Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Τσάμπα ήττα στην Καβάλα (1-0) – Ήταν καλύτερη η Ζάκυνθος που τελείωσε το ματς με 9 παίκτες!

Η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από την Καβάλα, έως σήμερα, είναι αναμφισβήτητα η Ζάκυνθος, η οποία μπορεί να ηττήθηκε με 1-0, όμως έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, απώλεσε πολλές ευκαιρίες και μάλιστα αγωνιζόμενοι με 9 παίκτες, λόγω των αποβολών του Κουνσόλο (απευθείας κόκκινη) και του Φωτιά (δεύτερη κίτρινη).

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…

10΄ ΓΚΟΛ: Ο Φωτιάς ανατρέπει στην περιοχή τον Καπνίδη και ο διαιτητής Μολιχιτούδης καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Καρλόπουλος, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοβ.
14΄ Ο Οικονόμου θα εκτελέσει ένα φάουλ από καλή θέση, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννίκογλου.
16΄ Ο Όττα απέναντι από τον Γιαννίκογλου θα κάνει το σουτ με τον τελευταίο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
 18΄ Ο Κυριακίδης θα εκτελέσει φάουλ, ο Τορεζάνι θα πιάσει τη κεφαλιά με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
27΄ Ο Αποστόλου θα βγάλει τη σέντρα. Ο Οικονόμου στην πορεία της μπάλας δεν θα τη βρει και ο Τορεζάνι που ακολουθούσε θα αιφνιδιαστεί και θα την στείλει άουτ.
42΄ Ο Κυριακίδης θα επιχειρήσει το σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
61΄ Ο Βαλεριανός θα κάνει τη σέντρα, με τον Πάλλα να πιάνει τη κεφαλιά και την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
72΄ Απίστευτη ευκαιρία για την ισοφάριση! Ο Κυριακίδης θα εκτελέσει φάουλ και ο προωθημένος Μπίρης δεν θα προλάβει την πορεία της μπάλας.
81΄ Νέα, μοναδική ευκαιρία για τη Ζάκυνθο! Ο Σκαθαρούδης θα βγάλει τη σέντρα, ο Κυριακίδης θα προλάβει την πορεία της μπάλας, όμως στην προβολή του η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
82΄ Εντυπωσιακή επέμβαση του Ξενοδόχοβ σε σουτ του Πάλλα από καλό σημείο.
84΄ Καλό σουτ του Όττα, απέκρουσε ο Γιαννίκογλου.

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Γιαννίκογλου, Βαλεριάνος, Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Χόρτσας, Ντουτσαρίδης, Πόπτσης, Πάλλας (90΄+ 4΄ Ντομί), Καπνίδης (85΄ Κουρέλας), Καρλόπουλος, Καζαντζίδης (71΄ Παπαδόπουλος)

 ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοβ, Αποστόλου, Μπίρης, Φωτιάς, Στασινόπουλος (80΄ Βυθούλκας), Οικονόμου, Τορεσάνι (58΄ Πέττας), Κυριακίδης, Όττα, Σολφερίνο (58΄ Κουνσόλο), Σκαθαρούδης.

Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου