Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Λαμπρή εκδήλωση με τις παλιές δόξες της ΑΕΚ! (Photos)

Εκατοντάδες ήταν οι ζακυνθινοί φίλαθλοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου της πόλης για να δουν από κοντά τους βετεράνους της ΑΕΚ, αγωνιζόμενοι με αυτούς του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Η υπό ίδρυση λέσχη φίλων της ΑΕΚ, με πρωτεργάτη  τον κ. Γιάννη Φιλιποπολίτη τα είχε όλα στην εντέλεια. Η αποστολή της ΑΕΚ που ήταν στο νησί από την Παρασκευή έως και χθες, Κυριακή, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τη φιλοξενία.
Για την ιστορία, οι βετεράνοι του ΑΠΣ επικράτησαν με 5-3 ενώ και οι δύο ομάδες σε πολλές φάσεις του αγώνα ξεσήκωσαν την κερκίδα, αποδεικνύοντας ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται!
 Στην αρχή της εκδήλωσης τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες δύο μεγάλες μορφές του Δικέφαλου ο Κώστας Νεστορίδης και ο Μίμης Παπαϊωάνου. ο πρώτος από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Παλαιμάχων του ΑΠΣ Γιάννη Μουζάκη και ο δεύτερος από τον Βετεράνο άσσο της Ζακύνθου Μάκη Πυλαρινό.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς ο Αντιπεριφεριάρχης Λευτέρης Νιοτόπουλος, ο Υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Βασίλης Μυλωνάς. Από πλευράς ΕΠΣ ήταν ο Διον. Κλάδης, ο Λεωνίδας Μαλιούφας και ο Ντίνος Σεμιτέκολος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ζακύνθου Στέλιος Γούναρης, ο Πρόεδρος του Ζακυνθιακού Διον. Κορωνιός   αρκετοί πρόεδροι και μέλη από τα τοπικά πρωταθλήματα.
Πριν το παιχνίδι αγωνίστηκαν μικροί ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Κωστάκης, Μαλλιάς και Στεριώτης οι οποίοι βοήθησαν αφιλοκερδώς

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Κούτσης, Γκορόγια, Ξένος, Βυθούλκας, Παπαδάτος, Μουζάκης, Καραολής, Κοντονής, Μαρίνος, Κιριάκης, Φιορεντίνος.
Αγωνίστηκαν και οι Μαυροκολέας, Τσιλιγιάννης, Κουρσάρης, Σοφιανός, Μάργαρης, Καμπιώτης, Μαυρίας και Ζαφείρης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΚ:  Σεραφείδης, Χατζής, Τεκερίδης, Τόσκας, Καλούσης, Στυλιανόπουλος, Κούτουλας, Αρδίζογλου, Πορφίρης, Πυθαρούλης, Γεωργιάδης. Έπαιξε και ο Λάκης Νικολάου.

 *Λίγο αργότερα οι δύο αποστολές συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Zante Maris, στο Τσιλιβί, του Χρήστου Ξένου και πέρασαν ένα αξέχαστο βράδυ! Εκεί ήταν και το χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού συλλόγου «Μανώλιες» που κράτησε ευχάριστη συντροφιά στους παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια του Ντίνου Κωστάκη για το φωτογραφικό υλικό!!!











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου