Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Διπλά ανόδου Ψαχνά και Αιγινιακός!

Εντυπωσιακές νίκες σε Βόλο και Πάτρα αντίστοιχα πέτυχαν Αιγινιακός και Ηρακλής Ψαχνών, μπαίνοντας στην τετράδα της βαθμολογίας και στερώντας βαθμούς από διεκδικητές της ανόδου.
Μεγάλα ματς σε Βορρά και Νότο για τη Football League την Κυριακή, με τη νίκη του Αιγινιακού (1-0) στην έδρα της Νίκης Βόλου να ξεχωρίζει στον Βόρειο Όμιλο, αφού η ομάδα της Πιερίας μπήκε στην τετράδα, ενώ ο Ηρακλής που επικράτησε 3-1 του Βατανιακού στη Θεσσαλονίκη ανέβηκε δεύτερος προσπερνώντας την ομάδα της Μαγνησίας. Από εκεί και πέρα, σημαντική νίκη-ανάσα (2-0) πήρε η Καβάλα κόντρα στον Πιερικό στην έδρα της, ενώ ο Απόλλων Καλαμαριάς νίκησε 1-0 τη Δόξα στη Δράμα.
Αναβλήθηκε ο αγώνας της Ζακύνθου με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, αφού το διαιτητικό τρίο δεν μπόρεσε να φτάσει στο νησί του Ιονίου! Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στον Βορρά θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (03/02) με τους αγώνες Τύρναβος-Κέρκυρα και Εθνικός Γαζώρου-Αναγέννηση Καρδίτσας.


Στο Νότο ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε τη νίκη της ημέρας (1-0), σε επεισοδιακό ματς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα! Οι Ευβοιώτες ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με την Επισκοπή να είναι 3η μετά το 5-1 σε βάρος της Γλυφάδας. Ματσάρα έγινε στην Άμφισσα, εκεί όπου Φωκικός και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2), ενώ ο Αχαρναϊκός πήρε εύκολη νίκη (5-1) σε βάρος της Γλυφάδας. Στις 18:00 η Καλλιθέα θα υποδεχθεί τον Παναιγιάλειο, ενώ αύριο (03/02) θα διεξαχθεί το παιχνίδι των Χανίων με τον Πανηλειακό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου