Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Έχασε (1-0) στην Πάτρα αλλά… δεν χάθηκε (Photos)

Τη δεύτερη φετινή του ήττα σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο Α.Ο.Π. Ζακυνθιακός. Σε ένα μέτριο, έως κακό παιχνίδι, ηττήθηκε με 1-0 από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, στην Πάτρα.
Οι παίκτες του Στράτου Κουρούμαλου πραγματοποίησαν το χειρότερο παιχνίδι τους στη φάση των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική και το τελικό 1-0 κρίνεται ως δίκαιο αποτέλεσμα.
Σίγουρα η απουσία του τραυματία Στάθη Καραμαλίκη και του τιμωρημένου (από κάρτες) Στέλιο Σούρμπη, επηρέασαν στην έκβαση του παιχνιδιού, όχι όμως ότι ήταν και η αιτία της ήττας. Η νίκη με 1-0 του Ζακυνθιακού επί του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας την προηγούμενη Τετάρτη στη Ζάκυνθο, έδειξε ότι… δεν είχε ξεχαστεί από τους ζακυνθινούς ποδοσφαιριστές.

Ο Στράτος Κουρούμαλος δεν είχε πολλές επιλογές, αφού ταξίδεψε για Πάτρα, έχοντας στην αποστολή μόλις 13 ποδοσφαιριστές, αναγκάζοντάς τον να χρησιμοποιήσει τον Στέλιο Λιβέρη, ο οποίος είχε… «κληρονομήσει» αρκετά χτυπήματα σε κεφάλι και πόδια από το ματς με την Αρχαία Ολυμπία.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν καλή ευκαιρία μόλις στο 3΄ με τον Τζιαφέρη, ενώ είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το 30΄. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά δεν ενόχλησαν ιδιαίτερα την εστία του Χαρακτινού.
Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο, με τον Ζακυνθιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να χάνει δύο καλές ευκαιρίες με τον Κόλα (59΄ & 61΄). Όμως οι γηπεδούχοι στο 62΄ ευτύχησαν να σκοράρουν στο 62΄ με τον Φράγκο και να πάρουν τη νίκη, περιμένοντας στραβοπάτημα (ήττα) την Τετάρτη του Ζακυνθιακού από την ΑΕ Κεφαλληνίας  στη Ζάκυνθο και νίκη δικιά τους στην Πάτρα επί του αδιάφορου Άρη, για να πάνε σε μπαράζ με τον Ζακυνθιακό, αφού στα μεταξύ τους παιχνίδια το σκορ ήταν το ίδιο (1-0).
Στο άλλο ματς ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας απογοητευμένος από την ήττα-αποκλεισμό από τον Ζακυνθιακό, παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην ΑΕ Κεφαλληνίας.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
3΄ Ο Τζιαφέρης θα βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή και θα επιχειρήσει το σουτ, αλλά ο Μπαλτιμάς θα διώξει σωτήρια.
59΄ Από τα δεξιά θα βγει ο Πέττας και τη κατάλληλη στιγμή θα βγάλει για τον αμαρκάριστο Κόλα που από το σημείο του πέναλτι θα σουτάρει… άουτ.
61΄ Σε φάση καρμπόν, ο Πέττας από δεξιά θα μπει στην αντίπαλη περιοχή και θα βγάλει για τον Κόλα. Ο τελευταίος θα ολιγωρήσει και θα χαθεί μοναδική ευκαιρία, με τους γηπεδούχους να διώχνουν τη μπάλα από την περιοχή τους.
62΄ ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ από τον Δεληγιαννάκη, ο Χαρακτινός θα κάνει την έξοδο, όμως θα τον προλάβει ο Φράγκος και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.
79′ Επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Λιβέρη, με το Μπαλτιμά να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Χρήστος Καραπίτσος): Μπαλτιμάς, Ντινόπουλος, Αμπατζής, Τσούντος, Βετούλας, Δεληγιαννάκης, Λαζανάς, Δασούρας, Φράγκος, Παναγιωτόπουλος, Αρφαράς
Α.Ο.Π ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Χαρακτινός, Τζιαφέρης, Αρκαδιανός, Κίτος (78΄ Φυτόπουλος), Μαρμαράς, Κωστάκης, Λιβέρης, Κόλα, Μαλλιάς (46΄ Μαλαφούρης), Πέττας, Δρόσος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 αγώνες)
Ζακυνθιακός  7-2   12
Διαγόρας  5-4   9
Άρης Αρχ. Ολυμπίας  8-3   7
ΑΕ Κεφαλλονιάς  1-11   1














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου