Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΑΣΑ: Δυσαρέσκεια μετά την απόρριψη της έφεσης

Την Πέμπτη (28/5) έγινε γνωστό πως απορρίφθηκε η έφεση που είχε ασκήσει η Αναγέννηση Καρδίτσας ζητώντας να έχει έναν επιπλέον βαθμό στα πλέι άουτ.

Λίγες ώρες μετά ήρθε η αντίδραση από την ΠΑΕ όχι μέσω ανακοίνωσης, αλλά μέσω επίσημης ενημέρωσης από την ιστοσελίδα της ομάδας.
Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Το κλίμα αυτή τη στιγμή στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων" είναι άκρως συσπειρωτικό.
Άλλωστε η Αναγέννηση ο,τι έχει πετύχει το έχει πετύχει με αγώνα στο γήπεδο και όσους βαθμούς έχει στα play out τους πήρε παλικαρίσια και κόντρα και σε πολλές αντιξοότητες.
Είναι μια ομάδα - κόσμημα που ιδιαίτερα την τελευταία τετραετία έχει δώσει ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ για το ήθος της, την αξιοπρέπειά της και την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ της...
Οι δυσκολίες τη θρέφουν...
Σε μια περίοδο μάλιστα που η αναξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φθάσει στα ΥΨΗ, πορεύεται βασιζόμενη στις δυνάμεις της και ενδιαφέρει η παρουσία της ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ!!!
Είναι μια ομάδα που σε τέτοιες εποχές εξακολουθεί να γεμίζει το γήπεδο της την ίδια στιγμή που οι φίλαθλοι σε άλλα γήπεδα είναι είδος εν ανεπαρκεία!
Αυτή η ομάδα λοιπόν ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. Και ΑΠΑΙΤΕΙ τον ΣΕΒΑΣΜΟ όλων.
Αν χρειαστεί και μόνη της ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ και πάλι θα τα καταφέρει...»
Από εκεί και πέρα, πριν την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης ο Βασίλης Μπούρμπος πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε για αρκετή ώρα με τους ποδοσφαιριστές. Τους εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη του στις δυνάμεις τους και τους ζήτησε να κλείσουν στόματα.
Ακόμη, στην Αναγέννηση υπάρχει δυσαρέσκεια και για το γεγονός πως δεν ορίστηκε αξιολογημένος διαιτητής για τον αγώνα με τον Τύρναβο παρόλο που η ομάδα είχε καταθέσει σχετικό αίτημα.

a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου