Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μπήκαν στο 2014 με το… αριστερό

Την ήττα γνώρισαν σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα οι Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ζακύνθου από τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αχαΐας, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων ΕΠΟ.
Οι Παίδες γνώρισαν βαριά ήττα (5-1) με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη ομάδα στον όμιλο, κάνοντας το 7 στα 7 ενώ έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση.
Οι Νέοι έχασαν πολύ δύσκολα με 1-0, με τους γηπεδούχους να εξασφαλίζουν με τη σειρά τους την πρωτιά στον όμιλο. 
Το παιχνίδι των Παίδων που χρονικά προηγήθηκε, ξεκίνησε με καθυστέρηση 15 λεπτών, αφού άργησε η αποστολή της Ζακύνθου να φτάσει στο γήπεδο. Το παιχνίδι των Νέων παρακολούθησε από κοντά και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας,  Δ. Μπαλαφούτης. Και τα δύο παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν κάτω από συνεχή στιγμή.


Αναλυτικά το ρεπορτάζ από τους 2 αγώνες:
ΠΑΙΔΕΣ: ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ – ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 5-1 
1' ΓΚΟΛ: Ο Τσουκαλάς πιάνει στον ύπνο την άμυνα της Αχαΐας και με σουτ έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης!
20' Σουτ του Σουρανή έδιωξε ο Κοτσώνης με τα πόδια.
32' ΓΚΟΛ: Απίστευτο σουτ του Ράμμα έξω από την περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη κάθοδο πέρασε τη τελική γραμμή, για την ισοφάριση.
41' ΓΚΟΛ: Ο Σουρανής με πλασέ δίνει το προβάδισμα για την ομάδα της Αχαΐας.
51' ΓΚΟΛ: Ο Σταμούλης με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Σταυρόπουλο που με πλασέ έκανε το 3-1.
58' ΓΚΟΛ: Με πλασέ στη αριστερή γωνία ο Σουρανής κάνει 2 τα προσωπικά του τέρματα και 4 για την ομάδα του.
64' Κόρνερ του Σουρανή, κεφαλιά του Αβραμόπουλου η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει άουτ.
73' ΓΚΟΛ: Τετ-α-τετ του Μπίστιχα κερδίζει τον τερματοφύλακα και με πλασέ κάνει το 5-1.

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Φίλιππος Σχοινάς): Πέτρου, Σταμούλης (61' Αβραμόπουλος), Σαλάγας, Σ. Χριστόπουλος, Καλόφωνος, Σταυρόπουλος (54' Αποστολόπουλος), Ε. Χριστόπουλος, Ράμμα, Μπίστιχας, Νιφορόπουλος (52' Αθανασόπουλος), Σουρανής


ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Παναγιώτης Γουσέτης): Ν. Κοτσώνης, Μαρούδας (70' Βυθούλκας), Μαρίνος, Κολέτσης (76' Κούτσης), Κυριάζος, Δρόσος, Παπαδόπουλος (68' Μεταξάς), Δεδούσης, Τσιριγώτης, Τσουκαλάς, Δ. Κοτσώνης


ΝΕΟΙ: ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ – ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ  1-0
17' Σέντρα-σουτ από τα αριστερά από τον Θεοδοσόπουλο, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.
25' Φάουλ του Μπαγιώργου, ανάποδη κεφαλιά από τον Μπίτρα η μπάλα μόλις άουτ.
43' Κάθετη του Θ. Παπαδόπουλου από τα δεξιά στον Μπίτρα, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Μπίτρας έπιασε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
44' Ο Δήμας με ωραία ενέργεια έκανε το σουτ έξω από τη περιοχή αλλά κατέληξε άουτ.
53' ΓΚΟΛ: Ο Θ. Παπαδόπουλος γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Μπίτρας με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ!
58' Μεγάλη ευκαιρία για τη Ζάκυνθο να ισοφαρίσει όταν από σέντρα του Καλογερή, ο Μπακάμης έπιασε τη κεφαλιά κι αυτή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
70' Ο Μπίτρας βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, αλλά την τελευταία στιγμή πριν σουτάρει κόβεται από τον αμυντικό της Ζακύνθου. 
76' Σουτ του Λεγάτου, η μπάλα άουτ.
77' Αντεπίθεση για την Ζάκυνθο με τον Τεμπονέρα να κάνει το σουτ, αλλά να αποκρούεται από τον Καλέντζη. Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και πάνω στην σύγχυση της άμυνας της Αχαΐας η μπάλα έφτασε ξανά στα πόδια του Τεμπονέρα ο οποίος πλάσαρε με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα εκατοστά άουτ.

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Μάκης Παρασκευόπουλος): Καλέντζης, Μαρκόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Σκιαδάς, Σπανογιάννης, Λεγάτος, Δήμας (88' Δημητρακόπουλος), Θ. Παπαδόπουλος, Μπίτρας, Μπαγιώργος (68' Κωνσταντακόπουλος), Σπυρόπουλος (81' Αυγέρης)


ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Νίκος Μαβίδης): Σιούκας, Καλογερής, Μαρίνος, Βαρυπάτης, Μποζίκης, Ρίκος, Ντάσης, Μπακάμης, Γιοβάνη, Τεμπονέρας, Λουντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου