Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Λιβέρης… «καθάρισε» για το Σκουλικάδο – Όλα τα αποτελέσματα της Κυριακής



Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα πρωινά παιχνίδια στην Β΄ Κατηγορία, με τον Εθνικό Σκουλικάδου να παίρνει σπουδαία νίκη με 3-2 στο ντέρμπι της αγωνιστικής, μέσα στον Πλάνο από την Α.Ε. Ζακύνθου. Αναλυτικά:


Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓ. ΛΕΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ  4-0

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ  1-5
Χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα, ο Αστέρας Μαχαιράδου επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο Ενωσιακό γήπεδο με το ευρύ 5-1 του Αχιλλέα, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του αντιπάλου του.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με γκολ όμως που πέτυχε παίκτης του Αχιλλέα και συγκεκριμένα ο Μηνάς Στραβοπόδης, μόλις στο 6ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 16΄ με σουτ του Πλαρινού, αλλά έως εκεί.
Στο 38΄ ο Γούλιαρης με σουτ εκτός περιοχής θα κάνει το 1-2 και 2 λεπτά αργότερα ο Πάστρας με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου και πάλι ο Γούλιαρης με σουτ εντός περιοχής, πέτυχε το 1-4. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 60΄ ο Πάστρας με σουτ εντός περιοχής.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Αποστόλης Τζαμαλής): Καραβίας (47΄ λ. τρ.  Σιούκας), Γκούσκος, Καλογερόπουλος, Μαρίνος Σπ., Ελέζι, Παπαδάτος, Στραβοπόδης (46΄ Λαγοπόδης), Μπουργιέζης, Πλαρινός, Τζαβαλάς (70΄ Κατσαρής), Γιοβάνη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (Νίκος Κοντονής): Γιακουμέλος, Αντιοχος Χ., Πλέσσας (20΄ Τσιλίκης Επ.), Κωστής (46΄ Κόρδας), Γούλιαρης (65΄ Παπδάτος Ι.), Τόδρη Η., Τόδρη Ζ., Παππάς, Πάστρας, Κακολύρης, Κυβετός.


Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟ   2-3

ΕΣΠΕΡΟΣ - ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ    0-1

ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ - ΝΕΑ  ΣΑΝΤΑ   1-7

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ - ΑΛΙΚΑΝΑΣ  0-2

Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΠΛΑΝΟΣ    1-2



ΔΕΥΤΕΡΑ     13/01/2013
ΠΕΙΡΑΤΗΣ - ΑΡΓΑΣΙ        ΓΗΠ : ΕΝΩΣΙΑΚΟ    ΩΡΑ : 15.00
ΜΠΑΣΤΑΣ - ΚΩΣΤΑΚΗΣ - ΚΛΑΔΗΣ

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ   ΓΗΠ : ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ   ΩΡΑ : 15.00
ΨΑΡΡΗΣ - ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ - ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου