Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κρατάει μόνο τη νίκη (2-0) με Γιαννιτσά (Photos)

Το zantesport.gr  το έγραφε όλη την εβδομάδα, ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήθελε ιδιαίτερη προσοχή και θα έπρεπε οι γηπεδούχοι να μην το πάρουν αψήφιστα γιατί μπορεί να το πληρώσουν. Αυτό φάνηκε στο πρώτο 45λεπτο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ μουδιασμένα και να μην μπορούν να κάνουν φάσεις στην εστία του Χατζιλάρι.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, που τελικά παρατάχθηκαν μόλις με 11 παίκτες, εκ των οποίων οι δύο ήταν τερματοφύλακες (ο Χατζιλάρι και ο Καραογλανίδης που αγωνίστηκε ως επιθετικός) είχαν την πιο κλασική ευκαιρία με τον Σάρρο στο 32΄και εκεί άρχισε… η μουρμούρα.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, με τον Σολφερίνο στο 55΄ να… «ξεκλειδώνει» την αντίπαλη εστία, σημειώνοντας ταυτόχρονα και το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της Ζακύνθου. Πέντε λεπτά αργότερα το άγχος έφυγε απ’  όλους, αφού ένας πρώην παίκτης των Γιαννιτσών, ο Γιώργος Σκαθαρούδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πέτυχε το 2-0 και στο 68΄ ήρθε η χαριστική βολή για τους φιλοξενούμενους που έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής με 2η  κίτρινη κάρτα του Λυσίτσα.
Πάντως, όλα τα λεφτά ήταν η συνέντευξη τύπου, με τους δύο προπονητές να δίνουν το δικό τους ρεσιτάλ. (διαβάστε όλη τη συνέντευξη τύπου στη σελίδα 14).

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
9΄ Ο Χατζησάββας θα μπει στην περιοχή, θα βγάλει τη σέντρα με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Παλάσκα, αλλά ο διαιτητής Νεοφυτιάδης είπε να συνεχιστεί το ματς.
14΄ Ο Χατζησάββας έβγαλε την πάσα για τον Σολφερίνο κι αυτός για τον Σκαθαρούδη που θα κάνει το διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
19΄ Ο Χατζησάββας θα εκτελέσει το φάουλ, η μπάλα θα χτυπήσει σε χέρι παίκτη που ήταν στο τείχος αλλά και πάλι ο διαιτητής θα δείξει να συνεχιστεί το ματς.
32΄ Ωραία ενέργεια του Σάρρου που θα περάσει τρεις αντιπάλους, θα μπει στην περιοχή, όμως δεν θα πιάσει όπως ήθελε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.
55΄ ΓΚΟΛ: Ο Οικονόμου από αριστερά θα βγάλει την παράλληλη σέντρα και ο Σολφερίνο με κοντινή προβολή θα ανοίξει το σκορ.
56΄ Ο Όττα θα μπει στην περιοχή, θα κάνει το σουτ και ο Χατζιλάρι θα διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.
60΄ ΓΚΟΛ: Ο Τσιάμης θα ανατρέψει στην περιοχή τον Σκαθαρούδη κι αυτή τη φορά ο διαιτητής θα δείξει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι θα εκτελέσει ο ίδιος (Σκαθαρούδης) και θα κάνει το 2-0.
63΄ Μακρινό σουτ του Τσιάμη, ο Ξενοδόχοβ θα διώξει με γροθιές.
68΄ ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα για τους φιλοξενούμενους. Ο Λυσίτσας θα σταματήσει την μπάλα με το χέρι και θα αντικρίσει την 2η  κίτρινη κάρτα (την πρώτη είχε δει στο 37΄).
70΄ Ο Οικονόμου θα εκτελέσει το φάουλ και ο Φωτιάς στο δεύτερο δοκάρι θα πάρει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
77΄ Ο Σκαθαρούδης από δεξιά θα βγάλει την παράλληλη σέντρα για τον Σολφερίνο που θα κάνει το σουτ από καλή θέση, αλλά θα διώξουν οι αμυντικοί.
83΄ Και πάλι ο Σκαθαρούδης την παράλληλη σέντρα, με τον Σολφερίνο να κάνει την προβολή στο πρώτο δοκάρι, να πετυχαίνει το γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.
89΄ Ωραίο σουτ του Χατζηστεφάνου (εκτός περιοχής) ο Ξενοδόχοβ με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ.
Την κίτρινη κάρτα είδαν από πλευράς Ζακύνθου οι Φωτιάς, Μπίρης και Όττα και από τους φιλοξενούμενους οι Χατζιλάρι, Χαντζόγλου, Λυσίτσας (2), Σιδηρόπουλος, Σάρρος, Παλάσκας, Τσιάμης

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοβ, Οικονόμου, Σολφερίνο, Στασινόπουλος, Χατζησάββας (38΄ Κουνσόλο), Φωτιάς, Τορεσάνι, Μπίρης, Όττα (90΄ Βυθούλκας), Σκαθαρούδης, Αποστόλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Θανάσης Δημόπουλος): Χατζιλάρι, Λαμπάκης, Χαντζόγλου, Καρτάλ, Λυσίτσας, Σιδηρόπουλος, Σάρρος, Χατζηστεφάνου, Παλάσκας, Τσιάμης, Καραογλανίδης.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου