Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Απαγορευτικό στην ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης - Δεν γίνεται το ματς Ζάκυνθος-Αναγέννηση Γιαννιτσών!



Κλειστή είναι σήμερα το πρωί (έως τις 14:00) η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου - Κυλλήνης, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο. Οι άνεμοι στην Ζάκυνθο σήμερα φτάνουν τα 9-10 μποφόρ, πράγμα που κάνει απαγορευτικό τον απόπλου των πλοίων από το λιμάνι του νησιού.
Έτσι θα υπάρξει πρόβλημα και με τη διεξαγωγή αθλητικών αγώνων (ποδόσφαιρο και μπάσκετ). Πληροφορίες του zantesport.gr έκαναν λόγο, ότι η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Αγρινίου, που αγωνίζεται σήμερα το μεσημέρι στην Παναγούλα με την ΑΓΕΖ, θα ερχόταν στο νησί αυθημερόν.

Επίσης, δεν ξέρουμε αν έχουν έρθει από το Σάββατο οι διαιτητές του αγώνα ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.


ΩΡΑ 11:00π.μ.: Οι διαιτητές του σημερινού αγώνα για την Football League, Ζάκυνθος-Αναγέννηση Γιαννιτσών έμειναν στην Κυλλήνη, οπότε αναβάλεται ο σημερινός αγώνας. Το συγκεκριμένο παιχνίδι πάει για αύριο Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, την ίδια ώρα (15:00).

 Επίσης, δεν πέρασαν η γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου Ζαρουχλεΐκων και οι διαιτητές, που θα έπαιζαν με την αντίστοιχη της Δόξας Πηγαδακίων. Σε ότι αφορά την άλλη γυναικεία ομάδα του νησιού, τον Α.Ο. Παναρκαδικό, πλέον δεν κατεβαίνει στους αγώνες, οπότε ούτως ή άλλως δεν θα πέρναγε απέναντι για να πάει Κόρινθο (θα έπαιζε με τις Αμαζόνες).

Τέλος, κανονικά γίνεται αυτή την ώρα ο αγώνας για το πρωτάθλημα Νέων, Ζάκυνθος-Ηρακλής, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν έρθει από χθες και οι διαιτητές είναι από την ΕΠΣ Ζακύνθου (Αδαμόπουλος, Πέττας, Μπάστας).



Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε, άμεσα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου