Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Συγχαίρει τη σχολή του στη Ζάκυνθο

Ιδιαίτερη μνεία στη σχολή Ολυμπιακού στη Ζάκυνθο κάνει ο Ολυμπιακός στην επίσημη ιστοσελίδα του (www.olympiakos.org), λόγω της συμμετοχής της στον τελικό του 3ου Ενωσιακού  Παιδικού Τουρνουά 11Χ11 που διοργανώνει η ΕΠΣ Ζακύνθου και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 8 Ιουνίου (ώρα 19:30) την αντίστοιχη του STRATOS FC.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Σημαντικές διακρίσεις για τις σχολές μας και φέτος, που πέρα από το κοινωνικό πρόσωπο που επιδεικνύουν κάθε χρόνο, πρωταγωνιστούν σε κάθε αθλητική διοργάνωση αποσπώντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, τόσο για το ήθος, όσο και για την αγωνιστική τους συμπεριφορά.
Η σχολή μας στο Χαλάνδρι, στην κατηγορία 2001-2002, πήρε την πρώτη θέση στο Θουκυδίδειο τουρνουά και της απονεμήθηκε το βραβείο ήθους.
Την πρώτη θέση απέσπασε επίσης και η σχολή μας στη Βάρη στην κατηγορία 2005-2006 για την ίδια διοργάνωση.
Ενδεικτικό της σπουδαίας πορείας των σχολών μας είναι και το γεγονός ότι την Κυριακή 08/06 στο γήπεδο των Ψαχνών, θα διεξαχθεί ο τελικός του πρωταθλήματος Παίδων Ευβοίας μεταξύ των δύο σχολών του Ολυμπιακού στην Εύβοια, αυτή της Χαλκίδας κι αυτή της Αιδηψού. Είναι η δεύτερη φορά που οι δύο σχολές και στα ίδια τμήματα συναντιούνται σε τελικό.
Επίσης, η σχολή της Χαλκίδας κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα των νέων κερδίζοντας στον τελικό με 2-0 την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς.
Την ίδια μέρα, στον τελικό της ΕΠΣ Ζακύνθου, αγωνίζεται η σχολή μας στη Ζάκυνθο όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα Stratos FC στην κατηγορία 2000-2001.
Στην Κύπρο και συγκεκριμένα από τη σχολή μας στην Αμμόχωστο, δύο ομάδες μας από τις κατηγορίες 2001 και 2002 βρέθηκαν στα Παγκύπρια ημιτελικά των επίσημων παιδικών πρωταθλημάτων Grassroots.

Συγχαρητήρια στις σχολές μας για την συμμετοχή, την προσπάθεια και τις επιτυχίες που μας χαρίζουν!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου