Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (15:00, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ): «Σφραγίζει» το διαβατήριο για την Γ΄ Εθνική

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι για τη φετινή χρονιά του Ζακυνθιακού, είναι το σημερινό! Οι κόποι μιας χρονιάς, παίζονται σε 90 αγωνιστικά λεπτά. Η ζακυνθινή ομάδα υποδέχεται την αντίστοιχη της Αθλητικής Ένωσης Κεφαλληνίας (15:00, Δημοτικό Στάδιο) και πάει για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) για να πανηγυρίσει την «παρθενική» της άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Έτσι, αν όλα πάνε καλά στο ματς, η χρονιά θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, αφού η ζακυνθινή ομάδα έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Συγκεκριμένα, έκανε για πρώτη φορά στην ιστορία της το νταμπλ, έβγαλε τον πρώτο σκόρερ (Διονύση Μαλαφούρη), έχει σε 34 επίσημα παιχνίδια (22 πρωταθλήματος, 4 κυπέλλου Ζακύνθου, 3 Κυπέλλου Ερασιτεχνών, και 5 στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική) 31 νίκες, μία ισοπαλία (από την Θύελλα Αμπελοκήπων, στο Ρόιδο με 1-1) και 2 ήττες (από τον Α.Ο. Σιναράδων στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων στα μπαράζ ανόδου), ένα ρεκόρ, μοναδικό!!!


Το μόνο πρόβλημα ο Σούρμπης
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Στράτος Κουρούμαλος ξεκούρασε χθες στην τελευταία προπόνηση τους Στέλιο Λιβέρη και Θανάση Τζιαφέρη, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στέλιος Σούρμπης. Ο νεαρός μέσος αν και εξέτισε τη μία αγωνιστική τιμωρίας του, είναι τραυματίας από το ματς με τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας. Η συμμετοχή του ή μη στο σημερινό ματς θα εξαρτηθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο Στάθης Καραμαλίκης που είχε πρόβλημα τραυματισμού την Κυριακή και μάλιστα είχε ζητήσει αλλαγή από το 28ο λεπτό του α΄ μέρους, τελικά είναι καλύτερα και θα ξεκινήσει τον αγώνα. Λογικά, θέση στην εντεκάδα και δίπλα στον Καραμαλίκη θα πάρει ο πρώτος  σκόρερ της φετινής Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, Διονύσης Μαλαφούρης.

Απονομή του κυπέλλου
Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ που κάναμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ρωτήσαμε μεταξύ των άλλων και τον Πρόεδρο του Ζακυνθιακού, Διονύση Κορωνιό για τον αν θα υπάρξει κάποια φιέστα σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας-ανόδου της ομάδας. Ο κ. Κορωνιός μας ενημέρωσε ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία φιέστα (θα γίνει άλλη μέρα), αλλά το μόνο που θα γίνει είναι η απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη διοργανώτρια αρχή, την ΕΠΣ Ζακύνθου.

Ο Τσαγκαράκης στο Στάδιο
Τη σημερινή αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου θα διευθύνει ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Κορίνθου), με βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη και Μπούμπα (επίσης από Κόρινθο).
Στο άλλο παιχνίδι, ο Διαγόρας υποδέχεται στο Δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων την αρνητική έκπληξη των φετινών μπαράζ, τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κώστας Διώτης (Αιτωλοακαρνανίας), έχοντας για βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Κακατσίδη.

Τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων
Η διοίκηση του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού ενημερώνει τους φιλάθλους για τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων για το σημερινό παιχνίδι. Η αξία του κάθε εισιτηρίου προπώλησης ανέρχεται στα 5€ και θα πωλούνται έως και το μεσημέρι σήμερα στις 12, στα εξής σημεία:
-Πρακτορείο ΟΠΑΠ «ΚΟΚΟΡΑΣ»,
-Πρακτορείο ΟΠΑΠ «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ»,
-FITO CAFE,
-Κρεπερί LOCOS,
-POSTO DI ARIS στο ποτάμι,
-Ζαχαροπλαστείο «ΗΔΙΟΝ» στο Μουζάκι.
Στα εκδοτήρια του Σταδίου τα εισιτήρια θα τιμώνται στα 10€.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου