Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Καυστική ανακοίνωση των «ΑΠΕΝΑΝΤΙ»

Μία άκρως καυστική ανακοίνωση προς τα μέλη της διοίκησης της ομάδας, εξέδωσαν χθες οι οργανωμένοι φίλαθλοι «ΑΠΕΝΑΝΤΙ», για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στη συνέντευξη τύπου του κυριακάτικου αγώνα, Ζάκυνθος-Αναγέννηση Γιαννιτσών. Κι όπως γράφουν στην επικεφαλίδα, πρόκειται για ανακοίνωση αγάπης προς τον προπονητή και τους παίκτες. Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:




«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Λοιπόν… Επειδή γίνονται πράγματα που είναι δύσκολο να τα ακούσουμε από «ΑΠΕΝΑΝΤΙ» και μερικοί είναι πολύ τυχεροί γι αυτό, γιατί μπορεί να μην έφευγαν από το γήπεδο, καλό θα ήταν να μαζευτούν και να πλένουν το στόμα τους πριν μιλήσουν για κάποιους ανθρώπους που έλεγαν πριν λίγους μήνες ότι είμαστε τυχεροί που είναι εδώ αυτοί.
Οι δήθεν παράγοντες που ζητάνε τα λεφτά τους πίσω εδώ και χρόνια και ξαφνικά βρέθηκαν να πουν σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) ότι προπονητές και παίκτες θα έστηναν το συγκεκριμένο παιχνίδι, απλά ΝΤΡΟΠΗ κύριοι ΝΤΡΟΠΗ!
Εμείς σαν αγνοί φίλαθλοι πάντα είμαστε δίπλα στην ομάδα, στηρίζουμε με ψυχή και καρδιά τον τεράστιο Τζανλούκα Κολονέλο και όλους αυτούς τους φανταστικούς παικταράδες της ομάδας μας.
ΥΓ: Λοιπόν κύριοι, αν δεν σας αρέσει όλο αυτό που γίνεται… αμπολάτε από την ομάδα και κανείς δεν σας έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο να δώσετε τα χρήματά σας.
Γεια σας και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.

ΖΑΝΤΕ θυμήσου οι «ΑΠΕΝΑΝΤΙ» μαζί σου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου