Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

LEONS MMA: Το «League of Warriors» ξαναχτυπά! (video)

Μετά την άψογη διοργάνωση του πρώτου «League of Warriors», ο Μπάμπης Λιβέρης (ιδιοκτήτης του Leons MMA), ξαναχτυπά! Συγκεκριμένα στις 28 Ιουλίου 2013 ο αθλητικός σύλλογος «Leons MMA» διοργάνωσε στο «RESCUE CLUB», στο Λαγανά το «League of Warriors», μεταξύ Ελλήνων και Άγγλων αθλητών. Οι αγώνες ήταν εντυπωσιακοί στο κλουβί και ο κόσμος που γέμισε τον club έμεινε ικανοποιημένος από το θέαμα.
Έτσι λοιπόν, ο κ. Λιβέρης και οι συνεργάτες του, παίρνοντας θάρρος από την επιτυχία αυτή, διοργανώνουν αύριο Σάββατο και ώρα 19:00 το δεύτερο «League of Warriors», που θα πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά στο Κλειστό της Παναγούλας.

Οι αθλητές θα είναι από την Ελλάδα και την FYROM. Θα πραγματοποιηθούν έξι αγώνες, ενώ θα προηγηθούν αγώνες επίδειξης (taekwondo, judo, Brazilian jiou jitsu, Kick Boxing) αλλά και επίδειξη από τη Σχολή χορού «ΗΛΙΔΑ» και θα υπάρχει για τη ψυχαγωγία του κόσμου και Rock Band!
Από πλευράς Ζακύνθου η «LEONS MMA» θα συμμετέχει με τους Ντένι Ντόζη, Άγγελο Γιατρά, Γιώργο Βαρδή, Άρη Κοντονή και Νίκο Κόκλα, ενώ θα υπάρχει και ένα αθλητής από την Αθήνα, ο Άρης Ντογκάνης.

ΟΙ αθλητές από την FYROM θα είναι οι: Fjodor Chunihin, Krsto Jovkovski, Stefan Soasovski, Risto Dimitrov και Borce Ivanovski.


Το βίντεο επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μαρκεσίνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου