Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ανακοίνωσε τους Πλατέλλα & Κωστακιώτη

Δύο ακόμα μετεγγραφές ανακοίνωσε, μέσω του επίσημου blog (ao-levante.blogspot.gr), ο Α.Ο. Λεβάντε. Πρόκειται για τους Ανάργυρο Πλαττέλα (επιθετικός) και Λάζαρο Κωστακιώτη (αμυντικός).
Οι ανακοινώσεις του ΑΟ Λεβάντε:



ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΠΛΑΤΤΕΛΑΣ
Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα του ΑΟ. Λεβάντε με την απόκτηση του ταλαντούχου 20 χρόνου Ανάργυρου Πλαττέλα.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη άκρη της επιθετικής γραμμής και χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα του. Πρόκειται δε για αδελφό του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ευάγγελου Πλαττέλα.
Ο Ανάργυρος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΠΑΣ Ανταγόρα Κως, ΑΟ Γλυφάδα, Καλλιθέα και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Κ20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ είχε κάνει και κάποια δοκιμαστικά στην Αγγλική Μπέρμιγχαμ.

Καλώς ορίζουμε τον Ανάργυρο στην οικογένεια του ΑΟ Λεβάντε .



ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ
Άλλον ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή απέκτησε σήμερα η ομάδα μας στα πλαίσια της ενίσχυσης της για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Πρόκειται για τον 20χρονο Λάζαρο Κωστακιώτη ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στο δεξί άκρο τόσο της άμυνας όσο και της επίθεσης.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΑΕ Αγίου Δημητρίου, στην Κ20 του Παναιτωλικού, ενώ την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μεσσηνίας με τα χρώματα του Τέλλου Άγρα όπου πέτυχε 11 γκολ.

Καλώς όρισες Λάζαρε στην οικογένεια του ΑΟ Λεβάντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου