωνιστικής στην Δράμα από την τοπική Δόξα, με 1-0. Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής είναι το εξής:

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με σούπερ ντέρμπι ξεκινά το 2014

Μετά από διακοπή δύο περίπου εβδομάδων, ξεκινά και πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής, η οποία φιλοξενεί το μεγάλο ντέρμπι Α.Ο. Αλυκανάς-Παναρκαδικός. Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο. Στα υπόλοιπα δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να το χαρακτηρίζεις ως ντέρμπι. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Εθνικός Σκουλικάδου. Αναλυτικά:

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: «Έφυγε» ο πρώην πρωταθλητής Τάσος Γουσέτης

Πιο φτωχός είναι από χθες το πρωί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, λόγω του ξαφνικού θανάτου, από καρδιακό επεισόδιο, του ζακυνθινού πρωταθλητή, Τάσου Γουσέτη. Ο πρώην πρωταθλητής - συνοδηγός «έφυγε» την ώρα που κοιμόταν αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό. Ο Τάσος Γουσέτης ήταν 56 ετών, ήταν παντρεμένος με την Μαρία και είχε δύο παιδιά, την Βέρα και τον Διονύση.
Κορυφαία στιγμή στην αγωνιστική του καριέρα ήταν η κατάκτηση δύο τίτλων, του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι, τις χρονιές 1997 και 1998 βρισκόμενος ως συνοδηγός στο αγωνιστικό του Λεωνίδα Κύρκου. Είχε τρέξει βρισκόμενος στο δεξί μπάκετ μαζί με τους Γρηγόρη Νιώρα, Γιώργο Αγγελίδη αλλά και Αντώνη Γιοβά. Επίσης είχε λάβει μέρος σε αγώνες και ως οδηγός και με πολύ γρήγορα αυτοκίνητα... Είχε τρέξει και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ζάκυνθο, ως συνοδηγός του Γρηγόρη Νιώρα για λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας με SUBARU IMBREZA STI N12 Ν-4 2000+ Είχαν λάβει μέρος στο 1ο Rally Sprint όπου είχαν κατακτήσει την 1η θέση και στο 2ο Rally Sprint κατακτώντας την 2η θέση.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο νεκροταφείο Σχιστού.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ/ΑΠΕΝΑΝΤΙ: Ανακοίνωσε την απόκτηση των Δημ. Ματαράγκα και Αν. Πέττα

Η διοίκηση της Νέας Σάντας/Απέναντι ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών με μεγάλη εμπειρία στα τοπικά πρωταθλήματα. Πρόκειται για τον Δημήτρη Ματαράγκα (από Παναρτεμισιακό Α.Ο.) και Αναστάσιο Πέττα (από Δόξα Πηγαδακίων). Επίσης, η διοίκηση θα προχωρήσει σε μία ακόμη, ηχηρή, μετεγγραφή! Αναλυτικά η διοίκηση:

«Η Νέα Σάντα/Απέναντι ανακοινώνει τις μετεγγραφές του Δημήτρη Ματαράγκα από Παναρτεμισιακό Α.Ο. και του Αναστάσιου Πέττα από Δόξα Πηγαδακίων».

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής – Ο Σφακιανάκης (Αθηνών) στη Ζάκυνθο

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη (31/12) οι διαιτητές και οι βοηθοί των αναμετρήσεων της 14ης «στροφής» του πρωταθλήματος  της Football League.

Αναλυτικά:
 Νότιος όμιλος
Παρασκευή 3/1-18.00
ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΦΩΚΙΚΟΣ
Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Λιανδράκης (Ηρακλείου), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της  14ης  αγωνιστικής  της  Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
Τις  προσεχείς  ημέρες  θα  ανακοινωθούν  τα  Προγράμματα  των  αγώνων  Α΄και Β΄ Κατηγορίας  μέχρι  το  τέλος  της  κανονικής  περιόδου.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Τι κοινό έχει ο ΑΠΣ Ζάκυνθος με την Δόξα Λιθακιάς;


Μπορεί να έχει κάτι κοινό ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, που αγωνίζεται στον Βόρειο Όμιλο της Football League, με την Δόξα Λιθακιάς που παίζει στην Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου;


Κι όμως έχει!!!


ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ανακοίνωση για την προσφυγή του Κώστα Μπιάζη


Σε ανακοίνωση προχώρησαν οι Παλαίμαχοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος, προσπαθώντας (και) με αυτό τον τρόπο να μεταπείσουν τον πρώην παίκτη της ομάδας, Κώστα Μπιάζη να αποσύρει την προσφυγή που έχει κάνει στην ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

FOOTBALL LEAGUE: Αλλαγή πληρωμής στους διαιτητές

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρο απέστειλε έγγραφο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μέσω του οποίου δίνει συγχαρητήρια για την οργάνωση, στο θέμα με τους διαιτητές, ωστόσο προτείνει και μια αλλαγή.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, parapolitika.gr, η UEFA δεν είναι σύμφωνη με τον τρόπο που πληρώνονται οι διαιτητές στους αγώνες της Football League. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Διαιτησίας, προτείνει τα χρήματα για τους διαιτητές της Β' Εθνικής να καταβάλλονται από την ΕΠΟ κι όχι από τις ομάδες, με μετρητά.
Ο λόγος είναι πως, ορισμένες ομάδες μπορεί να μην έχουν τα χρήματα και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα.

ΓΗΠΕΔΟ ΛΙΘΑΚΙΑΣ: Σεμνή τελετή παρουσία πλήθους κόσμου (Photos)

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζακύνθου κ.κ. Διονυσίου, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο τα εγκαίνια του δημοτικού γηπέδου της Λιθακιάς, παρουσία πολύ κόσμου.
Από τους επισήμους, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Στυλιανός Μποζίκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Διονύσης Μυλωνάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Αρμένης, ο Αντιδήμαρχος, Σπύρος Βούτος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Τσιριγώτης και Ηλίας Μαλλιάς, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου, Διονύσης Μουζάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας, μαζί με τους Χαράλαμπο Κλαυδιανό (Γενικό Γραμματέα), Τιμόθεο Παπαδάτο (Ταμία), Διονύση Κλάδη (Πρόεδρο Επιτροπής Πρωταθλημάτων) και Ντίνο Σεμιτέκολο (Πρόεδρο Επιτροπής Μικτών Ομάδων). Επίσης, ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, Διονύσης Μαλλιάς, συνοδευόμενος από μέλη της διοίκησης (Βασίλης Μπέης, Τάσος Στραβοπόδης, κ.α.). Ακόμη, παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος και ο Ιταλός προπονητής, Τζιανλούκα Κολονέλο  και φυσικά πλήθος κόσμου από την Λιθακιά και την ευρύτερη περιοχή.