Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Πέφτει η αυλαία της 3ης φάσης

Ολοκληρώνεται έως αύριο η 3η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, με όλα τα φώτα να πέφτουν στο δημοτικό γήπεδο Πλάνου, με τον τοπικό Α.Ο. Τσιλιβή να υποδέχεται την δις φορές (συνεχόμενες) κυπελλούχο, Θύελλα Αμπελοκήπων. Σήμερα θα πραγματοποιηθούν δύο ματς και ένα αύριο, Πέμπτη. Το τέταρτο παιχνίδι, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, με τον Α.Ο. Ζακυνθιακό να προκρίνεται εύκολα στους «4», επικρατώντας με 8-1 του Α.Ο. Αλυκανά, στο γήπεδο Πηγαδακίων. Αναλυτικά:


ΤΕΤΑΡΤΗ    05/02/2014
ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ – Α.Ε. ΑΓ.  ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ     ΓΗΠ : ΛΙΘΑΚΙΑΣ     ΩΡΑ : 14.30
Την απόρθητη έδρα της θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί η Δόξα Λιθακιάς που από τότε που μπήκαν και πάλι στο γήπεδό τους, μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία, σε ότι αφορά το πρωτάθλημα και μία νίκη στο κύπελλο (1-0 τον Ελατιακό). Σε ότι αφορά την ομάδα του Αγίου Λέοντα, ως ομάδα της Α΄ Κατηγορίας θέλει να συνεχίσει στην επόμενη φάση του θεσμού, «σπάζοντας» αυτή τη μικρή… παράδοση που έχουν οι γηπεδούχοι.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ  - ΘΥΕΛΛΑ  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ     ΓΗΠ :ΠΛΑΝΟΥ      ΩΡΑ : 14.30
Οι δύο περσινοί φιναλίστ του κυπέλλου, ξαναβρίσκονται και φέτος στη φάση των «8». Πέρυσι, στο γήπεδο του Πλάνου και για τα μπαράζ της ανάδειξης του πρωταθλητή, η Θύελλα είχε επικρατήσει με 3-0, «σπάζοντας» την έδρα και παίρνοντας το πρωτάθλημα. Σίγουρα, το σημερινό παιχνίδι θα τραβήξει όλα τα φώτα και αναμένεται να  έχει πολύ κόσμο  στον Πλάνο.

ΠΕΜΠΤΗ  06/02/2014
ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ  - ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.     ΓΗΠ :  ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ   ΩΡΑ : 14.30

Δύσκολο και το αυριανό παιχνίδι στα Πηγαδάκια, όπου η δεύτερη ομάδα της Β΄ Κατηγορίας, η Αθλητική Ένωση Γερακαρίων υποδέχεται τον Παναρτεμισιακό Α.Ο.. Και οι δύο ομάδες στα πρωταθλήματά τους έχουν καλή παρουσία και σταθερή απόδοση, με αποτέλεσμα να περιμένουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου