Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Έβγαλε τον Δήμαρχο από τον αγωνιστικό χώρο!

Ήταν λίγο πριν αρχίσει η Κυριακάτικη αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ Ζάκυνθος-Παναιγιάλειος, όταν έφτασε σε αυτό ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς και όπως κάνει πάντα πήγε να πάρει τη θέση του, εντός σταδίου, στον πάγκο δίπλα από τη φυσούνα.

Λίγα λεπτά αργότερα, τον πλησίασε η παρατηρητής του αγώνα, Αριστέα Ρόμπολα (μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝ Αιτωλοακαρνανίας) και του ζήτησε τη διαπίστευσή του.
Όταν ο κ. Κολοκοτσάς της είπε ότι δεν έχει και ότι είναι ο Δήμαρχος του νησιού η κα/ Ρόμπολα του ζήτησε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου!
Τα σχόλια… δικά σας!!!

WHO IS WHO
Η Αριστέα Ρόμπολα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝ Αιτωλοακαρνανίας είναι η μοναδική γυναίκα που ορίζεται παρατηρητής αγώνων πλέον και στα παιχνίδια του κυπέλλου Ελλάδας!
Μόνιμος κάτοικος Πατρών, σύζυγος του προπονητή των τμημάτων υποδομής της Θύελλας Πατρών Αντώνη Ζήκου, μετά τους ορισμούς της σε παιχνίδια του πρωταθλήματος της  Football  league ήρθε η αναγνώριση και η εμπιστοσύνη από την διοίκηση και την επιτροπή κυπέλλου της ΕΠΟ αφού ορίστηκε παρατηρητής αρχικά τον περασμένο μήνα στο παιχνίδι κυπέλλου  του Παναιγιαλείου με τον Ολυμπιακό και πριν λίγες ημέρες στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό.
Εξαιρετική στα καθήκοντα της ανεβαίνει σκαλί − σκαλί και όπως φαίνεται δεν είναι μακριά η ώρα που θα οριστεί παρατηρητής και σε αγώνες της Σούπερ Λίγκ!

Μάλιστα στο παιχνίδι του Αιγίου ζήτησε μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών του Ολυμπιακού και την παρέδωσε σε ένα νεαρό παιδί που νοσηλεύεται στο Ρίο σε κρίσιμη κατάσταση οδηγούμενη από το ένστικτο της μάνας, ενώ στο παιχνίδι των Ιωαννίνων διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο τις στιγμές έντασης που υπήρξαν στην διάρκεια του αγώνα και στο τέλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Δημήτρη Σαραβάκου για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων της  που βοήθησαν στην ομαλή εξέλιξη της αναμέτρησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου