Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: ΑΕΛ για Σταθάκη! Απέκτησε Φλεριβάλ και Λύρα

Σε συζητήσεις με τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ και της Ξάνθης βρίσκονται οι «βυσσινί», καθώς επιθυμούν να προσθέσουν εμπειρία και δύναμη στην άμυνά τους!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Σταθάκης είναι σε προχωρημένες επαφές εδώ και λίγες ημέρες με τους βυσσινί και σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις.
Ο Σταθάκης είναι στόπερ (αριστεροπόδαρος) και μέχρι πρόσφατα ήταν στην Κύπρο και την Αγία Νάπα (9 συμμετοχές στο πρώτο μισό της χρονιάς). Είναι 27 ετών (γεννηθείς στις 30/11/1987) και έχει καλή τεχνική κατάρτιση.

Είναι ένας παίκτης αρκετά έμπειρος και σίγουρα εάν τελικά αποκτηθεί αναμένεται να βοηθήσει την ΑΕΛ στην προσπάθεια για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.
Έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ Θράκη, απ’ όπου ξεκίνησε ουσιαστικά, στη συνέχεια μετακόμισε στην Ξάνθη (έμεινε πέντε χρόνια), πέρασε από το Παλαλίμνη της Κύπρου, ενώ πέρυσι ήταν στην ΑΕΚ (20 συμμετοχές – 2 γκολ).

Και Φλεριβάλ και Λύρα η ΑΕΛ!

«Χτύπησε» παντού την Τρίτη η ΑΕΛ που ανακοίνωσε την απόκτηση του μέσου απ’ τη Γουαδελούπη, καθώς και του μέχρι πρότινος άσου του Φωστήρα.


«Φόρτσαρε» για τα καλά μεταγραφικά η ΑΕΛ! Οι βυσσινοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νταβίντ Φλεριβάλ και του Γιώργου Λύρα, όπου αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου.
Ο πρώτος είναι 31χρονος αμυντικός χαφ, διεθνής με την Γουαδελούπη (16 φορές) και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Πολωνία για λογαριασμό της Μπίντγκοζ. Στο παρελθόν έχει περάσει και από άλλα γνωστά ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως τις Μετς, Νιόρ, Σατορού (Γαλλία), Μπέιρα Μαρ, Μποαβίστα (Πορτογαλία), Μονς (Βέλγιο).
Ο δεύτερος είναι 21 ετών μεσοεπιθετικός όπου αποκτήθηκε ως ελεύθερος. Τα προηγούμενα χρόνια ανήκε στον Ολυμπιακό και ήταν δανεικός σε Βατανιακό και Φωστήρα πέρσι.
Υπενθυμίζεται πως η αρχή για τους βυσσινί στις μεταγραφές της χειμερινής περιόδου είχε γίνει με τον Μπόγιοβιτς, ενώ πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας είναι και ο Σταθάκης!


πηγή: mikriliga.com 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου