Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Αιγινιακός- Εθνικός Γαζώρου 1-1 (video)

Μπορεί ο Μαρσέλο Πέντα να πέτυχε ένα γκολ «ποίημα» απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου αλλά δεν ήταν αρκετό να φέρει την νίκη στον Αιγινιακό που έμενε στο 1-1.
Ο Αιγινιακός και ο Εθνικός Γαζώρου διασταύρωσαν τα ξίφη τους και ήθελαν νίκη στο πρώτο τους επίσημο ματς για το 2014.
Η ομάδα από Αιγίνιο ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, έπαιζε πιο στρωτό ποδοσφαιρο και κατάφερε με τον Μαρσέλο Πέντα στο 17' να ανοίξει το σκορ (1-0) μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ που άφησε άγαλμα τον Μέλκα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα με τον Καρακατσάνη στο 37' που έπιασε το ξαφνικό σουτ μετά από πάσα του νεοπακτηθέντα Γκέσιου αλλά ο Μέλκα απόκρουσε ενστικτωδώς. Ο Αιγινιακός φυσικά στάθηκε και τυχερός στο 25' όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Σρντιτς σε μια φάση που ο Τόλιος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε και ο άλλος νεοαποκτηθής Χρήστος Κουτσοσπύρος του Αιγινιακού ο Εθνικός Γαζώρου ισοφάρισε μετά από πέναλτι πάνω στον Κωνσταντινίδη από τον Σαμαρά το οποίο εκτέλεσε ο Γαϊδαρτζής και με διπλή προσπάθεια έγραψε το τελικό 1-1.
Ο Αιγινιακός ανέβηκε στην 7η θέση με 19 βαθμούς ενώ ο Εθνικός Γαζώρου παρέμεινε 3ος με 25 βαθμούς.
Οι συνθέσεις
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λαζαρίδης (77' Πετκάκης), Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Δεμηρτζόγλου, Πέντα (72' Γεωργίου), Καρακατσάνης, Γκέσιος (57' Κουτσοσπύρος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκα, Τζούριτς, Μερεσιώτης, Νύρλος (62' Παπαβασιλείου), Τσουβαλτσίδης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Σρντιτς (28' Παπαδόπουλος), Κωνσταντινίδης (85' Παναγιωτίδης), Γαϊδαρτζής, Νατσέφσκι.

Διαιτητής: Τερετίδης (Καβάλας)

Βοηθοί: Βάντσης, Χατζηνάκος (Δράμας)

Σκόρερ: (17') Μαρσέλο Πέντα, (74') Δημήτρης Γαϊδαρτζής


πηγή:  skygoal.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου