Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Ο Κ. ΣΟΥΛΗΣ: Ένας μικρός, γεννημένος νικητής

Το  1ο Περιφερειακό  πρωτάθλημα Τένις  παίδων κορασίδων κάτω των 10 ετών διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο ι αθλητές ήταν χωρισμένη σε δύο Ομίλους του Βορά και του Νότου.
Το πρωτάθλημα του Νότου διεξήχθη στο Όμιλο του Παπάγου στην Αθήνα και εκεί συμμετείχε ο Ζακυνθινός Όμιλος Αντισφαίρισης με 4 αθλητές του, όπου γέμισαν με εμπειρίες αλλά και επιτυχίες.
Ήταν η πρώτη φορά που τα παιδιά αυτά συμμετείχαν σε τέτοιου είδους αγώνες  πανελλαδικής εμβέλειας.  Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα παιδιά αυτά προπονούνται δυο φορές την εβδομάδα και δεν έχουν την ανάλογη εμπειρία, όπως τα πιο πολλά της Αθήνας τα οποία προπονούνται καθημερινά.

Στα κορίτσια, η  μικρή Ισμήνη Ζούγρα (γεν. 2005) έχασε στον 2 ο γύρο (bye στον 1ο) από μεγαλύτερη αθλήτρια και κατάφερε να πάρει την 3η θέση στο consolation.
Στα αγόρια, το ταμπλό ήταν 128αρι  και εκεί ο  Γκούσκος  Αλέξανδρος (2004)  είχε bye στον 1ο γύρο, στον 2ο κατάφερε να κερδίσει και ηττήθηκε στο 3ο γύρο.
Ο πιο μικρός Μπονίκος Σπύρος  (2005) έπαιξε καλά  είχε bye στον 1ο γύρο και έχασε στον 2ο. Επίσης αγωνίστηκε στο concolotion  όπου αποκόμισε  πολύ καλή εμπειρία.
Την μεγάλη έκπληξη έκανε ο Σούλης Κων /νος όπου κατέκτησε την 3η θέση, κερδίζοντας συνολικά 4 αγώνες φτάνοντας στην τετράδα. Στον  ημιτελικό έχασε από πιο έμπειρο αντίπαλο  και αφού  βέβαια  ήταν το 3ο παιχνίδι στην σειρά και είχε κουραστεί αρκετά. Όπως δήλωσε ο προπονητής των παιδιών Μάνος Βαζαίος ,  το ζητούμενο για αυτό το τουρνουά, που ήταν και το  πρώτο των παιδιών αυτών, ήταν να αποκτήσουν εμπειρίες και την  ευκαιρία να αγωνιστούν και να δουν  που βρίσκονται, με σκοπό να επιστρέψουν με όρεξη και να προπονηθούν ανάλογα των στόχων. Οι επόμενοι αγώνες θα γίνουν στην Πάτρα στις 15 Ιουνίου.
Για όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με το αγώνισμα του τένις,  συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές για το καλοκαίρι.
Πληροφορίες στα τηλ.:  26950 41300 6973989368 Πλαζ ΕΟΤ – Αγ. Τριάδα καθημερινά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου