Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Σκοράρει για το Χαμόγελο του Παιδιού" - Ποδοσφαιρικό τουρνουά στο νησί!

Συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου, στο Γαϊτάνι θα έχουν την ερχόμενη Πέμπτη 12 Ιανουαρίου το Προεδρείο της Ένωσης με τον Ταμία του Εθελοντικού Οργανισμού  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Γιάννη Λαμπρόπουλο.

Ο σκοπός του κ. Λαμπρόπουλου στο νησί είναι η παρουσίαση ενός project που "τρέχει" ο οργανισμός και έχει να κάνει με τη διοργάνωση διήμερου ποδοσφαιρικού τουρνουά με τη συμμετοχή μικρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες του νησιού, αλλά και τα Δημοτικά Σχολεία. 
Θα υπάρχει ένα συμβολικό εισιτήριο που θα ισχύει για όλο το διήμερο και όλους τους αγώνες. Όλα τα έσοδα θα υποστηρίξουν τις ανάγκες και τις δράσεις του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 
Ο κ. Λαμπρόπουλος είχε επισκεφτεί και πάλι την Ένωση (πριν από λίγα χρόνια) αλλά για λόγους που μόνο η προηγούμενη διοίκηση γνωρίζει η διοργάνωση αυτή δεν έγινε ποτέ!!!
Ο Πρόεδρος, Λεωνίδας Μαλιούφας (και οι συνεργάτες του) από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν αυτή την πρόταση και μαζί με άλλους φορείς (θα γίνουν γνωστοί στη συνάντηση της Πέμπτης) θα "τρέξουν" το τουρνουά, δείχνοντας έτσι το πόσο ευαίσθητοι είναι σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου