Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ / ΑΠΕΝΑΝΤΙ: Καυστική ανακοίνωση του Σάκη Κόκλα, στην πρώην Πρόεδρ, Μαρία Μπιάζη

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο «ισχυρός» άνδρας της Νέας Σάντας/Απέναντι, Σάκης Κόκλας, αφού πρώτα ευχαριστεί την πρώην πρόεδρο, Μαρία Μπιάζη, στη συνέχεια με καυστικό τρόπο αναφέρεται στους λόγους που αποχώρησε. Αναλυτικά:

«Η ομάδα της Νέας Σάντας/Απέναντι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει το νέο της συμβούλιο. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την πρώην Πρόεδρο, κ. Μπιάζη και της εύχομαι να συνεχίσει το έργο της, δίπλα σε αυτούς που αποκαλούν τον Τζανλούκα Κολονέλο πουλημένο και σε αυτούς τους παπατζήδες που λένε ότι θα κάνουν μηνύσεις στους Απέναντι. Ε, αυτό το τελευταίο θα γραφτεί στην ιστορία. Χαχαχαχα…
Η κ. Μπιάζη δεν υπήρχε ούτε μία στιγμή δίπλα στην ομάδα των Απέναντι, μιας και είχε άλλες υποχρεώσεις. Παγκόσμιο φαινόμενο δεν είναι ένας πρόεδρος ομάδας να μην ξέρει πόσο ήρθε η ομάδα της και ποια ήταν η 11άδα; Τα λόγια είναι περιττά.
Το νέο συμβούλιο και οι σπουδαίοι συμπαραστάτες μας (Σύλλογος ΜΑΝΩΛΙΕΣ) θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τις εργατικές κατοικίες με όποιο τρόπο, είτε σε αθλητικά πλαίσια, είτε σε πολιτιστικά.

ΖΑΝΤΕ θυμήσου, οι ΑΠΕΝΑΝΤΙ μαζί σου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου