Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΥ – ΑΠΣ: Ενωμένη η ποδοσφαιρική Ζάκυνθος

Το πιο δυνατό φιλικό τη φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει σήμερα το απόγευμα στις 5 ο Αθλητικός Όμιλος Ζακυνθιακού, με αντίπαλο την ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος. 
Αναμένεται λοιπόν να παραβρεθεί αρκετός κόσμος σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο και να χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες του νησιού. Η γενική τιμή εισόδου ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Φιλικό και μετά… προετοιμασία
Μετά την ολοκλήρωση του σημερινού φιλικού οι παίκτες του Ζακυνθιακού θα κάνουν χρήση της πενθήμερης άδειας, για να περάσουν με τις οικογένειες τους τις γιορτές του Πάσχα και από την άλλη εβδομάδα τους περιμένει βαρύ πρόγραμμα προετοιμασίας.
Μάλιστα οι ιθύνοντες της ομάδας ψάχνουν αντιπάλους για να δώσει η ομάδα όσα περισσότερα φιλικά μπορεί, αφού θα βρίσκεται έως την έναρξη των μπαράζ σε 20ήμερη αγωνιστική απραξία!
Στις 11 Μαΐου ξεκινούν τα μπαράζ για την είσοδο μίας ομάδας στην Football League 2, ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια Ζακύνθου, Ηλείας, Αχαΐας και Κεφαλληνίας/Ιθάκης.
Σε  ότι αφορά τους πρωταθλητές, εκτός από την ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης στις άλλες τρεις Ενώσεις οι πρωταθλητές έχουν γίνει γνωστοί.
Συγκεκριμένα, εκτός από τον Α.Ο. Ζακυνθιακό, στην Ηλεία ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας επικράτησε στο μπαράζ με 2-0 της ισοδύναμης Νίκης Τραγανού και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Στην Αχαΐα δεν υπάρχουν μπαράζ, αφού ο πρώτος είναι πρώτος (και έτσι πρέπει). Έτσι λοιπόν, εδώ και πολλές αγωνιστικές ο πρωταθλητής ήταν ήδη γνωστός, αφού ο Διαγόρας Βραχνεΐκων είχε πάρει διαφορά ασφαλείας.
Μόνο στην Κεφαλονιά δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού βρισκόμαστε στην περίοδο των μπαράζ, ανάμεσα στις τέσσερις πρώτες ομάδες.
Έτσι την σήμερα στο γήπεδο Κεραμειών ανοίγει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής με δυο παιχνίδια. Συγκεκριμένα το πρώτο στις 16:00 ανάμεσα στην πρωταθλήτρια και με το απόλυτο για την κανονική περίοδο Α.Ε.Κ. και την 2η Εικοσιμία ενώ δυο ώρες αργότερα (18:00) ο 4ος Α.Ο.Κ.Ι. αντιμετωπίζει τον 3ο Παγκεφαλληνιακό.


Ολοκληρώνεται μία πετυχημένη χρονιά
Τελικά η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος δεν πρόκειται να ψάξει για άλλο φιλικό παιχνίδι μετά το Πάσχα, αφού είναι πολύ δύσκολο αυτή την περίοδο να έρθει ομάδα στη Ζάκυνθο. Έτσι, μετά το σημερινό φιλικό με τον ΑΟ Ζακυνθιακό ολοκληρώνεται η πολύ πετυχημένη χρονιά που συνοδεύτηκε με την παραμονή στην κατηγορία, πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Ανακοίνωση για τον Ντίνο Κωστάκη
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος θέλει και δημόσια με την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Ντίνο Κωστάκη που εγχειρίστηκε, επιτυχώς, στην καρδιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στις επάλξεις, στο μεγάλο Ντίνο Κωστάκη που τίμησε επί πολλά έτη με την παρουσία του, τη φανέλα της ομάδας μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου