Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ευχαριστήριο για την όμορφη βραδιά

Σε ανακοίνωση-ευχαριστήριο προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Zακυνθιακός, με αφορμή την ανταπόκριση στο κάλεσμα του κόσμου, στην όμορφη βραδιά της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
1. Τον Δήμαρχο του νησιού μας Στυλιανό Μποζίκη, τον Πρόεδρο των Δημοτικών σταδίων αλλά και όλο το Δημοτικό συμβούλιο γιατί μας έχουν δείξει μέχρι σήμερα ότι είναι κοντά σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον αθλητισμό γενικότερα στο νησί μας παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά και κοντά στα όποια θέματα αγγίζουν το σωματείο μας όπως παράδειγμα ζωντανό, η παραχώρηση του Δημοτικού σταδίου σαν έδρα μας.
2. Το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ζακύνθου αλλά και τον σύνδεσμο διαιτητών για τον μεγάλο αγώνα που κάνουν καθημερινά ώστε να έχουμε τοπικά  πρωταθλήματα ισάξια των προσδοκιών μας.
3. Τον Στράτο Κουρούμαλο για τη δυνατότητα που μας δόθηκε μέσω της συνεργασία μας στον Ζακυνθιακό, να αναδείξουμε ένα νέο μοντέλο διοίκησης ποδοσφαιρικής ομάδας  που τα αποτελέσματα πλέον είναι ορατά σε όλους μας. Και φυσικά δεν ξεχνάμε ότι, αν όχι όλοι, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των ποιοτικών ποδοσφαιριστών που έχει το νησί μας, έχει περάσει από τα χέρια του, ώστε να τους θαυμάζουμε σήμερα σε οποιαδήποτε ομάδα και αν ανήκουν.
4. Τους παίκτες της ομάδας μας αλλά και το υπόλοιπο προπονητικό team που δουλεύουν με συνέπεια και μας προσφέρουν κάθε Κυριακή αυτό το θέαμα που πάρα πολλές ομάδες σήμερα θα ζήλευαν.
5. Ειδικά τους Προέδρους και τα Διοικητικά συμβούλια των άλλων ομάδων που μας τιμήσανε σήμερα με την παρουσία τους αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τον αγώνα που κάνουνε για την αξιοπρεπή εμφάνιση των ομάδων τους παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.
6. Τους ΜΙΚΡΟΥΣ και ΜΕΓΑΛΟΥΣ χορηγούς του σωματείου μας που χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολο σαν διοίκηση, να ανταπεξέλθουμε οικονομικά, και δεσμευόμαστε ότι θα τιμηθούν ο καθένας ξεχωριστά σε εκδήλωση της ομάδας που θα γίνει αποκλειστικά για αυτό το σκοπό.
7. Τους Αθλητικούς Δημοσιογράφους σε όλα τα ΜΜΕ του νησιού για την αντικειμενική αντιμετώπιση του σωματείου μας αλλά και για την εργασία που προσφέρουν ώρες ώρες σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες.
8. Την ATHENS SPORTS CLINIC και ειδικά τον εκπρόσωπο της Κλειδωνάρη Θεόφιλο που έχουμε την τιμή να έχουμε σήμερα μαζί μας και που είναι υπεύθυνοι σε συνεργασία με τον Γιατρό-Ορθοπεδικό της ομάδας Ξανθόπουλο Δημήτρη και τον Φυσιοθεραπευτή μας Κουρούμαλο Νικόλαο, για την αποκατάσταση των όποιων τραυματισμών των ποδοσφαιριστών μας.
9. Την νομική σύμβουλο της ομάδας μας Αγγελική Καράμπαμπα που είναι πάντα δίπλα μας αμισθί.
10. Το μαγέρικο ΑΝΤΕΤΙ για τη σημερινή φιλοξενία του, και

11. Τέλος το Ζαχαροπλαστείο ΗΔΙΟΝ και ειδικά τον ιδιοκτήτη του Λάζαρη Πέτρο για την ηθική και οικονομική βοήθεια που παρέχει στο σωματείο μας αλλά και για την σημερινή χορηγία του, που δεν είναι άλλη από την ΠΙΤΑ του συλλόγου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου