Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

500 χιλιάδες ευρώ ο Μαρινάκης στην Κεφαλονιά

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία αναμένεται να βρεθεί κοντά στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς, με τους «ερυθρόλευκους» να αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την κάλυψη των ζημιών που έχουν υποστεί τέσσερα σχολεία στο νησί.
Πιο συγκεκριμένα, και πριν ξεκινήσει η παρουσίαση των παικτών, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, αποκάλυψε την πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη για βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς δηλώνοντας:

«Έχουν δημιουργηθεί πολλές ζημιές στο νησί της Κεφαλονιάς, και ιδιαίτερα σε τέσσερα σχολεία. Ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε κοντά στο νησί με υλική βοήθεια και ηθική συμπαράσταση».
Μάλιστα, όπως τόνισε ο κ. Βρέντζος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Υπουργό Παιδείας, Λεωνίδα Αρβανιτόπουλο, ούτως ώστε να καλύψει εξ ολοκλήρου το ποσό που χρειάζεται για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί τα τέσσερα σχολεία (δύο στο Λυξούρι και δύο στο Αργοστόλι), και το οποίο ανέρχεται στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Επίσης, τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα έχει επικοινωνία και με τον Αντώνη Σαμάρα επί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου