Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

«Πολυβόλο» ο Ζακυνθιακός, επικράτησε άνετα και του Α.Ο. Τσιλιβή με 4-0 και δείχνει να μην… χάνει πουθενά! Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, ο Αστέρας Μαχαιράδου με γκολ στο 90΄+ 5΄ κατάφερε να πάρει στο γήπεδό του βαθμό από  τον Άγιο Λέοντα (2-2). Αναλυτικά:

LIVE: Η σημερινή αναμέτρηση Βατανιακός-Ζάκυνθος (2-1 τελικό)

Σε λίγο ξεκινάει η αναμέτρηση του Βατανιακού με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, στο ΔΑΚ Κατερίνης. Το zantesport.gr σε συνεργασία με το katerinisport.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τον αγώνα.

ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ / ΑΠΕΝΑΝΤΙ: Καυστική ανακοίνωση του Σάκη Κόκλα, στην πρώην Πρόεδρ, Μαρία Μπιάζη

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο «ισχυρός» άνδρας της Νέας Σάντας/Απέναντι, Σάκης Κόκλας, αφού πρώτα ευχαριστεί την πρώην πρόεδρο, Μαρία Μπιάζη, στη συνέχεια με καυστικό τρόπο αναφέρεται στους λόγους που αποχώρησε. Αναλυτικά:

A.N.O.Z.: Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου η Κολοκοτσά!

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ταλαντούχα κολυμβήτρια του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου, Φιλίππα Κολοκοτσά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων Α/Β που διεξάγεται στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο, στον Πειραία. Η Κολοκοτσά τερμάτισε ΠΡΩΤΗ στα 50μ. πεταλούδα, με χρόνο 29:53 που αποτελεί και νέο ατομικό ρεκόρ!
Σήμερα το πρωί η Κολοκοτσά είχε μία ακόμα επιτυχία. Κατέκτησε την 2η θέση στα 50μ. ελεύθερο!

Σήμερα το απόγευμα, παίρνει σειρά ο Δεδούσης (ελεύθερο) και αύριο, Κυριακή η Χιώνη (ύπτιο).

ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Πάει… με φόρα στην Μεσσήνη η ΑΓΕΖ

Με ανεβασμένη ψυχολογία η αποστολή της ΑΓΕΖ θα αναχωρήσει αύριο για την Μεσσήνη, όπου την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:30 θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, τον τοπικό Γ.Σ. Μεσσήνης.
Η αγχώδης μεν, σπουδαία δε νίκη επί του Α.Ο. Αγρινίου την προηγούμενη Τετάρτη, έδιωξε τα μαύρα σύννεφα πάνω από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αλλά τα πανηγύρια τελείωσαν αμέσως μετά το ματς με το Αγρίνιο, αφού ο χρόνος για το επόμενο παιχνίδι, ήταν πολύ λίγος.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Έχει τις… παγίδες της η αγωνιστική

Με τρεις αγώνες το Σάββατο και τρεις την Κυριακή συνεχίζεται το διήμερο το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής. Μίας αγωνιστικής που… «φιλοξενεί» σημαντικά παιχνίδια, με τον πρωτοπόρο Ζακυνθιακό να υποδέχεται στην Λιθακιά (και όχι στο Δημοτικό Στάδιο) τον ανεβασμένο Α.Ο. Τσιλιβή, η Θύελλα Αμπελοκήπων τον Παναρτεμισιακό, ο Αστέρας Μαχαιράδου τον Άγιο Λέοντα, ενώ στην ουρά ο Ελατιακός τον Απόλλωνα. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής:

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: Τι θα δείτε και που…

Πλούσια είναι η αγωνιστική δράση και αυτό το διήμερο στο νησί, με το ποδόσφαιρο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, η ομάδα Νέων της Ζακύνθου υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας και φυσικά έχουμε τη διεξαγωγή των δύο τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου. Αναλυτικά:

Ζ.Α.Ο. : Πάνε Καλαμάτα Άνδρες και Γυναίκες



Για την πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας, την  Καλαμάτα θα ταξιδέψουν την Κυριακή το πρωί οι αποστολές των Ανδρών και των Γυναικών, του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου.
Οι Γυναίκες θα αντιμετωπίσουν στο Κλειστό της πόλης τον τοπικό Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 14:00 και αμέσως μετά το τέλος, θα ξεκινήσει ο αγώνας των Ανδρών με τους αντίστοιχους του Αθλητικού Ομίλου Ακρίτα, για την 9η αγωνιστική.

FOOTBALL LEAGUE-ΒΟΡΡΑΣ: Το πάρε-δώσε του Ιανουαρίου

Το μεταγραφικό «παζάρι» τελείωσε και επίσημα την προηγούμενη εβδομάδα στην Football League. Η μεταγραφική περίοδος φυσικά για τους ελεύθερους τελειώνει στις 10/2 (Δευτέρα) το μεσημέρι.
Δείτε αναλυτικά όλο τα πάρε-δώσε, της χειμερινής περιόδου, στον Βόρειο Όμιλο της Football League μέχρι χθες 6 Φεβρουαρίου.

LEONS MMA: Το «League of Warriors» ξαναχτυπά! (video)

Μετά την άψογη διοργάνωση του πρώτου «League of Warriors», ο Μπάμπης Λιβέρης (ιδιοκτήτης του Leons MMA), ξαναχτυπά! Συγκεκριμένα στις 28 Ιουλίου 2013 ο αθλητικός σύλλογος «Leons MMA» διοργάνωσε στο «RESCUE CLUB», στο Λαγανά το «League of Warriors», μεταξύ Ελλήνων και Άγγλων αθλητών. Οι αγώνες ήταν εντυπωσιακοί στο κλουβί και ο κόσμος που γέμισε τον club έμεινε ικανοποιημένος από το θέαμα.
Έτσι λοιπόν, ο κ. Λιβέρης και οι συνεργάτες του, παίρνοντας θάρρος από την επιτυχία αυτή, διοργανώνουν αύριο Σάββατο και ώρα 19:00 το δεύτερο «League of Warriors», που θα πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά στο Κλειστό της Παναγούλας.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ/ΑΠΕΝΑΝΤΙ: Παραιτήθηκε η Πρόεδρος, Μαρία Μπιάζη!

Με ανακοίνωσή της, η Πρόεδρος της Νέας Σάντας/Απέναντι, Μαρία Μπιάζη δηλώνει την παραίτησή της από την ομάδα, αφήνοντας αιχμές για κάποιους…

500 χιλιάδες ευρώ ο Μαρινάκης στην Κεφαλονιά

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία αναμένεται να βρεθεί κοντά στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς, με τους «ερυθρόλευκους» να αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την κάλυψη των ζημιών που έχουν υποστεί τέσσερα σχολεία στο νησί.
Πιο συγκεκριμένα, και πριν ξεκινήσει η παρουσίαση των παικτών, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, αποκάλυψε την πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη για βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς δηλώνοντας:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Στους «4» και ο Παναρτεμισιακός Α.Ο.

Εντυπωσιακό πέρασμα από τα Πηγαδάκια έκανε σήμερα ο Παναρτεμισιακός Α.Ο., επικρατώντας με 6-0 της Αθλητικής Ένωσης Γερακαρίων και έτσι γίνεται η 4η ομάδα που περνάει στην 4η φάση του κυπέλλου. Οι άλλες τρεις να θυμίσουμε είναι: Ζακυνθιακός, Τσιλιβή και ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα είχαν αυξήσει ακόμα περισσότερο το σκορ.
Το χορό των γκολ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Παναγιώτης Ραυτόπουλος με γυριστό σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής. Την πάσα του την είχε δώσει ο Βασίλης Κλάδης.

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Τέλος το Δημοτικό Στάδιο!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zantesport.gr η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ζακυνθιακού είναι δυσαρεστημένη με τη στάση της δημοτικής αρχής και ειδικά με τον υπεύθυνο σταδίου, Διονύση Μουζάκη, για τη μη τήρηση των όρων παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου. Μάλιστα, σκέφτονται πολύ σοβαρά, στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, καθώς και στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, να δηλώσουν ως έδρα γήπεδο εκτός νησιού!!!

Ήδη δήλωσαν ως έδρα της ομάδας το δημοτικό γήπεδο Λιθακιάς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Α.Ο. Τσιλιβή.

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ- "ΑΠΕΝΑΝΤΙ": Απάντηση στην… απάντηση της διοίκησης

«Πόλεμος» ανακοινώσεων άνοιξε μεταξύ διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος και των οργανωμένων φιλάθλων «ΑΠΕΝΑΝΤΙ»,  με αφορμή τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση των «ΑΠΕΝΑΝΤΙ»:

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών και των βοηθών τους για την 19η αγωνιστική της Football League. Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Άμεση απάντηση στους «ΑΠΕΝΑΝΤΙ»

Η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος απαντά στη χθεσινή… «βαριά» ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων της ομάδας, «ΑΠΕΝΑΝΤΙ». Οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρονται στην αγάπη τους για την ομάδα και ότι κρατούν ψηλά τη σημαία του ήθους και της αξιοπρέπειας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Στους «4» Τσιλιβή και Άγιος Λέων!


Δεν θα φτάσει στο φετινό τελικό η δις κυπελλούχος ομάδα της Θύελλας Αμπελοκήπων, αφού ηττήθηκε στα πέναλτι (4-2) από τον Α.Ο. Τσιλιβή, στο γήπεδο του Πλάνου.
Στο άλλο ματς της ημέρας, η ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος επικράτησε στην παράταση 3-2 (2-2 κ.α.) της Δόξας Λιθακιάς, στο δημοτικό γήπεδο Λιθακιάς. Αύριο παίζουν ΑΕ Γερακαρία – Παναρτεμισιακός Α.Ο., ενώ ο Α.Ο. Ζακυνθιακός περιμένει ήδη την κλήρωση, στη φάση των «4». Αναλυτικά:

ΑΓΕΖ: Σπουδαία νίκη επί του Α.Ο. Αγρινίου (64-62)

Αγχώδης μεν, σπουδαία δε, ήταν η σημερινή νίκη της ΑΓΕΖ στον εξ αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής με τον Α.Ο. Αγρινίου, στο Κλειστό της Παναγούλας. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 64-62 και μένουν… ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.
Το παιχνίδι ήταν δύσκολο για τους γηπεδούχους, αφού εκτός από τις δύο σημαντικές απουσίες των Τάσου Χαλβατζή και Γιώργου Ζάγκλα (τραυματίες) είχαν να αντιμετωπίσουν και τη κακή ψυχολογία των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Εκτός όμως των δεδομένων προβλημάτων ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμα της τελευταίας στιγμής. Συγκεκριμένα, ο Ανέστης Τζινόπουλος προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί για ελάχιστα λεπτά, σφίγγοντας τα δόντια.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Και νέα σχολή διαιτησίας

Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου, στα πλαίσια αναβάθμισης και εξέλιξης της ποιότητας και πληρότητας της διαιτησίας στη Ζάκυνθο,  θα πραγματοποιήσει  σχολής διαιτησίας   για  την  ανάδειξη  νέων  Διαιτητών.
 Στη σχολή  Διαιτησίας  θα διδάξει καθηγητής διαιτησίας τον οποίο ορίζει η διεύθυνση ανάπτυξης και επιμόρφωσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο), για την απόκτηση Διπλώματος Διαιτητή.

AΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κρατάει τους τρεις βαθμούς και την εξωστρέφεια

Το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς κρατάνε άπαντες στη Ζάκυνθο και πλέον κοιτάζουν το επόμενο, εκτός έδρας, παιχνίδι με τον ουραγό Βατανιακό. Ο Τζανλούκα Κολονέλο έδωσε χθες ρεπό σε όσους έπαιξαν την Δευτέρα, όπως άλλωστε συνηθίζει μετά από κάθε αγώνα. Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται από χθες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου παρακολουθεί το σεμινάριο για την απόκτηση του UEFA Pro. Αναμένεται στο νησί απόψε το βράδυ.
Από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου, με τους συνεργάτες του Κολονέλο να πραγματοποιούν την προπόνηση το πρωί, στο Δημοτικό Στάδιο. Θα συνεχιστεί αύριο, ενώ την Παρασκευή η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κατερίνη.

ΑΓΕΖ: Με τον κόσμο της, δεν χάνει

Σήμερα το μεσημέρι στις 15:30 η ομάδα μπάσκετ του νησιού μας δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι για την περαιτέρω πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, υποδεχόμενη τον Αθλητικό Όμιλο Αγρινίου, στο εξ αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής.
Το ματς ήταν προγραμματισμένο για την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι, όμως οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στην αποστολή του Αγρινίου, στους διαιτητές και στη γραμματεία να ταξιδέψουν από Κυλλήνη. Έτσι η Ε.Ο.Κ. όρισε το ματς για σήμερα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Καυστική ανακοίνωση των «ΑΠΕΝΑΝΤΙ»

Μία άκρως καυστική ανακοίνωση προς τα μέλη της διοίκησης της ομάδας, εξέδωσαν χθες οι οργανωμένοι φίλαθλοι «ΑΠΕΝΑΝΤΙ», για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στη συνέντευξη τύπου του κυριακάτικου αγώνα, Ζάκυνθος-Αναγέννηση Γιαννιτσών. Κι όπως γράφουν στην επικεφαλίδα, πρόκειται για ανακοίνωση αγάπης προς τον προπονητή και τους παίκτες. Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

ΖΑΟ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Σπουδαία εμφάνιση στον Πύργο

Τη νίκη πήρε το Σάββατο το μεσημέρι η ομάδα των Κορασίδων του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου, επικρατώντας με 3-1 σετ της αντίστοιχης ομάδας του Πυργέα, στο Δημοτικό Κλειστο Γυμναστήριο Πύργου, «Γεώργιος Βασιλακόπουλος». Τα σετ ήταν 21-25 (σε 19΄), 25-14 (σε 16΄), 21-25 (σε 18΄) και 11-25 (σε 14΄). Η νίκη των παικτριών του ΖΑΟ παίρνει μεγαλύτερη αξία, αφού πήγαν στην πρωτεύουσα της Ηλείας με πάρα πολλές ελλείψεις. Κι αυτό γιατί αρκετές παίκτριες απουσιάζουν λόγω σχολικών εκδρομών.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Πέφτει η αυλαία της 3ης φάσης

Ολοκληρώνεται έως αύριο η 3η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, με όλα τα φώτα να πέφτουν στο δημοτικό γήπεδο Πλάνου, με τον τοπικό Α.Ο. Τσιλιβή να υποδέχεται την δις φορές (συνεχόμενες) κυπελλούχο, Θύελλα Αμπελοκήπων. Σήμερα θα πραγματοποιηθούν δύο ματς και ένα αύριο, Πέμπτη. Το τέταρτο παιχνίδι, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, με τον Α.Ο. Ζακυνθιακό να προκρίνεται εύκολα στους «4», επικρατώντας με 8-1 του Α.Ο. Αλυκανά, στο γήπεδο Πηγαδακίων. Αναλυτικά:

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΣΚΟΡΕΡ: Έφτασε τα 40 γκολ ο Μαλαφούρης

Στα 40 γκολ έφτασε ο Διονύσης Μαλαφούρης με τη συμπλήρωση 15 αγώνων στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, με τον συμπαίκτη του στον Α.Ο. Ζακυνθιακό, Στάθη Καραμαλίκη να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με διαφορά 20 γκολ!. Ας δούμε όλους τους σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας:

ΣΤΙΒΟΣ: Σπουδαίες επιδόσεις από τους αθλητές της ΑΓΕΖ

Επιτυχημένο το 2ο τεστ για τους αθλητές της ΑΓΕΖ στους αγώνες κλειστού στίβου με 1η θέση από το Ρουμελιώτη, 2η θέση από τους Τζεμολλάρι Άννα, Θανάση και Αγαλιανό. Να σημειωθεί ότι 4 ακόμη αθλητές δεν κατάφεραν να λάβουν μέρος για διάφορους λόγους, που με βάση τις επιδόσεις τους θα ήταν ανάμεσα στα μετάλλια στα αγωνίσματά τους.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Προκρίνεται τελικά το «2+1»

Η πρόταση της Super League υιοθετήθηκε, έστω και με απώλειες, από τη Football League κι έτσι αποφεύγεται η νέα εμπλοκή του Διαιτητικού!
Αποφεύγεται, όπως όλα δείχνουν, η προσφυγή στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να αποφασίσει για τον αριθμό των συλλόγων που θα πέσουν από τη Σούπερ Λίγκα και θα ανέβουν σε αυτή από τη Football League.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης της Football League το πρωί της Τρίτης, προκρίθηκε η λύση που είχε προτείνει μια ημέρα πριν η μεγάλη κατηγορία, αυτή δηλαδή της απευθείας ανόδου δυο ομάδων (οι δυο πρώτες των Play offs της Football League), ενώ η τρίτη της ίδιας διαδικασίας, θα δώσει αγώνες μπαράζ με τη 16η της Super League!

VIDEO: Όλα τα γκολ σε Βόρειο & Νότιο Όμιλο της Football League

Φάσεις, γκολ και δηλώσεις από τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο της Football League.




ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκαν οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Ανακοινώθηκε από  την  Επιτροπή  Πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της  16ης  αγωνιστικής  στην  Α΄ Κατηγορία  και  20ης  αγωνιστικής στην  Β΄ Κατηγορία. Αναλυτικά:

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοίνωση-απάντηση στον π. Παύλο Μποζίκη

Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ποδοσφαίρου Ζακύνθου δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση εναντίον της από τον π. Παύλο Μποζίκη και με δικιά της ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής:

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Κάποιος δεν σέβεται τον αγώνα μας…»!

Απίστευτα αυτά που ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε. Ο προπονητής της Αναγέννησης, Θανάσης Δημόπουλος κατήγγειλε ότι στο ημίχρονο παράγοντες της Ζακύνθου έλεγαν στη φυσούνα ότι το ματς είναι… στημένο, ενώ ο Τζανλούκα Κολονέλο, που παρεμπιπτόντως αφιέρωσε τη νίκη στους κατοίκους της Κεφαλονιάς, στο τέλος της συνέντευξής του ζήτησε σεβασμό στο πρόσωπό του, αλλά και στους παίκτες του, που  δουλεύουν καθημερινά. Όμως, όπως είπε, κάποιος δεν το σέβεται αυτό κι αυτός το κρατάει!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κρατάει μόνο τη νίκη (2-0) με Γιαννιτσά (Photos)

Το zantesport.gr  το έγραφε όλη την εβδομάδα, ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήθελε ιδιαίτερη προσοχή και θα έπρεπε οι γηπεδούχοι να μην το πάρουν αψήφιστα γιατί μπορεί να το πληρώσουν. Αυτό φάνηκε στο πρώτο 45λεπτο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ μουδιασμένα και να μην μπορούν να κάνουν φάσεις στην εστία του Χατζιλάρι.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, που τελικά παρατάχθηκαν μόλις με 11 παίκτες, εκ των οποίων οι δύο ήταν τερματοφύλακες (ο Χατζιλάρι και ο Καραογλανίδης που αγωνίστηκε ως επιθετικός) είχαν την πιο κλασική ευκαιρία με τον Σάρρο στο 32΄και εκεί άρχισε… η μουρμούρα.

ΑΓΕΖ: Ορίστηκε για την Τετάρτη (15:30) το ματς με το Αγρίνιο

Πλήρης επιβεβαίωση του χθεσινού μας ρεπορτάζ για την αναβολή του αγώνα της ΑΓΕΖ με τον Α.Ο. Αγρινίου και τη διεξαγωγή του την προσεχή Τετάρτη (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Πριν από λίγο έγινε γνωστό, ότι ο αγώνας ΑΓΕΖ-Α.Ο. Αγρινίου που δεν έγινε χθες το μεσημέρι, λόγω του απαγορευτικού, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και την ίδια ώρα (15:30).

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Την Τετάρτη το ΑΓΕΖ-Α.Ο. Αγρινίου - Τα σημερινά αποτελέσματα

Η κακοκαιρία που σήμερα  το πρωί έπληξε τη δυτική Ελλάδα οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης της Ζακύνθου με το Αγρίνιο. Η αποστολή του ΑΟ Αγρινίου δεν μπόρεσε να φτάσει στο νησί της Ζακύνθου, παρότι ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής, αφού φτάνοντας στην Κυλλήνη ενημερώθηκε ότι το καράβι δεν θ’ απέπλεε για το νησί, ενώ δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη Ζάκυνθο ούτε οι διαιτητές, ούτε κι η γραμματεία. Έτσι η αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 15η αγωνιστική αναβλήθηκε και θα οριστεί απ’ την ΕΟΚ νέα ημερομηνία διεξαγωγής της, με επικρατέστερη αυτή της ερχόμενης Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου.

FOOTBALL LEAGUE: Διπλά ανόδου Ψαχνά και Αιγινιακός!

Εντυπωσιακές νίκες σε Βόλο και Πάτρα αντίστοιχα πέτυχαν Αιγινιακός και Ηρακλής Ψαχνών, μπαίνοντας στην τετράδα της βαθμολογίας και στερώντας βαθμούς από διεκδικητές της ανόδου.
Μεγάλα ματς σε Βορρά και Νότο για τη Football League την Κυριακή, με τη νίκη του Αιγινιακού (1-0) στην έδρα της Νίκης Βόλου να ξεχωρίζει στον Βόρειο Όμιλο, αφού η ομάδα της Πιερίας μπήκε στην τετράδα, ενώ ο Ηρακλής που επικράτησε 3-1 του Βατανιακού στη Θεσσαλονίκη ανέβηκε δεύτερος προσπερνώντας την ομάδα της Μαγνησίας. Από εκεί και πέρα, σημαντική νίκη-ανάσα (2-0) πήρε η Καβάλα κόντρα στον Πιερικό στην έδρα της, ενώ ο Απόλλων Καλαμαριάς νίκησε 1-0 τη Δόξα στη Δράμα.

ΝΕΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δεν τους… σταματάει ούτε η βροχή! (4-2 τον Ηρακλή)

Εντυπωσιακοί για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν σήμερα το πρωί οι Νέοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος, οι οποίοι επικράτησαν στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου του Ηρακλή με 4-2. Οι παίκτες του Σπύρου Φιορεντίνου είχαν σε μεγάλη μέρα τον Αντώνη Κορσιάνο (φωτό) που πέτυχε δύο γκολ και γενικά είχε πολύ καλή παρουσία στο ματς. Τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Τσάβος (με εύστοχο χτύπημα πέναλτι) και ο Καψάσκης.

Πολύ καλή η διαιτησία του Άγγελου Αδαμόπουλου και των βοηθών Μπάστα και Πέττα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της Κυριακής

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια της Β΄ Κατηγορίας με τα οποία άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στο γήπεδο του Ρόιδου (δεν έσκαγε η μπάλα) δεν έγινε η αναμέτρηση Νέα Σάντα/Απέναντι – Αστέρας Πλάνου. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Παναρκαδικός επικράτησε άνετα με 5-0 του Έσπερου. Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια:


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Απαγορευτικό στην ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης - Δεν γίνεται το ματς Ζάκυνθος-Αναγέννηση Γιαννιτσών!



Κλειστή είναι σήμερα το πρωί (έως τις 14:00) η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου - Κυλλήνης, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο. Οι άνεμοι στην Ζάκυνθο σήμερα φτάνουν τα 9-10 μποφόρ, πράγμα που κάνει απαγορευτικό τον απόπλου των πλοίων από το λιμάνι του νησιού.
Έτσι θα υπάρξει πρόβλημα και με τη διεξαγωγή αθλητικών αγώνων (ποδόσφαιρο και μπάσκετ). Πληροφορίες του zantesport.gr έκαναν λόγο, ότι η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Αγρινίου, που αγωνίζεται σήμερα το μεσημέρι στην Παναγούλα με την ΑΓΕΖ, θα ερχόταν στο νησί αυθημερόν.