Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Στην ΑΓΕΖ… ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ: Νίκη-ανάσα με Πεντέλη

Νίκη και μόνο νίκη είναι το ζητούμενο στον Κυριακάτικο, κρίσιμο, αγώνα με την Πεντέλη, στο Κλειστό της Παναγούλας, για το συγκρότημα των Περικλή Ταυρόπουλου και Νίκου Θεοδώση.
Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και η «ανώμαλη» πτώση στον βαθμολογικό πίνακα, δεν αφήνουν στους «ερυθρόλευκους» άλλα περιθώρια λαθών και χάσιμο βαθμών, ειδικά στην Παναγούλα. Κι επειδή η ήττα φέρνει… γκρίνια, ΑΠΑΝΤΕΣ θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, να κάνουν την αυτοκριτική τους και να πάρουν το ροζ φύλλο που θα τους ανεβάσει στο τομέα της ψυχολογίας.


Πρόβλημα με Μπονίκο
Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Έσπερο ΑΟΠΑ και δώθε, απέχει από τις προπονήσεις και από τους αγώνες (με Παπάγου) ο Διονύσης Μπονίκος, με αποτέλεσμα η ομάδα να χάνει πολύ στο σκοράρισμα. Στην περίπτωση αυτή του Μπονίκου θα πρέπει να βρεθεί ΑΜΕΣΑ λύση και θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις όποιες διαφορές υπάρχουν και να κοιτάξουν το καλό της ομάδας.

Με Ζάγκλα την Κυριακή
Κανονικά θα πάρει μέρος στην αποστολή ο Γιώργος Ζάγκλας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αυτές τις μέρες και μετά το ματς στου Παπάγου με μία συνδεσμική κάκωση στην πηχεορκαπική.

Δεν άλλαξε η ώρα
Όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο φύλλο της Τετάρτης, η διοίκηση της ΑΓΕΖ είχε κάνει αίτημα αλλαγής ώρας του αγώνα της με την Πεντέλη, για το λόγο ότι την ίδια μέρα και μισή ώρα νωρίτερα (15:00) αγωνιζόταν στο νησί και ο ΑΠΣ με τον Εθνικό Γαζώρου.  Σας είχαμε λοιπόν ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η ώρα και η Ε.Ο.Κ. χθες δεν έκανε δεκτό το αίτημα!

Λιότσος και Νάστος σφυρίζουν στην Παναγούλα
Η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές και κομισάριους για την 13η αγωνιστική των τεσσάρων ομίλων της Γ' Εθνικής. Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014. Αναλυτικά:

Παναγούλας 15.30 Ζάκυνθος-Πεντέλη Λιότσος-Νάστος (Βούλγαρης)
ΔΑΚ Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Παπάγου Κυριακόπουλος-Καμήτσος (Παπαδόπουλος Γ)
Μεσσήνης 17.00 Μεσσήνη-Έσπερος Σιώκας-Καλτσής (Πολιτόπουλος)
ΕΑ Πατρών 17.00 Προμηθέας-Καλαμάτα 80 Πλιάκας-Κονταράτος (Μπατζάκας)
Κορωπίου 17.00 Κορωπί-Νίκη Αμαρουσίου Χρηστίδης Π.-Καλαϊτζάκης (Φαλούκας)
Γαλατσίου 17.00 Γαλάτσι-Απόλλων Αρχ. Κορ. Μαρνελάκης-Γιαννακουδάκης (Μακρίδης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου