Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ: Στη 2η θέση το σκάφος EX-ANIMO

Ξεκίνησε την Κυριακή 1 Ιουνίου  2014 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας 2014 για τα σκάφη ORC-I και το Κύπελλο ORC Club 2014, που ανέλαβε και διοργανώνει, για πρώτη φορά στην Πάτρα, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών από τις 31 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου 2014.
Ο αγώνας αυτός αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την Ιστιοπλοΐα στην δυτική Ελλάδα διότι διοργανωνόταν πάντα στο Αιγαίο και στην βόρεια  Ελλάδα. Από τον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Ζακύνθου συμμετέχει το μοναδικό Σκάφος EX-ANIMO με κυβερνήτη τον Λάζαρο Τσαφταρίδη και πλήρωμα τον Πάνο Λόξα, Σπύρο Κατσικίνη και τον συνονόματο πρωτοξάδελφο Λάζαρο Τσαφταρίδη.

Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν ήταν εξαιρετικές για έναν αγώνα αυτού του επιπέδου με αποτέλεσμα να έχουμε μία σκληρή μάχη μεταξύ των σκάφων σε όλες τις κατηγορίες, προσφέροντας έτσι ένα απολαυστικό θέαμα.
Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα για την Κατηγορία ORC CLUB στην πρώτη Ιστιοδρομία (Όρτσα - Πρύμα) είναι τα εξής:
Pos         Sail nr.   Class      Yacht     Sailing Club
1              GRE3117              CLUB 1  FILINTA               
2              GRE1159              CLUB 1  CHER     ΙΟΠ
3              GRE1020              CLUB 2  EX-ANIMO          ΑΝΟΖ

Στην δεύτερη Ιστιοδρομία η οποία ήταν Μεγάλος Αγώνας Ανοικτής Θαλάσσης με απόσταση 37 μίλια, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Pos         Sail nr.   Class      Yacht     Sailing Club
1              GRE3117              CLUB 1  FILINTA               
2              GRE1020              CLUB 2  EX-ANIMO          ΑΝΟΖ
3              GRE1159              CLUB 1  CHER     ΙΟΠ

Το Σκάφος EX-ANIMO του ΑΝΟΖ μέχρι στιγμής είναι στην δεύτερη Θέση στην κατηγορία του στο OVERALL. Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών και των Επιτροπών Αγώνων που έστησαν σωστά τον ιστιοπλοϊκό Στίβο και την υπομονή τους να περιμένουν μέχρι το βράδυ στο τερματισμό. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν και άλλες Ιστιοδρομίες αν το επιτρέπει ο καιρός και σύντομα θα έχουμε νέες πληροφορίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου