Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Εμείς παίρνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν»



Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Καβάλας μετά τη νίκη επί της Ζακύνθου που έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθεια που κάνουν. «Δεν μένουμε στη διαιτησία», σχολίασε ο Τ. Κολονέλο.




Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο προπονητές στη συνέντευξη Τύπου:

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΑΝΤΑΣ (προπονητής Καβάλας): «Στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε πολύ δυνατά τον αγώνα, πετύχαμε το γκολ, που για μένα είναι καθαρό πέναλτι. Δικαίως δόθηκε και προηγηθήκαμε. Από εκεί και μετά, μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο, η αμυντική μας τακτική ήταν πολύ καλή. Δε δώσαμε χώρους στον αντίπαλο. Δε θυμάμαι να έκανε κάποια επικίνδυνη φάση. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις αλλά η προσπάθεια μας έμεινε μισή. Δεν είχαμε την πάσα, την ποιοτική, για να κάνουμε το καλό τελείωμα.

 Στο β` μέρος ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μπει δυνατά. Παίζει με αυτόν τον τρόπο. Ξέραμε ότι θα ρισκάρει και θα αφήσει χώρους. Απειληθήκαμε μόνο με γεμίσματα. Αν είχαμε πιο ποιοτικές πάσες, τότε θα είχαμε την πιθανότητα να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ. Αυτό που κρατάω είναι η νίκη. Αυτό θέλανε και οι ποδοσφαιριστές μου. Μένανε πίσω οι παίκτες μου γιατί γνωρίζουν τη βαθμολογική θέση και την αναγκαιότητα των βαθμών.

 Αυτά τα παιδιά κάνουν μια τεράστια προσπάθεια και ζουν μέσα σε μια μεγάλη πίεση. Είχαμε πάθος, θέληση, πίστη και μυαλό. Η Ζάκυνθος είναι μια ομάδα με πολύ καλή τακτική. Είμαστε ευτυχισμένοι με τους βαθμούς.



ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ (προπονητής Ζακύνθου): «Το να ξεκινάει το παιχνίδι μ` ένα πέναλτι εις βάρος μας, δεν είναι και τόσο απλό. Πιστεύω ότι υπήρχε πριν ένα επιθετικό φάουλ στο δικό μας ποδοσφαιριστή. Είχαμε δυο αποβολές και πιστεύω ότι για μας υπήρχε ένα πέναλτι. Παρά το γεγονός ότι παίζαμε 11 εναντίον 9, εμείς το παλέψαμε και μπορούσαμε ακόμη και να ισοφαρίσουμε. Μια ομάδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που έπαιξε ένα ήσυχο παιχνίδι και κέρδισε. Δεν έκανε πολλές ευκαιρίες η Καβάλα.

 Ελπίζω να ξαναβρούμε και πάλι την ηρεμία μας, αφού χάνουμε το δεύτερο παιχνίδι πάλι από στημένη φάση. Δε νομίζω ότι φταίει απολύτως η διαιτησία για το γεγονός ότι χάσαμε. Εμείς παίρνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν».

πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου