Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ήττα και για τις δύο ζακυνθινές ομάδες

Μπορεί να μην είχε την προηγούμενη Κυριακή αγωνιστική για τον 3ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής στις Γυναίκες, όμως οι δύο ζακυνθινές ομάδες… «χρωστούσαν» αγώνες, οπότε και αγωνίστηκαν. Συγκεκριμένα, η Δόξα Πηγαδακίων υποδέχτηκε στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου την αντίστοιχη της ΠΑΣ Ροδιάς Ξυλοκάστρου, ενώ ο Παναρκαδικός αντιμετώπισε στο δημοτικό γήπεδο Στρεφίου τον πρωτοπόρο Πανηλειακό. Αναλυτικά:


ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ - ΠΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 0-3
Σαφώς ανώτερες οι φιλοξενούμενες (πρωτοπόρες μαζί με τον Πανηλειακό) πέρασαν νικηφόρα από το δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου, επικρατώντας με 3-0, χάρι στα γκολ των Γιάννου, Κουρκουζέλη και Καραδήμα.
ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ (Ανδρέας Γκούσκος): Παπαδάτου, Τσουκαλά, Σπαθή Ε., Νένδου, Γρίβα, Βιλλιάρδου, Παράσχη, Καψάσκη (28΄ Σπαθή Π.), Διαμαντοπούλου (46΄ λ. τρ.  Τσουκαλά), Βέρρα (73΄ λ. τρ.  Σουλτανίδη), Γιατρά.


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  10-0
Η ομάδα του Πανηλειακού σε εξ αναβολής ματς (για τη 2η αγωνιστική) υποδέχθηκε τον Παναρκαδικό Ζακύνθου, σε αγώνα στο Ενωσιακό γήπεδο Σπιάντζας, και το αποτέλεσμα ήταν 10 - 0 (!)
Τρία γκολ πέτυχε η Κωστοπούλου, τρία γκολ και η Ασημακοπούλου, δυο γκολ η Ζαφειροπούλου, κι από ένα γκολ η Παπαστασινού και η Παπασυριοπούλου.
Η Μιχαήλ λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού αποχώρησε λίγο αργότερα από την είσοδο της και η ομάδα συνέχισε με δέκα ως το τέλος.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Τρυφωνόπουλος): Θεοδωροπούλου, Καρτάλου, Βλάσση, Μπούρα, Διονυσοπούλου (46' Μιχαήλ), Δημοπούλου, Ζαφειροπούλου (46' Μαρνέρα), Παπασυριοπούλου (46' Δημητρακοπούλου), Κωστοπούλου, Παπαστασινού, Ασημακοπούλου.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Γιατράς): Γιατρά (17΄ Τουρίκη), παντή, Κωστή, Κίτσου (68΄ Τσιροπούλου), Καπετάνη, Τζιάρου, Δασκαλάκη, Καζαφέρη, Θεοδώση, Ζώκα, Ακτύπη.

Η βαθμολογία:
Πανηλειακός 10 β. (4 αγ.),
ΠΑΣ Ροδιά Ξυλοκάστρου 10 (4 αγ.),
Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων Πατρών 9 (4 αγώνες),
Αμαζόνες Κορινθίας 3 (4 αγ.),
Δόξα Πηγαδακίων 1 (4 αγ.),
Παναρκαδικός Ζακύνθου 1 (4 αγ.).
Η πρωταθλήτρια ομάδα του Ομίλου ανεβαίνει στη Β' Εθνική κατηγορία.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ, το πρωτάθλημα συνεχίζεται την προσεχή Κυριακή 19 του μήνα, και ο Πανηλειακός για την 5η αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Ζαρουχλείκων, στο γήπεδο της πατρινής ομάδας. Τα άλλα ματς της αγωνιστικής είναι, Δόξα - Αμαζόνες και Ροδιά – Παναρκαδικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου