Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ»: Το Σάββατο οι εξετάσεις των αθλητών



Το ερχόμενο Σάββατο 19 Ιουλίου στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για προβιβασμό των αθλητών του Α.Σ. «ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ», παρουσία του προπονητή-επιθεωρητή του συλλόγου και δασκάλου, Κώστα Τζιδημόπουλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014 στις 10:00 το πρωί, θα διεξαχθούν εξετάσεις για προβιβασμό των αθλητών του συλλόγου σε ανώτερη ζώνη (kup). Εξεταστής θα είναι ο προπονητής-επιθεωρητής του συλλόγου και δάσκαλος μας, Κώστας Τζιδημόπουλος, κάτοχος 8 dan tae kwon do, επί χρόνια προπονητής της εθνικής ομάδας tae kwon do, προπονητής του ολυμπιονίκη και σημαιοφόρου της Ελλάδας στην Ολυμπιάδα του 2012, Αλέξανδρου Νικολαΐδη».

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΕΠΟ: Μεταγραφές Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Καταρχήν, ένα επίσημο νεότερο είναι ότι η ΕΠΟ στη νέα εγκύκλιο μεταγραφών έχει προσθέσει διάταξη όπου αναφέρεται ότι, ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, που το καλοκαίρι, πραγματοποίησε μεταγραφή σε ερασιτεχνική ομάδα, τον Ιανουάριο αν το επιθυμεί μπορεί να μεταγραφεί σε άλλη ερασιτεχνική ομάδα της αρεσκείας του.
Δηλαδή, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, από την 1η Ιουλίου μέχρι και την 30η Ιουνίου του επομένου έτους, μπορεί να αγωνιστεί σε μέχρι δυο σωματεία.
Ως γνωστόν το συγκεκριμένο πρόβλημα αντιμετώπισαν ειδικά φέτος και αρκετοί ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι υπέγραψαν σε ομάδες Γ΄ Εθνικής, αλλά όταν τα πράγματα δεν πήγαν καλά στα οικονομικά και άλλα, τον χειμώνα δεν μπορούσαν να μετακινηθούν σε άλλη ομάδα.

4ο ZANTE JAZZ FESTIVAL 2014: Η jazz επιστρέφει στο Φιόρο του Λεβάντε



Μετά από δύο χρόνια διακοπής, ωρίμανσης και περισυλλογής, το Zante Jazz Festival επιστέφει στο θέατρο της Δερματούσας στη Ζάκυνθο, στις 18, 19 και 20 Ιουλίου.
22 μουσικοί από την Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Γαλλία αλλά και τη Νέα Υόρκη, μας ξεναγούν σε όλα τα είδη της jazz, από τη world, με οικοδέσποινες τις Μαρία Μανουσάκη και Μάρθα Μαυροειδή με τα σχήματά τους, μέχρι τη modern με το σχήμα Next Step 5et και τον φημισμένο Νεοϋορκέζο τραγουδιστή JD-Walter, αλλά και τη free jazz με τον μπασίστα Αρίωνα Γυφτάκη

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο Μίκι… με αιχμές!!!



Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Δόξας «ανακοίνωσε» ο Μίκι Τσίρκοβιτς με μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο fb. Ο Σέρβος τεχνικός αφού ευχαρίστησε κάποιους ανθρώπους, δεν παρέλειψε να αφήσει και τις ανάλογες αιχμές:

«Όπως πριν κάποιες μέρες ευχαρίστησα ανθρώπους από τους Rangers του Ιωνικού για την τιμή και την ειλικρίνεια που έχουν, οφείλω να ευχαριστήσω και κάποιους ανθρώπους από τη Δόξα Ν. Μανολάδας για την συνεργασία που είχαμε αλλά και τους μαυραετούς, που ξέρουν τους λόγους που δεν θα είμαστε μαζί και φέτος… 

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ανανέωσε και ο Μαλαφούρης!!!



Αν και ακούστηκαν πολλά τις τελευταίες ημέρες ότι ο πρώτος σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας, Διονύσης Μαλαφούρης θα αλλάξει ομάδα, τελικά ο Πρόεδρος του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού, Διονύσης Κορωνιός ανανέωσε τη συνεργασία τους και μάλιστα… με συνοπτικές διαδικασίες!!! Σήμερα το μεσημέρι (12) οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και σε διάστημα, μόλις δύο λεπτών(!), είχαν συμφωνήσει σε όλα!!!

Ανανέωσαν και άλλοι τρεις
Εκτός από τον Μαλαφούρη, στον Ζακυνθιακό συνεχίζουν και οι Γιώργος Μποτώνης, Χάρης Μαλλιάς και Ραφαήλ Πέττας που μίλησαν με τον Πρόεδρο και συμφώνησαν και αυτοί αμέσως.

3on3 STREET BALL G.N.N.: Εντυπωσιακές διοργανώσεις σε Πύργο, Κουρούτα και Ζαχάρω!



Το 3on3 STREET BALL μπήκε πλέον για τα καλά στη ζωή μας και όλες οι πλατείες της Ελλάδος, τώρα το καλοκαίρι φιλοξενούν αυτές τις διοργανώσεις.
Έτσι λοιπόν το 3on3 STREET BALL G.N.N. διοργανώνει από 24 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου τρία τουρνουά σε Πύργο (24 με 27 Ιουλίου), Κουρούτα (31 Ιουλίου με 3 Αυγούστου) και Ζαχάρω (7 με 10 Αυγούστου).
Τα τουρνουά θα διεξαχθούν σε ειδικό τάπητα που χρησιμοποιεί η FIBA για την διεξαγωγή διεθνών τουρνουά 3Χ3 και η ευρωλίγκα στον τελικό (έξω από το γήπεδο). Η μπασκέτα θα είναι ολυμπιακού τύπου και ο πινάκας του σκορ θα είναι ψηφιακός.
Στα πλαϊνά του γηπέδου θα υπάρχουν πινακίδες led για τους χορηγούς, καθώς και τρέσες με ηχεία και ρομποτικά. Δεξιά και αριστερά του γηπέδου θα υπάρχουν δυο προτζέκτορες. Ο ένας θα δείχνει το παιχνίδι και ο δεύτερος θα περνά τους μικρότερους χορηγούς. 

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στο κλαμπ των παντρεμένων (και) ο Αδαμόπουλος!



Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει από το απόγευμα της Κυριακής ένα από τα πιο καλά παιδιά της ηλειακής διαιτησίας, που εδώ κι ενάμιση χρόνο ανήκει στο ΣΔΠ Ζακύνθου, ο Άγγελος Αδαμόπουλος, καθώς στον Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου Καβασίλων έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με την εκλεκτή της καρδιάς του Κωνσταντίνα. Κουμπάροι του ζευγαριού οι γνωστοί ποδοσφαιριστές Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος (που είναι και αδερφός του Άγγελου) και Παναγιώτης Λαδάς.

Α.Ε. ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ – ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ: Ανακοίνωση-διευκρίνιση

Πριν από λίγο μας εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση-διευκρίνιση από τη διοίκηση της Α.Ε. Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος, που αναφέρει τα εξής:



«Η Α. Ε. ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ – ΚΟΙΛΩΜΕΝΟΣ σχετικά με την ανάρτηση είδηση από Αθλητικό Σάιτ που αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής Παύλος Βυθούλκας μπορεί να θεωρηθεί παίκτης της ομάδας θα ήθελε να αναφέρει τα εξής:
1.            Ουδεμία συμφωνία έχει επέλθει με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Βυθούλκα και δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί αφού ο παίκτης εξακολουθεί επισήμως να ανήκει στην ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.

FIOR DI LEVANTE: Ξεκίνησε το… «χτίσιμο» της νέας ομάδας μπάσκετ της Ζακύνθου



Την πρώτη τους γνωριμία στο παρκέ της Παναγούλας έκαναν οι παίκτες της νεοσύστατης ομάδας μπάσκετ, με την ονομασία «FIOR DI LEVANTE». Οι 16 καλαθοσφαιριστές (έλειπαν και κάποιοι, λόγω εργασίας), είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα μέλη της διοίκησης και να μάθουν περισσότερα για τη λειτουργία της ομάδας από τον ιδρυτή της και προπονητή τους, Γιάννη Στάθη.
Μάλιστα, είχαν τη δυνατότητα να παίξουν και «διπλό», αφού πρώτα φωτογραφήθηκαν στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ. Ο κ. Στάθης έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα των παικτών του.

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ο όμιλος του Ζακυνθιακού, η έναρξη και το Κύπελλο



Στις 11 Αυγούστου αναμένεται να ολοκληρωθεί η προθεσμία που έχουν οι ομάδες Γ' Εθνικής για να δηλώσουν προς την ΕΠΟ τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα. Κι έπειτα θα προχωρήσει ο επίσημος καταρτισμός των τεσσάρων Ομίλων, όπου ο Ζακυνθιακός, θα αγωνίζεται στον 3ο.
Το πιθανότερο σκηνικό όπως διαμορφώνεται με τα ως τώρα δεδομένα για τη σύνθεση του Ομίλου:
Καταρχήν:
Δόξα Νέας Μανωλάδας, 
ΠΑΟ Βάρδας, 
Παναργειακός, 
Καλαμάτα, 
Παναρκαδικός και 
Αχαϊκή, 

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΑΓΕΖ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο λειτουργίας



Σε αίθουσα του ξενοδοχείου OSCAR, στον Λαγανά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ η παρουσίαση του νέου μοντέλου λειτουργίας του ανδρικού τμήματος της ΑΓΕΖ. Εκτός από το συμβούλιο, στην αίθουσα ήταν και ο νέος προπονητής Θεόφιλος Μπεκές.
Ο Γ. Γραμματέας του συλλόγου, Θεόδωρος Κολπονδίνος ήταν αυτός που ξεκίνησε τη συνάντηση αυτή με τους δημοσιογράφους και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο, Γιώργο Μάργαρη.