Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΖΑΟ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ναι μεν (2-0), αλλά... (2-3) με την Παναχαϊκή 2014!

«Στράφι» πήγε η σπουδαία απόδοση στο πρώτο και στο δεύτερο σετ για τον ΖΑΟ, ο οποίος μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 στην πρεμιέρα του Α’ Ομίλου του Τοπικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών της ΕΣΠΕΠ απέναντι στην Παναχαϊκή 2014, ωστόσο λύγισε στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ. 
Η εικόνα του Ζακυνθινού συλλόγου ήταν εξαιρετική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο χάθηκε η συγκέντρωση στο τρίτο σετ, όπου οι παίκτριες του Γρηγόρη Αβτζή το έχασαν στις λεπτομέρειες με 25-23, ενώ δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στη συνέχεια και να πάρουν τη νίκη.
Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τον ΖΑΟ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το πολύ καλό σερβίς του μπόρεσε και έλεγξε το παιχνίδι , κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-20. Την ίδια θετική εικόνα είχε η ομάδα και στο δεύτερο σετ που πίεσε ακόμα περισσότερο στο σερβίς, ενώ είχε αποτελεσματικότητα στις δεύτερες επιθέσεις αλλά και στο μπλοκ που έδωσε κρίσιμους πόντους. Αυτά τα στοιχεία έφεραν την κατάκτηση του δεύτερου σετ με 25-16.
Παρόλα αυτά η ανατροπή έγινε στη συνέχεια, αφού η Παναχαϊκή ανέβασε τον ρυθμό της και κατάφερε να πάρει στις λεπτομέρειες το τρίτο σετ (25-23), με τον ΖΑΟ να χάνει ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι.
Οι Πατρινές αθλήτριες μάλιστα πήραν τα πάνω τους στη συνέχεια και κέρδισαν και το τέταρτο σετ 25-16, ισοφαρίζοντας σε 2-2 τον ΖΑΟ, ο οποίος παρόλο που προηγήθηκε στα μισά του τάι μπρέικ υποχρεώθηκε σε ήττα με 3-2 σετ.

Τα σετ 25-20,25-16, 23-25, 16-25, 8-15

ΖΑΟ (Αβτζής Γρ.): Γκαμπή, Σπαθάτου, Κολυβά, Παπαδάτου, Κανάρη, Τσιριγώτη, Παλαιοθοδώρου, Σπίνου, Κολπονδίνου, Μαρίνου, Πλαρινού, Λυκούρεση.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2014:  Κουμουνδούρου, Κρική, Μωραΐτη, Τριανταφυλλοπούλου (προπονήτρια), Φουρίκη, Αχίλλη, Ροδοπούλου, Αποστολίδη, Λαμπροπούλου, Χαΐτογλου, Ζαφειρόπουλου.

Ο προπονητής του ΖΑΟ Γρηγόρης Αβτζής δήλωσε ικανοποιημένος για τις παίκτριες του παρά το γεγονός ότι ήρθε η ήττα στο τάι μπρέικ.

«Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα. Έχουμε πολλές επιλογές στις αθλήτριες μας. Είχαμε μια βασική παίκτρια απροπόνητη όλη την ομάδα. Δεν έχουμε φιλοδοξίες. Πάμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια και ότι έρθει καλύτερο».


πηγή: imerazante.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου