Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Καλύτερη η Ζάκυνθος – Άξιζε τη νίκη (Photos)



Σήμερα, άλλος είχε το όνομα… και άλλος τη χάρη! Σε καμία περίπτωση ο ΟΦΗ δεν δικαιολόγησε ότι είναι μία ομάδα της Super League.
Η Ζάκυνθος ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού και άξιζε τη νίκη, αφού δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, αλλά της έλειψε το τελείωμα των φάσεων.
Ο κ. Ακίνο φάνηκε να έχει… διαβάσει καλά τον ΟΦΗ και παρέταξε μία 11άδα στον αγωνιστικό χώρο που άφησε… άφωνους τους 1.500 και πλέον φίλους της ομάδας, οι οποίοι την είδαν αγωνιζόμενη για πρώτη φορά φέτος.
Από την άλλη, οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο έδειξαν πιο πολύ ότι κάνουν αγγαρεία και αυτή που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά έδειξαν να μην αρπάζουν την ευκαιρία.




ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…

22΄ Ωραία πάσα του Τσόπελα για τον Κρολ, ο οποίος αντί να σουτάρει στη κίνηση, έδωσε τη δυνατότητα στους αμυντικούς και στον τερματοφύλακα να διώξουν.

30΄ Ο Βαρέλα από δεξιά θα βγάλει τη συρτή σέντρα, ο Κρολ δεν μπόρεσε να προλάβει την πορεία της μπάλας με τους αμυντικούς να διώχνουν, η μπάλα να φτάνει στον Πέττα που έπιασε ένα άτσαλο σουτ και η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

37΄ Σουτ του Βαρέλα από πλάγια δεξιά η μπάλα θα περάσει άουτ.
45΄ + 1΄ ΠΕΝΑΛΤΙ-ΓΚΟΛ: Ο Καλλιβωκάς θα τραβήξει από την φανέλα τον Τζόρτζ και ο διαιτητής Κατσικογιάννης θα σφυρίξει το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώργος Μακρής.
53΄ Ωραίο σουτ του Ευθυμιάδη, η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
60΄ Εκτέλεση φάουλ του Βαρέλα στη καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ ο Οικονόμου θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.
67΄ ΓΚΟΛ: Ο Βαρέλα από πλάγια αριστερά θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να «καρφώνεται» στο αριστερό «Γ» του Λόρια.
80΄ Ο Χατζησάββας θα βγάλει την πάσα για τον Παπαδημητρίου που θα κάνει το διαγώνιο με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
81΄ Ωραία ενέργεια του Χατζησάββα θα βρεθεί μόνος στην αντίπαλη περιοχή, το σουτ που επιχείρησε έδιωξε ο Λόρια.
85΄ Συρτή σέντρα από αριστερά του Βαρέλα πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Καλύτερος παίκτης του αγώνα ο 23χρονος Ουρουγουανός Βαρέλα που έδειξε ότι έχει φοβερά στοιχεία!



ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντανιέλ Ακίνο): Ξενοδόχοβ, Τσόπελας, Καλλιβωκάς, Φωτιάς, Στασινόπουλος (46΄ Χατζησάββας), Πέττας, Βαρέλα, Οικονόμου, Ευθυμιάδης (90΄ + 1 Αποστόλου), Ουνγιαλίδης, Κρολ (65΄ Παπαδημητρίου).



ΠΑΕ ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Αντελέγιε, Κάλαιτζιτς,, Τζορτζ, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης (73΄ Μονιάκης), Φερούζ (62΄ Λαμπρόπουλος), Ροβίθης, Μαραθιανός (70΄ Περογαμβράκης), Φαζός, Μακρής.



Η διοίκηση της ΠΑΕ Ζάκυνθος πριν την έναρξη, τίμησε τον Γιάννη Βούλτση για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα και στο νησί. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς.
 
 
  





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου