Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΕΖ: Με τον κόσμο της, δεν χάνει

Σήμερα το μεσημέρι στις 15:30 η ομάδα μπάσκετ του νησιού μας δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι για την περαιτέρω πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, υποδεχόμενη τον Αθλητικό Όμιλο Αγρινίου, στο εξ αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής.
Το ματς ήταν προγραμματισμένο για την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι, όμως οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στην αποστολή του Αγρινίου, στους διαιτητές και στη γραμματεία να ταξιδέψουν από Κυλλήνη. Έτσι η Ε.Ο.Κ. όρισε το ματς για σήμερα.

Το τεχνικό δίδυμο Νίκος Θεοδώσης και Νίκος Κλάδης αντιμετωπίζουν δύο σημαντικά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζουν τους τραυματίες Γιώργο Ζάγκλα και Τάσο Χαλβατζή. Και οι δύο παίκτες θα χρειαστούν περίπου ένα μήνα αποθεραπείας και σίγουρα είναι ένα σοβαρό πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους».
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και γνωρίζουν πολύ καλά την κρισιμότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού που γι αυτούς είναι μία κατηγορία. Δυστυχώς η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι η αναμενόμενη, με την ομάδα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται κάτω από τη διακεκαυμένη ζώνη, οπότε μοιραία σε κάθε παιχνίδι να παίζει με την πλάτη στο τοίχο.

Χρειάζεται τον κόσμο της – Τηλεοπτική κάλυψη από το IONIAN CHANNEL
Όπως αναφέραμε το σημερινό παιχνίδι είναι οριακό για τους «ερυθρόλευκους» και θέλουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους που έχουν αποδείξει ότι πάντα είναι δίπλα τους και τους βοηθούν με το χειροκρότημά τους. Σήμερα δεν πρέπει… να πέφτει καρφίτσα στην Παναγούλα! Πάντως, όσοι δεν μπορέσουν να πάνε ή θέλουν να ξαναδούν το παιχνίδι, το IONIAN CHANNEL θα το μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση, απόψε το βράδυ στις 22:30


Τι είχε γίνει στο Αγρίνιο
Την ήττα γνώρισε η Ζάκυνθος στο ματς του πρώτου γύρου με 73-68, έχοντας ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονου εκεί που κρίθηκε τελικά το παιχνίδι.
Τα 10λεπτα ήταν: 22-25, 18-17, 15-13, 18-13.

Α.Ο.ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Διαμαντάκος):  Γράψας, Ναούμης, Πατίκας, Λαμπρόπουλος 25(2), Μπαρούχας 8(2), Τεπετίδης 3(1), Τερσενίδης 7(1), Τρυφωνόπουλος 13, Κόκκιος, Μήτσου 8(2),Κουδούνας, Σαμουρέλης 9
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ταυρόπουλος-Θεοδώσης): Καρακωσταντάκης 8(2), Ακτύπης 6, Κωτσέτας 12(2), Πόπιβτσακ, Σκούφης 12(2), Νικολόπουλος 2, Χαλβατζής 16, Ζάγκλας 3, Τζινόπουλος 5, Μπονίκος 4, Μάργαρης, Βαρβαρίγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου