Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ντέρμπι για το «τρίποντο» - Τέλος και ο Νομικός


Ένα σημαντικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου που θέλει να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία για να ελπίζει για τα μπαράζ ανόδου στην Super League. Από την άλλη και η ομάδα του νησιού μας θέλει το «τρίποντο» για να αποδείξει ότι η μοναδική ήττα της στη Ζάκυνθο από την Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν μόνο μια κακή παρένθεση.
Ο Τζιανλούκα Κολονέλο ήρθε χθες στο νησί και αφού ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του, Πάριντε Λάλι και Πάουλο Φότι για το πώς κύλησαν οι προπονήσεις τις μέρες που έλειπε στην Ιταλία, προπόνησε τους παίκτες του.


Τέλος και ο Νομικός
Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί από χθες και ο Ανδρέας Νομικός που είχε ζητήσει από τη διοίκηση να αποδεσμευτεί, αφού όπως τους είπε δεν είχε το τελευταίο διάστημα χρόνο συμμετοχής. Σε δήλωσή του, δείχνει το πόσο… χολωμένος είναι με τον πρώην προπονητή του, Τζιανλούκα Κολονέλο.
«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο και τη διοίκηση για την αγάπη, τον σεβασμό και την στήριξη που μου έδειξαν. Πέρασα πολύ όμορφες και σημαντικές στιγμές εδώ και έκανα πραγματικούς φίλους. Για προσωπικούς λόγους δεν γίνεται να συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια αυτής της ομάδας. Έχω μάθει στη ζωή μου να μιλάω με πράξεις και ποτέ δεν κρέμασα την ομάδα αυτή. Εύχομαι μια ημέρα να τα πούμε ξανά. Καλή συνέχεια στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

«Πρώτη» για Φικάνια
Στο νησί βρίσκεται ήδη και ο Ιταλός αμυντικός, Ντανιέλε Φικάνια ο οποίος προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες, έτσι ώστε ο κ. Κολονέλο να βγάλει κάποια συμπεράσματα για την αγωνιστική του κατάσταση. Μπορεί ο Φικάνια να απέχει αγωνιστικά το τελευταίο εξάμηνο, έδειξε όμως ότι πρόκειται για ένα έμπειρο παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα, αν ο Κολόνελο ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Με Χιράλδο και Χατζησάββα την Κυριακή
Το δελτίο του Κολομβιανού φορ εκδόθηκε και θα μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Γάζωρο. Βρίσκεται στη Ζάκυνθο εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο δεν είχε ακόμη δικαίωμα συμμετοχής, καθώς ήταν συμπληρωμένες οι θέσεις των ξένων στον ΑΠΣ. Έπειτα από τις πρόσφατες αποχωρήσεις όμως, άνοιξε ο δρόμος για τον Κολομβιανό φορ Αντρές Χιράλδο, με το μόνο που απέμενε, να είναι η έκδοση του δελτίου του. Και αυτή η εκκρεμότητα τακτοποιήθηκε κι έτσι ο Τζιανλούκα Κολονέλο μπορεί να τον εντάξει στο πλάνο του.
Εξάλλου, ο Χιράλδο έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θεωρείται δεδομένο πως θα βρίσκεται στην αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου. Όσο για τη χρησιμοποίησή του, αυτή θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις του αγώνα.
Επίσης, στα πλάνα του Ιταλού προπονητή συγκαταλέγεται και ο Χρήστος Χατζησάββας, το τελευταίο απόκτημα της ομάδας. Από την άλλη, δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Φωτιά και Κουνσόλο.

 Απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδος η διαιτησία!
Απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Οι διαιτητές του Κυριακάτικου αγώνα με τον Γάζωρο είναι από διάφορα σημεία της Ελλάδας, με ακραίο αυτό του ενός βοηθού Λάμπρου Διαμαντή που θα έρθει από την… Σάμο! Ο διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από την Ένωση Ηπείρου, ενώ ο άλλος βοηθός είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου από την Ένωση Πρέβεζας και 4ος ο Ρούσσος Μπεκερτζής Νικόλαος από την Πρέβεζα.

Στα γνωστά στέκια η προπώληση
Έχει ξεκινήσει ήδη η προπώληση των εισιτηρίων (με 10€) από τα γνωστά στέκια, που είναι:
-Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ: «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» και «ΚΟΚΟΡΑΣ»,
-Κρεπερί «LOCOS» και
-Καφέ «STRADA Coffee & Snacks».

Ευχαριστήρια ανακοίνωση
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τα σωματεία του τοπικού πρωταθλήματος Νέα Σάντα/Απέναντι, Α.Ο. Βασιλικού και Α.Ο. Απόλλωνα για την παραχώρηση του γηπέδου για προπόνηση του ΑΠΣ, εξέδωσε το ΔΣ της ομάδας:

«Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Ζακύνθου ευχαριστεί τα Σωματεία της Νέας Σάντας – Απέναντι, Α.Ο. Βασιλικού και Α.Ο. Απόλλωνα για τις χθεσινές διευκολύνσεις τους σχετικά με τον τόπο και χρόνο της προπόνησης της ομάδα μας που παρόλα τα προβλήματα προπονήθηκε απρόσκοπτα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου