Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Άμεση απάντηση στους «ΑΠΕΝΑΝΤΙ»

Η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος απαντά στη χθεσινή… «βαριά» ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων της ομάδας, «ΑΠΕΝΑΝΤΙ». Οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρονται στην αγάπη τους για την ομάδα και ότι κρατούν ψηλά τη σημαία του ήθους και της αξιοπρέπειας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


« Με λύπη διαβάζουμε μία ανακοίνωση σήμερα στον τύπο μερίδας φιλάθλων της ομάδας μας, που όπως οι ίδιοι παραδέχονται είναι πολύ μακριά από τα πραγματικά γεγονότα και τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας.
Δεν αρμόζει, ούτε ταιριάζει τίποτα από τα ακαταλαβίστικα γραφόμενα, στο ύφος, το ήθος και την παρουσία του Δ.Σ. στην ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος στην Β΄ Εθνική.
Ίσως θυμίζουν και ίσως αναφέρονται σε νοσταλγίες του παρελθόντος που έχει περάσει πλέον ανεπιστρεπτί στα παραμύθια του Αισώπου. Η αγάπη, εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες είναι διαχρονική και κρατάει 24 ώρες το 24ωρο και όχι 1,5 ώρα κάθε 15 μέρες και σ’ αυτό παίρνουμε ΑΡΙΣΤΑ. Η προσφορά είναι άδολη, μακριά από κάθε συμφέρον και πηγάζει από την αρρώστια που λέγεται ΑΠΣ Ζάκυνθος.
Η ομάδα μας είναι λεβέντισσα και κάνει περήφανο κάθε ζακυνθινό σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, μακριά από την βρωμιά και τη δυσωδία του παρελθόντος και των άλλων…
Κρατάμε ψηλά τη σημαία του ήθους και της αξιοπρέπειας και είμαστε κέρβεροι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Εκ του Δ.Σ.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου