Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κοσμοσυρροή στις επιλογές για Κ17 & Κ15!

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα της διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος για την επιλογή νεαρών ποδοσφαιριστών (γεννημένοι από το 1998 έως και το 2003), οι οποίοι θα επανδρώσουν δύο νέα τμήματα της ομάδας, την Κ17 και την Κ13.
Πάνω από 80 ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο, όπου στις 11 ξεκίνησαν οι δοκιμές, με επικεφαλής τον προπονητή της Κ19, Σπύρο Φιορεντίνο. Όλα τα παιδιά άλλαξαν στα αποδυτήρια της μεγάλης ομάδας, μπαίνοντας έτσι στο… κλίμα!

Εκτός από τα παιδιά των Ακαδημιών του Απόλλωνα και της Δόξας Πηγαδακίων (ήταν πάνω από 60, επιλεγμένα) έδωσαν το παρόν και παιδιά από τις Ακαδημίες: Α.Ε. Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος, Α.Ο. Τσιλιβή, STRATOS FC, Δόξα Λιθακιάς και Αχιλλέας, ενώ ήταν και άλλα που δεν ανήκαν σε κάποιο σύλλογο ή ακαδημία.
Πρόθεση των ανθρώπων του ΑΠΣ είναι, μέχρι το καλοκαίρι να πραγματοποιούν μία, τουλάχιστον, προπόνηση την εβδομάδα, για να παρακολουθούν την πορεία των παικτών, ενώ όσα από αυτά ξεχωρίσουν, θα τα παρακολουθούν είτε μέσα από το Ενωσιακό Παιδικό πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει άμεσα, είτε μέσα από τα πρωταθλήματα όπου αγωνίζονται.

Τέλος, όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι, από τη νέα αγωνιστική περίοδο η ΕΠΟ θα διοργανώσει τα πρωταθλήματα των Κ17 (1997 και μετά) και Κ15 (2000 και μετά) μαζί οι ομάδες της SUPER LEAGUE με αυτές της  FOOTBALL LEAGUEστον Βόρειο Όμιλο και ομοίως στον Νότιο.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου