Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ: «Τα μυαλά μας δεν πρέπει να είναι στον αέρα»



Δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά των Ζακυνθινών, παρά τη μεγάλη νίκη στο Αλκαζάρ. Τι είπε ο προπονητής του Τυρνάβου για τις ευκαιρίες της ομάδας του και το ακυρωθέν γκολ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα στο Αλκαζάρ...

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ (Προπονητής Τυρνάβου): «Για άλλη μια Κυριακή δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Κάναμε τρεις με τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Δεν έχω άποψη για το γκολ, αλλά μας είπαν ότι είναι κανονικό. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου δεν έχω κανένα παράπονο από εκείνους για την εμφάνιση. Έχουμε παιχνίδι με τον Ηρακλή που έρχεται και θα κοιτάξουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, χαρές και λύπες».

ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ (Προπονητής Ζακύνθου): «Κάναμε ένα παιχνίδι πολύ δουλεμένο και σοβαρό από την πλευρά μας. Ήταν ένα πολύπλοκο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μετά τις ευκαιρίες του Τυρνάβου ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να βάλουμε γκολ και δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες. Ελέγξαμε πολύ καλά το παιχνίδι και δίκαια πήραμε τη νίκη. Τα μυαλά μας δεν πρέπει να είναι στον αέρα, αλλά να δουλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για το στόχο μας».

Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου