Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Στους «4» και ο Παναρτεμισιακός Α.Ο.

Εντυπωσιακό πέρασμα από τα Πηγαδάκια έκανε σήμερα ο Παναρτεμισιακός Α.Ο., επικρατώντας με 6-0 της Αθλητικής Ένωσης Γερακαρίων και έτσι γίνεται η 4η ομάδα που περνάει στην 4η φάση του κυπέλλου. Οι άλλες τρεις να θυμίσουμε είναι: Ζακυνθιακός, Τσιλιβή και ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα είχαν αυξήσει ακόμα περισσότερο το σκορ.
Το χορό των γκολ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Παναγιώτης Ραυτόπουλος με γυριστό σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής. Την πάσα του την είχε δώσει ο Βασίλης Κλάδης.

Στο 31΄ και πάλι ο Β. Κλάδης θα βγάλει την πάσα, αυτή τη φορά για τον Κλαυδιανό, που με σουτ θα κάνει το 0-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φετσάνης από το σημείο του κέντρου θα δει εκτός θέσης τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό πριν κλείσει το ημίχρονο, ο Φετσάνης και πάλι με σουτ θα κάνει το 0-4, όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας και στο 71΄ ο Νίκος Κλάδης με προβολή θα πετύχει το 0-5. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο επανεμφανιζόμενος Ζανφιράκε με πλασέ, εκμεταλλευόμενος την ωραία προσπάθεια των Β. Κλάδη και Μπιάζη.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βασίλη Μαρίνου και των βοηθών του Κοριανίτη και Στεριώτη Γ.

ΑΕ ΓΕΡΑΚΑΡΙΩΝ (Ανδρέας Μουζάκης): Σιγούρος, Πατρίκιος, Μουζάκης Ανδρ. (18′ λ.τρ. Λομποτέσης), Τσιλιβήτας (70′ Παράσχης Θ.), Πόθος (80′ Παράσχης Δ.), Γιαννόπουλος, Γουσέτης, Μουζάκης Χ., Μιτάκης, Παράσχης Γ., Μόρφης.


ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ (Ν. Κλάδης – Π. Ραυτόπουλος): Κυπριώτης, Κλάδης Ν., Καπετάνης, Μπράτης, Φετσάνης (73′ Μπιάζης Αγ.), Ζούγρας Π., Κλαυδιανός (46′ Ζανφιράκε), Τάρε, Κλάδης Β., Ραυτόπουλος (59′ Θέμελης), Λιβέρης Σπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου