Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΒΑΝΤΕ: Συγχαίρει τις ομάδες που διέπρεψαν

Με ανακοίνωσή της προς τα τοπικά ΜΜΕ, ο Αθλητικός Όμιλος Λεβάντε θέλει και δημόσια να συγχαρεί την Π.Α.Ε. Α.Π.Σ. Ζάκυνθος για την εύκολη παραμονή της στην Football League, τον Ζακυνθιακό για την άνοδο στη Football League 2 και τον ΑΟ Αλυκανά για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ συγχαίρει θερμά την ομάδα του Α.Ο. Ζακυνθιακού  για την συνολική αγωνιστική της παρουσία την περίοδο που ολοκληρώθηκε, την κατάκτηση του double και την πανάξια άνοδό της στη Football League 2.
Ευχόμαστε καλή πορεία στο νέο, δύσκολο, πρωτάθλημα και ευελπιστούμε σε συνέχεια της αξιοπρεπούς εκπροσώπησης του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου.
Παράλληλα, ο Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ συγχαίρει τις ομάδες Α.Ο. Αλυκανά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας και Α.Σ. Νέα Σάντα και Α.Ε.Ζ. για την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου. Τους καλωσορίζει και τους εύχεται να έχουν καλή πορεία.
Τέλος, ο Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ συγχαίρει θερμά την Π.Α.Ε. Α.Π.Σ. Ζάκυνθος για την πραγματικά αξιομνημόνευτη πορεία της στο πρωτάθλημα της Football League. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση για τις «ηρωικές», για άλλη μια χρονιά, προσπάθειές της και φυσικά στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την παρουσία τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου