Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ήττα από Παναργειακό (0-1) με… «κλοπή» διαιτησίας!



Πολλές φορές για να… «κρύψουμε» την ήττα στο ποδόσφαιρο, τα ρίχνουμε στη διαιτησία. Σήμερα, ο Ζακυνθιακός ηττήθηκε 1-0 από τον πρωτοπόρο Παναργειακό, όμως δικαίως «φωνάζει» για κακή διαιτησία (δεν του δόθηκαν, τουλάχιστον, τρία πέναλτι!).
Μπορεί, σαν ομάδα, ο Παναργειακός να στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με τον Πούτσι στο 23΄ να πετυχαίνει το γκολ της νίκης, όμως ο Ζακυνθιακός ήταν αυτός που έχασε τις ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη, αλλά τον σταμάτησε ο πολύ κακός σήμερα Κέκελος (Αιτ/νίας).




ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…

23΄ ΓΚΟΛ: Κάθετη πάσα του Κάπλατζη στον Πούτσι που έπιασε… κοιμώμενη την αντίπαλη άμυνα και με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

26΄ ΔΟΚΑΡΙ για Ζακυνθιακό. Σέντρα σουτ του Τσιφλίδη από πλάγια δεξιά, η μπάλα χτυπάει στην πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε άουτ.

28΄ Κάθετη πάσα Φωτιάδη για το Καραμαλίκη, ο τελευταίος τετ α τετ με τον Κατσαούνη θα πλασάρει μόλις άουτ!

30΄ ΔΟΚΑΡΙ για Ζακυνθιακό. Σουτ εντός περιοχής του Καραμαλίκη, η μπάλα θα βρει σε αμυντικό θα αλλάξει πορεία και αφού πρώτα χτύπησε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού, πέρασε κόρνερ.

31΄ Μακρινό σουτ του Ετόφ, ο Χαρακτινός εντυπωσιακά θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα διώξει σε κόρνερ.

36΄ Ο Τσιφλίδης εντός περιοχής και πλάγια θα κάνει το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

48΄ Ο Μπρέσκα θα εκτελέσει φάουλ, ο Αγγελόπουλος αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή θα σουτάρει… άουτ!

53΄ Δυνατό σουτ Μπρέσκα, η μπάλα θα περάσει άουτ.

55΄ Διαγώνιο σουτ του Μπρέσκα, κακή συνεννόηση των αμυντικών του Ζακυνθιακού, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

59΄ Σέντρα από αριστερά του Πασκούλεφ, στο δεύτερο δοκάρι ο Τσιφλίδης θα κάνει στη κίνηση το σουτ, αλλά ο Κατσαούνης στη γραμμή θα διώξει με τα πόδια!

79΄ Ο Λιβέρης θα εκτελέσει φάουλ, ο Κωστάκης με κεφαλιά-πάσα θα βρει τον Καραμαλίκη, όμως η κεφαλιά του θα περάσει μόλις άουτ.

80΄ Γύρισμα στην αντίπαλη περιοχή του Πέττα η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Καραμαλίκη να σουτάρει και η μπάλα να σταματά στο χέρι του Λύτσιου και οι αμυντικοί να διώχνουν. Στη φάση αυτή υπήρξε πέναλτι το οποίο δεν έδωσε ο Κέκελος!

83΄ Νέα περίπτωση πέναλτι το οποίο δεν δίνει και πάλι ο Κέκελος σε τράβηγμα στην περιοχή του Λιβέρη και στην εξέλιξη ο Μπαρμπαρούσης ανενόχλητος θα σουτάρει… άουτ!

85΄ Εκτέλεση φάουλ του Λιβέρη, ο Φωτιάδης θα πιάσει την κεφαλιά, αναγκάζοντας τον Κατσαούνη να διώξει, εντυπωσιακά, σε κόρνερ.

Πολύ κακή η διαιτησία του Κέκελου που εκτός από τα δύο πέναλτι στην επανάληψη, έκλεισε τα μάτια και σε άλλα δύο στο πρώτο μέρος!



ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σάββας Καρυπίδης): Χαρακτινός, Κολοβάκης, Πασκούλεφ, Λιβέρης, Κόλα (60΄ Καλογέρης), Τσαλέκου (52΄ Μπαρμπαρούσης), Κωστάκης, Καραμαλίκης, Φωτιάδης, Τσιφλίδης (71΄ Πέττας), Νίκου.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Κατσαούνης, Κάπλατζης, Ρότα, Μαυρομάτης, Λύτσιος, Αγγελόπουλος, Παπαϊωάννου, Ετόφ, Μπρέσκα (57΄ Ισούφι), Πούτσι, Καλαγκάνης (61΄ Καλογέρης, 84΄ Μπιμπισίδης).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου