Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΓΕΖ: Ψάχνουν επειγόντως για λύσεις

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ΑΓΕΖ, εντός και εκτός έδρας, αναγκάζουν τη διοίκηση να προβεί σε ενέργειες, έτσι ώστε να βρεθεί μία λύση και η ομάδα να ξεφύγει από τη διακεκαυμένη ζώνη και να καταφέρει να μείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία.
Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Έσπερο ΑΟΠΑ, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται δύσκολα και η… πόρτα του υποβιβασμού άρχισε να ανοίγει! Μετά, ήρθαν και οι απανωτές ήττες από Παπάγου (εκτός) και Πεντέλη (εντός) και η ομάδα έπεσε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο ματς της προηγούμενης Κυριακής στην Παναγούλα με την ΑΕ Πεντέλη, η πολύ κακή ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» ήταν κάτι από παραπάνω εμφανής. Τίποτα δεν πήγαινε καλά. Κακά ποσοστά σε όλα τα στατιστικά!

«Ψάχνονται» για προπονητή!
Η διοίκηση λοιπόν άρχισε να… «ψάχνεται», αλλά από την πρώτη στιγμή είχε στείλει το μήνυμα στους παίκτες ότι ο Περικλής Ταυρόπουλος θα παραμείνει στη θέση του. Όμως τις τελευταίες ημέρες και ειδικά από την Κυριακή το απόγευμα, ο ίδιος ο προπονητής τόνισε στη διοίκηση ότι πρέπει να αλλάξει κάτι ριζικά και άμεσα και πρότεινε να ψάξει αυτός για προπονητή και να μείνει για το ρόλο που είχε έρθει στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή ως Τεχνικός Διευθυντής. Δυστυχώς, μέχρι τώρα όλες οι προσπάθειες έχουν πέσει στο κενό. Μάλιστα, έγινε πρόταση και στο ζακυνθινό προπονητή, Ανδρέα Παπαδάτο, ο οποίος όμως όπως λένε οι πληροφορίες μας, αρνήθηκε!

Επέστρεψε ο Μπονίκος
Από την άλλη, επέστρεψε από χθες στις προπονήσεις ο Διονύσης Μπονίκος, που απείχε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας από το παιχνίδι με τον Έσπερο ΑΟΠΑ στην Παναγούλα. Σίγουρα ο έμπειρος γκαρντ θα δώσει μεγάλη ανάσα στο σκοράρισμα των «ερυθρολεύκων».

Δεν αγωνίζεται την Κυριακή

Ξεκινάει αυτή την Κυριακή ο β΄ γύρος του πρωταθλήματος και η ΑΓΕΖ θα εκτίσει το ρεπό της. Για το λόγο αυτό, λοιπόν, οι Ταυρόπουλος και Θεοδώσης έδωσαν ρεπό την Κυριακή στους παίκτες και από Δευτέρα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το δύσκολο, εντός έδρας, ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου