Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Πάει… με φόρα στην Μεσσήνη η ΑΓΕΖ

Με ανεβασμένη ψυχολογία η αποστολή της ΑΓΕΖ θα αναχωρήσει αύριο για την Μεσσήνη, όπου την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:30 θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, τον τοπικό Γ.Σ. Μεσσήνης.
Η αγχώδης μεν, σπουδαία δε νίκη επί του Α.Ο. Αγρινίου την προηγούμενη Τετάρτη, έδιωξε τα μαύρα σύννεφα πάνω από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αλλά τα πανηγύρια τελείωσαν αμέσως μετά το ματς με το Αγρίνιο, αφού ο χρόνος για το επόμενο παιχνίδι, ήταν πολύ λίγος.

Δυστυχώς και στο κρίσιμο ματς της Κυριακής, το τεχνικό δίδυμο Νίκος Θεοδώσης και Νίκος Κλάδης δεν μπορούν να υπολογίζουν τους τραυματίες Τάσο Χαλβατζή και Γιώργο Ζάγκλα, που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα, καλύτερα είναι ο Ανέστης Τζινόπουλος που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, αιτία που δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετό χρόνο στο ματς με το Αγρίνιο. 
Η προετοιμασία, σε ζακυνθινό έδαφος, ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει για την Μεσσήνη, όπου το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στο κλειστό που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.
Οι παίκτες που θα ακολουθήσουν την αποστολή, είναι: Ακτύπης, Μπονίκος, Σούλης, Χαϊκάλης, Κοτσέτας, Βαρβαρίγος, Καρακωνσταντάκης, Πόπιβτσακ, Σκούφης, Νικολόπουλος, Τζινόπουλος, Μάργαρης Ν.

Σπουδαία εμφάνιση της ΑΓΕΖ και 89-56 στον πρώτο γύρο
Την καλύτερη πρεμιέρα στο γήπεδο της είχε κάνει στις 26 Οκτωβρίου 2013 η ΑΓΕΖ, επικρατώντας στο Κλειστό της Παναγούλας με 89-56 του Γυμναστικού Συλλόγου Μεσσήνης, μπροστά σε 350 περίπου φίλους της. Οι παίκτες των Ταυρόπουλου-Θεοδώση μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και από την αρχή έδειξαν πιο θα ήταν το… αφεντικό στην αναμέτρηση. Η πολύ καλή άμυνα (πολλά κλεψίματα, αλλά και ριμπάουντ) σε συνδυασμό με τα εύκολα καλάθια που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» από την περιφέρεια, αλλά και κάτω από το καλάθι, διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 26-10, 42-26, 60-37, 89-56

ΑΓΕΖ  (Περικλής Ταυρόπουλος – Νίκος Θεοδώσης): Ακτύπης 21 (2), Σκούφης 13 (3), Χαλβατζής 12, Τζινόπουλος 6, Κοτσέτας 9, Καρακωνσταντάκης 5 (1), Ζάγκλας 4, Μπονίκος 8, Χαϊκάλης 2, Νικολόπουλος 9 (1)


ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Σπύρος Ψυχογιός): Σπυρόπουλος, Πολυζογόπουλος 11 (3), Τσιμπούρης 2, Μπακογιάννης 19, Εμμανουηλάκης 4, Καραμπάγιας 2, Ντουφεξής 2, Ξιάρχος 12, Κρασόπουλος 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου