Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

2ο SUMMER JUMP: Και φέτος το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 2ου Summer Jump Beach Basketball που θα διεξαχθεί στην παραλία του CASA PLAYA, στο Βασιλικό το διήμερο 21 & 22 Ιουνίου.
Η μεγάλη επιτυχία του 1ου Τουρνουά, έδωσε κουράγιο και δύναμη στους διοργανωτές Γιώργο Ζάγκλα και Νίκο Μυλωνα (παίκτες της ΑΓΕΖ). Μάλιστα και οι δύο τους, παραχώρησαν συνέντευξη στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ» ενημερώνοντας για τις μέχρι τώρα προετοιμασίες και τι θα περιμένουμε φέτος.

Η επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, σίγουρα σας γέμισε με κουράγιο να συνεχίσετε και φέτος.
ΖΑΓΚΛΑΣ: Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν και το summer jump έγινε για πρώτη φορά ο κόσμος μας τίμησε με την παρουσία του και τον ευχαριστούμε.
ΜΥΛΩΝΑΣ: Πάντα η αγάπη, η ανταπόκριση και τα θετικά σχόλια του κόσμου είναι αυτή που σου δίνουν δύναμη για να συνεχίσεις αυτό που κάνεις. Έτσι και εμείς μετά τη μεγάλη, περσινή επιτυχία και το πολύ όμορφο διήμερο που περάσαμε όλοι, είπαμε να το επαναλάβουμε και φέτος.


Πότε και πού γίνεται το 2ο SUMMER JUMP;
ΖΑΓΚΛΑΣ: Θα γίνει στο CASA PLAYA banana beach, στις 21-22 Ιουνίου.
ΜΥΛΩΝΑΣ: Συνεχίζουμε στο CASA PLAYA, γιατί μας έχει στηρίξει ΤΟΣΟ πολύ!!!

Πέρυσι είχατε ως guest τρία μεγάλα ονόματα του χώρου. Φέτος θα δούμε κάτι ανάλογο;
ΖΑΓΚΛΑΣ: Μακάρι... Το προσπαθούμε. Ο Λαμπρόπουλος έχει πει οκ και θα έρθει ξανά. Ο Μπόγρης τελείωσε με τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ και από ότι μου λέγε όλο το χειμώνα περιμένει πως και πως να έρθει ξανά. Το ίδιο και ο Παππάς. Μακάρι να καταφέρουν να έρθουν και άλλος ένας δυο παίχτες Α1.
ΜΥΛΩΝΑΣ: Λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των επαγγελματιών, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πάντως, έχουμε έρθει σε επαφή με μεγάλα ονόματα του μπάσκετ και σας το φυλάμε για έκπληξη.
Βλέπω Νίκο (σ.σ. Μυλωνά) είσαι λίγο επιφυλακτικός σε σχέση με τον Γιώργο.
ΜΥΛΩΝΑΣ: Ναι το έχω αυτό, η αλήθεια είναι (χαμογελάνε και οι δύο).

Έχει αλλάξει κάτι στους κανονισμούς του Beach Basketball, φέτος;
ΖΑΓΚΛΑΣ: Δεν έχει αλλάξει κάτι. Όχι... Απλά βάλαμε ένα διαγωνισμό σουτ  με έπαθλο. Μπορεί να συμμετέχει σε αυτόν ένας παίκτης από κάθε ομάδα.
ΜΥΛΩΝΑΣ: Οι κανονισμοί είναι οι ίδιοι.

Αν κάποια ομάδα θέλει να δηλώσει συμμετοχή, πού θα μπορέσει να σας βρει;
ΖΑΓΚΛΑΣ: Υπάρχουν ήδη αφίσες στο δρόμο και flyer σε διάφορα μαγαζιά που έχουν πάνω τα τηλέφωνα μας. Επίσης στη σελίδα μας στο fb: summer jump
ΜΥΛΩΝΑΣ: Τα τηλέφωνά μας είναι στις αφίσες και τα flyer που υπάρχουν παντού.

Μας ετοιμάζετε κάποιες εκπλήξεις;
ΖΑΓΚΛΑΣ: Σίγουρα οι παίχτες μας θα έχουν περισσότερη ενέργεια την Κυριακή. Δεν μπορώ να πω περισσότερα…
ΜΥΛΩΝΑΣ: Πάντα υπάρχουν εκπλήξεις στο χώρο του μπάσκετ. Και πόσο μάλλον όταν συμμετέχουν νεαρά παιδιά σε αυτό.

Θα υπάρξει και γυναικείο τουρνουά, όπως και πέρυσι;
ΖΑΓΚΛΑΣ: Θα υπάρξει σίγουρα!!! Ενθουσιάστηκαν πέρυσι και απαίτησαν να παίξουν. Οπότε... Άλλωστε ομορφαίνουν και το τουρνουά με την παρουσία τους.
ΜΥΛΩΝΑΣ: Ναι, θα υπάρξει και γυναικείο τουρνουά. Μου δίνετε η ευκαιρία μέσω της ερώτησής σου να ευχαριστήσω τη γυναικεία ομάδα της ΑΓΕΖ για τη στήριξή της στο τουρνουά, αλλά και γενικότερα στο μπάσκετ του νησιού μας.

Για να αποφασίσατε να συνεχίσετε και φέτος, σίγουρα είχατε και βοήθεια (χορηγοί);
ΖΑΓΚΛΑΣ: Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη βοήθειά τους. Χωρίς αυτούς δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί summer jump... Για να υποστηρίζουν αυτό το τουρνουά σημαίνει ότι αρέσει και προκαλεί ενδιαφέρον. Θέλω να ευχαριστήσω ονομαστικά τους κ. Τυρογαλά Σπύρο για τη φιλοξενία  στο CASA PLAYA, τον Ζαφείρη Τάσο, τη Σχολή χορού Όλγα Μπέρτα Σελήνα και τον Νίκο Σεκεριάδη. Επίσης τις επιχειρήσεις EYE-SITE, Ντιάνα Παράσχη (φροντιστήριο), Πορτοκαλί, Ονειρόπολις, Ραζη, Αfter, Θεικο, alesta, skipper's, bodystyle, base cafe, Μακης (ζαχαροπλαστείο), Locos, mixanos sports, souvlakeri, must bar, woohoo, sesilia's secret, Διονύσιος Μπονίκος (πολιτικός μηχανικός) street cafe, KΤΕΛ Ζακύνθου καθώς και τα ξενοδοχεία τσιλιβι beach , St. John villas, Oscar και Diana.
ΜΥΛΩΝΑΣ: Αν και οι καιροί είναι δύσκολοι… πολλά ευχαριστώ στους χορηγούς που ανέφερε ο Γιώργος, στους χορηγούς επικοινωνίας και σε όλους τους φίλους του μπάσκετ για τη στήριξή τους.



πηγή:  Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου