Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

APENANTI FANS: Ανακοίνωση… στην ανακοίνωση Μπιάζη!

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος, «APENANTI FANS», στα όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο πρώην αρχηγός της ομάδας, Κώστας Μπιάζης. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


«Τόσο καιρό δεν πήραμε θέση γιατί πιστεύαμε ότι υπήρχε φιλότιμο από την μεριά του περσινού (υποτιθέμενου) αρχηγού της ομάδας. Δεν θα μιλάγαμε έτσι απλά επειδή τυχαίνει να γνωρίζουμε το πώς γύρισε στην ομάδα «της καρδιάς του» όπως έλεγε.
Επίσης έλεγε «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου», «να κρεμάσω τα παπούτσια μου», «κοιμάμαι με την φανέλα κάτω από το μαξιλάρι μου», και το κυριότερο «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΙΟΛΑΣ».
Αν σου είχανε τάξει λεφτά και δεν στα δίνανε θα ήμασταν μαζί σου ή δεν θα μιλάγαμε καθόλου. Λοιπόν, επειδή αυτόν τον εφιάλτη όπως αποδείχτηκε τον κόλλησαν κάποιοι από τους παλαιμάχους καλό θα ήταν να είχαν πάρει νωρίτερα θέση σε όλο αυτό. Όσο για του τύπου τα παραμύθια ότι δεν το κάνω για την ομάδα, αλλά για τον εκάστοτε πρόεδρο, αυτά δεν τα τρώμε Κωστάκη.
Είναι ντροπή, γιατί ζούμε σε μία κλειστή κοινωνία και ξέρουμε όλοι τι είμαστε ο καθένας. Και καλό θα είναι να ανακατεύεις και συγκρίνεις άλλους με τα δικά σου θέματα. Εμείς ζούμε και αναπνέουμε για την ομάδα και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας το στερήσει αυτό. Και με κάποιο τρόπο πας να το κάνεις εσύ αδικημένε Κωστάκη. Εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ όσους μας αγαπάνε και έχουν φιλότιμο.
Με όση εκτίμηση μπορούμε και μας έχει απομείνει.
APENANTI FANS»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου