Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ- "ΑΠΕΝΑΝΤΙ": Απάντηση στην… απάντηση της διοίκησης

«Πόλεμος» ανακοινώσεων άνοιξε μεταξύ διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος και των οργανωμένων φιλάθλων «ΑΠΕΝΑΝΤΙ»,  με αφορμή τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση των «ΑΠΕΝΑΝΤΙ»:


«Επειδή το «ΤΡΙΜΕΛΕΣ» του Α.Π.Σ. είπε για ακαταλαβίστικα και συμφέροντα όταν είπαμε ότι δεν ακούμε γιατί είμαστε μακριά, δεν είπαμε μακριά από την ομάδα, όπως ήθελε να ερμηνεύσει το «ΤΡΙΜΕΛΕΣ», αλλά απέναντι από τον πάγκο. Μερικά μέτρα μακριά και δεν ακούσαμε τι ακριβώς ειπώθηκε στα αποδυτήρια. Αλλά για κακή τους τύχη ήταν και άλλοι που τα άκουσαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που τα είπαν!!! Και για να κάνουμε τα… ακαταλαβίστικα να τα καταλάβει ο κόσμος:
1)Γιατί έφυγε από την ομάδα ο φροντιστής Περικλής;
2) Γιατί έφυγε από την ομάδα ο φροντιστής Θοδωρής;
3) Γιατί έφυγε από την ομάδα ο φυσιοθεραπευτής Στραβόλεμος;
4)Γιατί αποχώρησε από το συμβούλιο ο κύριος Κόκλας;
5)Γιατί αποχώρησε από το συμβούλιο ο κύριος Ρίκος;
6)Γιατί δεν ήταν στο γήπεδο η κυρία Μαρία Μπιάζη και ο σύζυγός της που συνήθως κάθεται στα εισιτήρια;
Μήπως όλοι αυτοί είχαν συμφέροντα; Ή  μήπως ζήτησαν αυτά που δικαιούνται;
Όσο για το αν η αγάπη μας για το προπονητή και τους παίχτες του το δείχνουμε και εκτός γηπέδου χωρίς βέβαια να το ξέρετε εσείς γιατί μετά από κάθε παιχνίδι κρυβόσαστε το «ΤΡΙΜΕΛΕΣ» και επίσης από την μεριά τους μας δείχνουν την αγάπη τους όταν βρέθηκαν στο πουθενά στο γήπεδο των Πηγαδακίων να δουν που παίζαμε ντέρμπι με τον Αλυκανά.
Και για να μιλήσουμε και για παρελθόν όταν έγινε η αλλαγή σκυτάλης στο προεδρείο του Α.Π.Σ. ήμασταν μπροστάρηδες και εμείς μαζί. Απλά μάλλον λόγω χοληστερίνης ξεχνούν. Ουκ ολίγες φορές έχουν δώσει λεφτά μεμονωμένα και ομαδικά οι «Απέναντι» όλα αυτά τα χρόνια.
Αλλά όταν κάποιος δεν έχει πλέον να δώσει, είναι εχθρός. Και το γνωστό κόλπο πια είναι να τον κάνετε στην άκρη (κύριοι). Αυτό δεν είναι παραμύθι του Αισώπου αλλά η αλήθεια. Όσο για το ήθος της ομάδας δεν μιλήσαμε ποτέ!!!
Εσείς ψιθυρίσατε για πούλημα παιχνιδιού!!!
Γεια σας και πάλι... «ΖΑΝΤΕ θυμήσου οι Απέναντι μαζί σου»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου