Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: «Έφυγε» ο πρώην πρωταθλητής Τάσος Γουσέτης

Πιο φτωχός είναι από χθες το πρωί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, λόγω του ξαφνικού θανάτου, από καρδιακό επεισόδιο, του ζακυνθινού πρωταθλητή, Τάσου Γουσέτη. Ο πρώην πρωταθλητής - συνοδηγός «έφυγε» την ώρα που κοιμόταν αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό. Ο Τάσος Γουσέτης ήταν 56 ετών, ήταν παντρεμένος με την Μαρία και είχε δύο παιδιά, την Βέρα και τον Διονύση.
Κορυφαία στιγμή στην αγωνιστική του καριέρα ήταν η κατάκτηση δύο τίτλων, του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι, τις χρονιές 1997 και 1998 βρισκόμενος ως συνοδηγός στο αγωνιστικό του Λεωνίδα Κύρκου. Είχε τρέξει βρισκόμενος στο δεξί μπάκετ μαζί με τους Γρηγόρη Νιώρα, Γιώργο Αγγελίδη αλλά και Αντώνη Γιοβά. Επίσης είχε λάβει μέρος σε αγώνες και ως οδηγός και με πολύ γρήγορα αυτοκίνητα... Είχε τρέξει και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ζάκυνθο, ως συνοδηγός του Γρηγόρη Νιώρα για λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας με SUBARU IMBREZA STI N12 Ν-4 2000+ Είχαν λάβει μέρος στο 1ο Rally Sprint όπου είχαν κατακτήσει την 1η θέση και στο 2ο Rally Sprint κατακτώντας την 2η θέση.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο νεκροταφείο Σχιστού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου