Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Πινγκ πονγκ με την Ε.Π.Ο.

Η Football League έχει διάθεση να πάρει ισχυρά μέτρα απέναντι στην ΕΠΟ για το θέμα του προβιβασμού των ομάδων στην Super League.
Στο σημερινό Δ.Σ. που είχε η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης μεγαλύτερης κατηγορίας της χώρας αποφασίστηκε μετά από αρκετές εντάσεις το «μπαλάκι» να πεταχτεί στην ΕΠΟ ώστε να κρίνει τελικά πόσες ομάδες θα ανέβουν στην Super League και πόσες θα υποβιβαστούν.
Αυτή η απόφαση σημαίνει ότι οι τρεις εκπρόσωποι της Football League που θα έπαιρναν μέρος στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την αντιδικία δεν θα παραστούν σε αυτό. Αυτό θα «μπλοκάρει» κατά κάποιο τρόπο την άμεση επίλυση του θέματος και την ΕΠΟ.

Τρεις ΠΑΕ (ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών, ΑΟ Χανιά και Πιερικός) μόνο ήταν κατά της απόσυρσης των εκπροσώπων αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετό και έτσι η Football League δεν θα έχει εκπροσώπηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπως σκέφτεται αρχικά.
Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση θα καθυστερήσει ακόμα πιο πολύ δεδομένου ότι και τα δύο πρωταθλήματα είναι στο δεύτερο μισό και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τους υποβιβασμούς και τους προβιβασμούς.
Βέβαια, ακόμα τίποτα δεν έχει αποφασιστεί καθώς αυτήν την ώρα τα μέλη της Ένωσης βρίσκονται στο γραφείο του Σπύρου Καλογιάννη ώστε να συζητήσουν τι στάση θα τηρήσουν απέναντι στην ΕΠΟ που θα έχει ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη (16/1).


Πηγή: SkyGOAL.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου